Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak je to s vámi/námi doopravdy prosím?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:24
- Nahlásit

Dneska mi den začal blbě - sem nemocná, pes to poznal tak byl protivnej jak ...(domyslelte si), málem em se rozešla s přítelem a teď sedim u kompa a řežu se smíchy.... Tak co si myslíte že si o vás myslim?

Mám vás ráda bando

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:30
- Nahlásit

Garfield
Jen nech bejt a nenech se ukolébat v zásadě pozitvní reakcí publika, ještě není všem dnům konec

Jirikovo
Přiznávám, že psisko omráčený mejma fuseklema musí spát minimálně osm hodin (i když, že je to tak hrozný jsem si nemyslela), a díky tomu asi ztrácí i chuť k jídlu (dřív jsem si to vysvětlovala tou falešnou březostí, ale vidím, že se mýlím a za vše jsou viny ponožky)..

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:31
- Nahlásit

birma
že seš nemocná ber pozitivně, aspoň nemusíš do práce a dohadovat se s kolegama (co bych za to dala, jsem od rána jak papiňák a všichni prudí a prudí)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:32
- Nahlásit

Jandula
sedni si do dlouho nevetrane mistnosti a nanos si tam nejake dalsi ne zrovna vonave veci. zustan tam osm hodin. az se proberes z bezvedomi, tak ti bude tak blbe, ze taky nebudes mit chut k jidlu. a predpokladam, ze u tebe falesna brezost nehrozi ....

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:32
- Nahlásit

Jandula
no já jsem ještě školou povinná a že jsem nemocná mě štve, protože mi je fakt blbě a nemůžu jít lítat se pesem

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

FiSt
No konečně taky nějaká pozitivně negativní kritika. Konkrétně od Tebe bych čekala zdupání na 2 doby. Ale všiml sis, že jsem si nikdy (slovy nikdy) nedovolila zasáhnout do diskusního fóra Kynologického klubu Jinonice. Natolik jsem vychovaná. A ani do populárního fóra Německý boxer zásadně nelezu. A když tak čistě seriózně a v mezích možností inteligentně.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

Garfield
A když tak čistě seriózně a v mezích možností inteligentně.
To je VTIP dne...

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:02
- Nahlásit

FiSt
Že děkujem. Mmch. téma Psů, jež už nemusí nosit náhubek bylo příslušným způsobem upraveno drobnou korekcí.

handula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:10
- Nahlásit

občas se tu směju jak blb (zejména pro kolegini která sedí proti mě a neví o co go) a to opravdu zejména v příspěvcích kam píše nějakej Garfield - nevíte kdo to je? Někdy píše v rodě mužským nekdy v ženským, pane bože není to nějakej transvestitní schizofrenik trpící zoofílií???

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:13
- Nahlásit

FiSt
Nech moje utopické básničky být. Jsem ve znamení vah a umělecké sklony máme hvězdami dané a mám na výběr začít chlastat či psát utopické básničky. Moje volba byla jasná.

Chytám se za nos, jestli všechny naše (nebo v tomto případě) mé vtípky jsou tak "vtipné", ale potěší mě, když i Ty by ses jedinkrát dokázal zasmát.

MARTAN
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:32
- Nahlásit

Jen tak dal,prosim pokracujte

Nord
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:33
- Nahlásit

Oba jste skveli. Jen tak dal. Konecne nekdo na intelektualni urovni se smyslem pro humor. Vzdycky kdyz me v praci nas..... parta kretenu, nazyvajicich se managment team, tak juknu na forum, prectu si vase prispevky a hned mam lepsi naladu.
Proto Vam Obema SRDECNE DIKY

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:38
- Nahlásit

Nord
parta kretenu, nazyvajicich se managment team
mám něco podobnýho, akorát se to nenazývá managment team, ale honosně velvyslanectví - banda je to stejná...

Garfield
Vyslechla sis názoror (ne všechny můžou bejt pozitivní, to jsme my třeštiprdla snad ani nečekali), ale opovaž se řídit tím, že bys neměla psát básničky, to ti zakazuju (zbožňuju tvoje básničky, i ty veselý i ty smutný) - takže to ber jako rozkaz, jinak za tebou pošlu Sárinu a ta ti natrhne prdku...

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:40
- Nahlásit

Garfield a spol.
Hlavně jen tak dál... Bohužel ani já vám nenapíšu žádnou negativní pozitivní kritiku, protože mně se ty vaše bláboly a blbosti líbí a hlavně perfektně zbavují nahromaděného každodenního stresu!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

Garfield
mám na výběr začít chlastat či psát utopické básničky
tak pokud se tyto dve veci nedaji skloubit dohromady, tak ode me zadnou utopistickou basnicku necekejte ...
Jandula
a posles ji z Chorvatska expres nebo obycejnou postou?

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:47
- Nahlásit

Jirikovo
Express a Garfieldovi do vlastních rukou (teda do tý doby, než o ně při Sářiný akci přijde)

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:49
- Nahlásit

Jandula
Už jsem se chystala sem máznout své iniciály, rodné číslo a adresu, na níž si psa do vlastních rukou zaručeně vyzvednu. Pak jsem s to rozmyslela, protože bombu, výhružné dopisy a atentátní balíčky nechci. Těch by bylo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:52
- Nahlásit

Jandula
hmmm, tak to ji da postacka balik, Garfield ho otevre, Sara ji ukousne obe ruce a postacka jen tak prohodi: "Tak mi ho vratte, ten byl do vlastnich rukou a ty uz nemate" tim mas vlastne zajisteno, ze ti ji po teto akci poslou i zpet

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:54
- Nahlásit

Jirikovo
No jo, vidííš, to mě nenapadlo - a v zásadě to budu mít zadarmo (aspoň tu cestu zpět)...

Bože, ty jsi tak inteligentní, až se někdy divím (teda většinou).

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

Jandula
hele ja jsem tak inteligentni, ze uz se nedivim nicemu ....
Garfield
jo a kdyz jsem jel v aute, tak ve zpravach rikali, ze nekdo z VZP vynesl data o klientech, vcetne adresy a rodneho cisla. takze pokud jsi tam pojistena, tak sve udaje nemusis psat sem na net ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:02
- Nahlásit

K VZP nemám důvěru. Nejsem. Máš smůlu.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:06
- Nahlásit

Garfield
ja smulu nemam, ja ti sveho psa posilat nechtel ... to vis, zradlo pro Gafa shanis, vid

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:19
- Nahlásit

Garfield
Já si ty osobní údaje zjistím jinak... mám známý a ty maj známý - heččč

Ale jinak já u VZP jsem, takže se tam možná válej moje údaje, ale já se za ně nestydím a ani nedoufám, že by mi jednou konečně někdo přišel za ty kecy nabančit....

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:40
- Nahlásit

FiSt
Ber to tak, jsi-li Ty zástupce "společnosti", tak já musím být zákonitě vyvrhel té "společnosti", protože bych si fakt netroufla tvrdit, že mám stejnou krevní skupinu jako Ty, naopak si myslím, že u mě funguje úplně jinak i látková výměna a okysličování a v porovnání s Tebou "metaforicky" dýchám žábrama. Takže jsem takový malý hybrýdek a pozůstalost toho krásného a lidského z oné "společnosti". A to vůbec nemyslím špatně....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:44
- Nahlásit

ano, Garfield je skutecne typicky odpurce konzumni spolecnosti. ja to na ni taky uz dlouho pozoruji. jezdi do prace autem, nakupuje v Globusu, psa, kdyby neodpovidal o vic jak dva centimetry standardu, tak ho vyhodi z domu, zivi se poskytovanim zarucenych pravnich rad a porad a jeste ke vsemu dycha zabrama ...
ze ty holka chodis na veceri k mekdonaldovi?? a jednou za rok jim tam potom na demonstraci hodis misto zaplaceni dlazebni kostku??

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:46
- Nahlásit

Jirikovo
nezapomeň na to, jak chtěla lynčovat ty holčiny, co vybíraly na charitu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:46
- Nahlásit

Jandula
no vidis, mrzky vydelany peniz nechtela poskytnout na potrebne ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:49 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jirikovo
Ty jsi debil panebože. Vše zmíněné jest pravdou, leč do McDonaldu jsem šla jednou, a to záhy po jeho otevření. Nechutnalo mi, přišlo mi to neestetické a drahé a nelíbí se mí fast food jakéhokoliv druhu. Raději demižonek stáčeného vína, nezdravé tučné buřty, ohýnek, kytaru, v pokročilé opilosti i cigárka a spousta normálních nenormálně žábry dýchajících lidí..

A odchylku 2 cm u Garfielda bych snesla, ale třeba 4 cm už ne.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:56
- Nahlásit

leč do McDonaldu jsem šla jednou
máš rech,je tam draho,já mám vyzkoušený jako supr čínský bistro v tesku,nejdřív se najím a pak jdu nakupovat,abych z hladu neutratila za zbytnostě...šetříme momentálně na Ringo vestu od Gappaye.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:57
- Nahlásit

Sali
Garfield
Mně by ani nevadilo, jak moc je to drahý, jako spíš to, že bůhví, co tam do těch mletejch věcí dávaji...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání