Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak je to s vámi/námi doopravdy prosím?
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:16 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Řekl Jirikovo:
a co se tyka toho zniceni dalsiho tematu: ja uz se fakt krotim. jsou tady temata a prispevky, na ktere me napada fakt dobra a zajiste velice vtipna reakce, ale mam strach, ze se to potom zvrhne v nasi debatu o plotech a podobnych blbostech a budeme ostatni stvat. tak radsi kolikrat drzim hubu a na ruce si sednu, aby nezacaly samy po klavesnici tukat do pismenek ....

Na to odpověděl Garfield:
Jirikovo
Víš co já jsem překvapená, jak málo lidí se odhodlá nám nadat, nebo neadresným příspěvkem naznačit, že už tu v tom zase někdo dělá bordel.
Jsou 2 varianty:
1. Buď to těm lidem tolik nevadí a když vidí autory Garfield - Jirikovo - Jandula, tak to ani nečtou a přeskočí to dál na ty normální pisatele. Případně si to přečtou bez dalších kometářů, aby se utvrdili v tom, jací jsme kreténi.
2. Vadí jim to, ale jejich lidská důstojnost a inteligence jim nedá se s námi zahazovat a raději si založí jinde jiné fórum. Bohužel netuší, že přilezeme i tam.

Ale ráda bych, aby se fakt vyjádřili. Člověk pak neví, na čem je.

Tak jaká je realita? Ptám se vážně a přizpůsobím se.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:17
- Nahlásit

Garfield
napsal jsem ti vydrz, to znamena, ze na tom pracuju a ne abys tady dublovala moje prispevky a temata!!!!!!!!!!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:18
- Nahlásit

Jirikovo
Ty vogo já to vůbec nečetla!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:19
- Nahlásit

Garfield
nas dva fakt budou muset zastrelit ...

Anonymní
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:22
- Nahlásit

Garfield
Ještě jsi zapoměla variantu - nevadí jim to, přečtou, srdečně se zasmějou, případně odplivnou na podlahu ale jsou ochotni se i pustit do debaty.

wami
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:22
- Nahlásit

Garfield
Jirikovo

No ja se vetsinou tise bavim... Obcas i nahlas, ale kdo ma ten poprskany monitor pak utirat, ze...

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:24
- Nahlásit

víte,ten nadhled na dění je asi díky tomu,že už nejste děti....

Zany
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:24
- Nahlásit

Většinou platí bod jedna

Tasy1
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:25
- Nahlásit

Já se vesele bavím,pořád je to lepší než číst jinde samé nadá´vky a kritizování snad všeho,co je možné.Tady je aspoň sranda

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:38
- Nahlásit

Garfield
Jirikovo
Doufám že nechcete zdrhnout jinam - byla by tu nuda

Jenom Garfield bacha na ty rady typu lít kyselinu sírovou psovi do hlavy za účelem vyčištění uší

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:41
- Nahlásit

Garfield
Jirikovo
Hele, proč je zrušenej ten průzkum veřejnýho mínění?
Já tam chtěla napsat, že jsem pro tu variantu, že VÁMI I SEBOU velice pohrdám... Ale VY jste mi to zrušili...

To že se každá debata, kam se zapojíme my tři zvrhne v něco naprosto jinýho, ale snad by někdo řekl, kdybysme ho tím štvali - tak jen houšť - PIŚTE.

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:43
- Nahlásit

já to tady taky ráda čtu třba na ifauna je to šíleny tam se jan nadává, tady se taky někdy chytá za slovo musí se přemýšlat co napsat ale jsem tady s váma ráda

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:43
- Nahlásit

Ketrin
Přísahám bůh, že jsem právě držela v jedné ruce rohlík s Apetitem a v druhé ruce hrnek kafe a právě jsem zapíjela rohlík tou kávou, když jsem si přečetla Tvůj příspěvek (konkrétně kyselinu sírovou). Kdybyste viděli, jak teď vypadá stůl, monitor a klávesnice. Ani to neutírám a hned jsem to musela napsat. Takže teď se prstama máchám v turecké kávě s mlékem a 2 kostkami cukru.

janina
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:49
- Nahlásit

Petra

naprostý souhlas!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:52
- Nahlásit

Garfield
fuuuuj, to musi byt pohled myslim, ze z te klavesnice to roztekly apetito mezi klavesama uz nevyndas ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:54
- Nahlásit

Jandula
pruzkum verejnyho mineni je zrusenej z toho duvodu, ze jsme s Garfieldem oba stejni magori a ve stejny okamzik jsme zalozili oba forum se stejnym tematem. i kdyz tentokrat je jasne chyba na Garfieldovi, protoze ja ji psal at vydrzi, ze uz se na tom pracuje ....

klára
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:54
- Nahlásit

Garfield, Jirikovo, Jandula
Většinou se dobře pobavím a od srdce zasměju, ale tak ve 1/4 případů mi připadá, že jste přestřelili - to je většinou, když se řeší opravdu vážné věci a vy to zvrhnete ve srandu - někdy se to fakt nehodí.
Básničky od Garfielda jsou úžasné, jen houšť
Nabyla jsem dojmu, že pejskaři mají stejný smysl pro humor - díky za to, škoda, že mám těžkopádný psaný projev, taky bych se občas připojila

shmoldie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:56
- Nahlásit

já se u toho většinou pobavim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:56
- Nahlásit

Garfield
Že bych se i já -stará, důstojná- nakazila garfieldiózou?????

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:57
- Nahlásit

klára
dobra, tak my budeme kazdy ctvrty prispevek vynechavat

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:58
- Nahlásit

Jirikovo
jsme s Garfieldem oba stejni magori
SOUHLAS!!!

klára
když se řeší opravdu vážné věci a vy to zvrhnete ve srandu
já si teda za sebe nevzpomínám, že by jsme třeba zvrhávali ve srandu to, že někomu zemře pejsek...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:00
- Nahlásit

Jandula
jen se neboj, ty mas k nasim magorskym naladam taky hodne blizko ...
hele co vlastne vcera? jak dopadl byt, nabijecka na telefon, deka a voditko??

cherry
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:02
- Nahlásit

Jó, v poho - jsou to příběhy ze života.
Viz návštěva "borca" a zlý pes. Dcera, když jela na výlet s přítelem, tak říkám vem i pejska, ať si taky užije přírodu. Je to test - nadšeně se netvářil, ale přežil. U nás už si návštěvy taky musely zvyknout, že doma okouní pes. U našich taky už bývá v kuchyni s námi a ne na zahradě.
Jinak co se týká těch uší ( apod.), jelikož už Garfielda znám bylo mi to jasný, ale pro nový účastníky pozor...
Některý příspěvky si čtu i vícekrát a brečím smíchy, neboť mi to něco připomíná (průjem a ledový klid).

Jandula
Člen
- Nahlásit

Jirikovo
Vše v pořádku, byla jsem až překvapena, protože i přesto, že mě šéf zadržel v práci dýl než je obvyklé (ten si toho v mé hlavě vyslechl), tak nic nebylo zasaženo Sářiným vlivem... Možná to bude tím, že jsem jí tam nechala fusky...

Evik
Člen
- Nahlásit

já si ty Jiříkoviny a Garfieldoviny taky čtu ráda, je to takové odlehčení a sranda musí bejt

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:04
- Nahlásit

Jandula
ten si toho v mé hlavě vyslechl
i ty jedna hrdinko ...
Možná to bude tím, že jsem jí tam nechala fusky...
no tak to kazdopadne. pes udrzovany v umelem spanku jeste snad nikdy nic neznicil ....

Anonymní
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:04
- Nahlásit

Jandula
jsme třeba zvrhávali ve srandu to, že někomu zemře pejsek
to jsem přece nikdy nenapsala, ale existují i jiné vážné (důležité)věci

Jirikovo
to bude přesně ono, ať žije statistika

mimochodem-jak často máš Jiříkovo vidění, když jsi Jirikovo

klára
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:05
- Nahlásit

Jandula, Jirikovo- zapomněla jsem se přihlásit, ale věřím, že jste poznali, kdo píše

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:07
- Nahlásit

Vzhledem k tomu, že reakce čtenářů našeho deníku jsou ve skrze kladné, ač mi to připadá neuvěřitelné a dychtivě čekám na nějakou smršť nadávek a urážek, tak myslím, můžeme v poklidu pokrčovat v započatém díle.

Taky si sice neuvědomuji, že bych vážné téma znevážnila (myslím smutné téma nebo akutní téma), bohužel však nemohu za to, že někdo pojme vážně mou radu strkat pejskovi do ouška trychtýřek a lít mu tam lahvičky peroxidu vodíku 3 % dokud mu nevystříkne ouškem druhým. Já samozřejmě udávám komickým způsobem rady, o nichž jsem přesvědčená, že každý pochopí můj nemístný tupý humor a nebude je praktikovat na živých tvorech ba ani nepřátelích.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:07
- Nahlásit

Anonymní
pocit ze mam Jirikovo videni me posledni dobou prepadava v nasledujicich pripadech: pohled pres celni sklo meho vozu na ty pitomce okolo, prichod do prace, porady u sefove, telefonaty s nadrizenymi, jakekoliv cteni prispevku od slecny Garfieldove, prichod domu, pohled na dovadejiciho psa, pohled na spiciho psa, pohled do zrcadla ...

takze krome spanku v podstate furt

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání