Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jen tak, abych se pochlubil ....
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 09:27
- Nahlásit

Tak tady je ®onie. na nekterych fotkach je jednoznacne patrne, ze ma ve svych predcich i dalmatina a tim padem zcela opravnene uziva titul prvni ridgelabrodalmatinsky chrt ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:36
- Nahlásit

aha, koukam, ze jsem se neprihlasil. ale dle meho psa jste stejne vsichni pravidelni ucastnici poznali, ze jsem to poslal ja ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:37
- Nahlásit

Když ji vidím jak nese klacek, tak uznávám, že labradora v nějakém homeopatickém množství v sobě musí mít

Syska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:39
- Nahlásit

Jirikovo
No je to fešanda..to už víme. Jen ty fotky jsou hrozně obrovské...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:44
- Nahlásit

Ketrin
no tak jednu ctvrtinu rasy jsi teda potvrdila, ted jeste pockame na zbytek (potrebuju nekoho kdo ma ridgebeka, dalmatina a chrta), ja to potom vytisknu a necham si ji jako rasu oficialne zaregistrovat ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:45
- Nahlásit

Syska
no a to jsem je jeste znacne zmensoval, nez jsem je sem vubec vlozil .....

Syska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:47
- Nahlásit

Jirikovo
Já mám zase problémy tady na fóru s fotogalerií jako takovou, chtěla jsem přidat nové fotečky a pořád mi to psalo, ať se přihlásím....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:51
- Nahlásit

Syska
no to psalo minuly tyden vic lidi, ale mne to slo uplne bez problemu. mozna se zkus odhlasit, vypnout internet a kdyz to zapnes, tak vlizt rovnou do galerie a neprihlasovat se tady na diskuzi a prihlas se tam ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:52
- Nahlásit

Jirikovo
Říkala jsem v homeopatickém množství - a to není čtvrtina

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:56
- Nahlásit

Ketrin
neee, tam je podstatny, ze kus jedne ze ctyr ras tam evidentne je. a tvoje slovo jako odbornice mi k tomu uplne staci .... je jasny, ze to nemuze byt ctvrtina. kde by mel podil netopyr a veverka, kdyby byla chudak ®onie slozena pouze ze psich plemen?

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:21
- Nahlásit

Jirikovo
hned při prvním dni v práci jsi mě rozesmál.... nech už Ronie konečně na pokoji...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:29
- Nahlásit

Jandula
vzdyt s ni nic nedelam ... jenom sbiram fotograficke dukazy, ze se jedna o specificke plemeno. ver, ze pes tim nijak netrpi, samozrejme s vyjimkou toho, ze veskere naklady na sber potrebnych dukazu jsou cerpany z jejiho rozpoctu, takze se ji muze ke konci roku zase stat, ze nebude mit dostatek volnych financnich prostredku na zradlo ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:37
- Nahlásit

Jirikovo
Jaktože pro ®onie nevytváříš rezervní fondy?!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:38
- Nahlásit

Ketrin
Rezervni fond se jak znamo vytvari ze zisku .... A cely nas rodinny rozpocet jaksi zapomnel zisk vykazat a to uz vubec nemluvim o te casti rozpoctu, ktera patri ®onie ... takze neni z ceho vytvorit rezervni fond, naopak bych rekl, ze zijeme jen diky nerozdelenemu hospodarskemu vysledku minulych let

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:42
- Nahlásit

Jirikovo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:49
- Nahlásit

Ketrin
no jen doufam, ze nevypadam jako tak velky blbec, ze si doma skutecne vedu ucetnictvi ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:52
- Nahlásit

Jirikovo
neboj, vypadáš... profesionální úchylka se pozná...

Ale neměl bys tedy přehodnotit určité plány pro nadcházející léta tak, aby konečně k nějakému zisku docházelo??? Podnik, který už několik let končí se ztrátou většinou dopadne špatně...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Jandula
na revitalizaci se pracuje ... konsolidacni agentura nebo banka nebo jak tomu ted rikaji odmitla sice odkoupit me dluhy, na druhou stranu jsem presvedcen, ze po uznani nove rasy a zalozeni jedineho svetoveho chovu v budoucnosti nejpopularnejsiho plemene ziskam jiste financni zdroje na kryti vsech svych soucasnych zavazku ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:03
- Nahlásit

Jirikovo
no to bys měl... protože to za chvilku ani z úvěru neutáhneš a vytloukat klín klínem... ne ne to v účetnictví nejde...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:08
- Nahlásit

Jandula
v ucetnictvi jde vsechno, jenze banky jiz nejsou tak rozdavacny jako na zacatku devadesatych let minuleho stoleti ... nejhorsi je, kdyz se clovek podiva na vypis z hypotecniho uveru a vidi, ze pocet splatek do konce je 238 .... to uz potom neni zadna velka sranda.
na druhou strany mi odpadl problem premyslet, zda to v ucetnictvi zachytit jako kratkodoby nebo dlouhodoby zavazek. jen by meli jeste zavest kategorii "skara moc neskutecne dlouhodoby zavazek"

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:12
- Nahlásit

dobře dobře, souhlasím s Ketrin a taky přisuzuju nepatrný (ne však čtrvrinový ) labradoří podíl na ®onie. Ale může za to jen ten klacek

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:15
- Nahlásit

Eda
uz jenom to, ze si umi najit spravny labradori klacek svedci o jejich genech ....

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:18
- Nahlásit

Jirikovo
ano ano, souhlasím... ne každý klacek se hodí k aportování, a to umí rozpoznat VÝHRADNĚ a pouze labrador

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:24
- Nahlásit

Eda
v tom pripade jsem labrador .... protoze ja to koriguju, ®onie diky genum ostatnich plemen v tom neni jeste tak zbehla, takze si klidne bere klacky, ktere sotva unese ... jenze ty ja nejsem ochoten hazet, takze se musime na necem shodnout. ale konecne slovo pri vyberu klacku mam ja, takze jsem asi taky labrador ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:28
- Nahlásit

Sára taky umí najít správný klace... moc se jí líbily máminy růže a táty azalky... Jako správný zahradník růže ostříhala (rozuměj okousala), sice se to má dělat až na jaře, ale asi usoudila, že už není taková zima a pak si jako správný labrador s klacíky dlouho a dlouho hrála...

Azalky dopadly podobně... (jen si to trošku zavařila u táty - chce jí tam nainstalovat elektrickej plůtek)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:33
- Nahlásit

Jandula
to je dan za to, ze mate zahradu. ®onie je bytovy pes a tam nema co znicit, neb kdyticky jsou na ni strasne vysoko .... i kdyz vcera prekvapila, kdyz preze me vysplhala na operadlo od gauce (asi geny veverky) a chodila po hornim operadle a premyslela kam skoci. vybrala si zehlici prkno, ktery pouzivam v obyvaku misto stolku, protoze tam citila nejaky zbytky jidla. to jsem potom rychle vyskocil a sel ji sundavat ....

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:51
- Nahlásit

mno, ale labrador nebudeš, neříkej, že bys teďka s radostí skočil do řeky a zaplaval sis...
ale jinak labradoři (rozumněj Eda) si vybíraj klacky, který nemůžou unést a já ani hodit... někdy mám strach, abych jí svým maxi hodem nezpůsobila otřes mozku...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:26
- Nahlásit

Eda
kdybych mel na tele dostatecne husty porost, tak bych si klidne zaplaval ... jenze to malo, co na mne vyrostlo se zacina jiz pomalu odhlavy ztracet, takze plavani vynecham. ale je fakt, ze ®onie s laskou brodila v minus trech stupnich pres potok na nedelni vychazce ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:50
- Nahlásit

Jirikovo
Takže je jasno-nejsi labrador. Nebo snad máš hustě osrstěný vydří ocas?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:55
- Nahlásit

Ketrin
hmmm, tak to asi labrador nebudu. i kdyz .... zkousel jsem tady v praci s mym huste osrstenym vydrim ocasem radostne mavat ze strany na stranu .... kolegyne to nepochopily ....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání