| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 08:33
- Nahlásit
zbrnd
o umíš vše, co potřebuješ
neumim.
nevím jak, kde blog zařídit.
ale já Tě nenutím, jen se prostě bavím, tak se tak strašně nebraň )
já vím že mě nenutíš, máš asi pravdu, zvláš'ť, pokud to tu skončí, tak by byl prostor, kde se případně srazit s těmi, co by chtěli, takže se fakt nebráním, jen konstatuju, že jednak opravdu nevím, jak a kde blog zařídit, a pak si myslím, že se o to nějak člověk musí taky starat ne? To asi nefunguje samo od sebe. Víš, že tyhle věci jdou mimo mě.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 08:44
- Nahlásit
PetraK
jak napsal pan admin, budeš moct mít blog zde, takže nejspíš bude stačit to zkopčit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 08:58
- Nahlásit
PetraK
nevím jak, kde blog zařídit
utfg
pak si myslím, že se o to nějak člověk musí taky starat ne?
jako že bys ho chodila venčit, krmila a vyčesávala? Nebo hrabala listí?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:02 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
dobře neumíš a jak zřídit blog, na to by jsi určitě nepřišla, protože napsat třeba do gůglu "jak zřídit blog" by Tě jednak jaktěživ nenapadlo a i kdyby jo, tak bys to tam nenapsala, protože neumíš psát.....no a zeptat se třeba někoho, to je taky passssé neb jednak neumíš mluvit a druhak nikoho neznáš , takže nezbejvá než že se poleješ bachovkama správně namíchanýma a budeš čekat, že to přijde .... samo jako
že se o to nějak člověk musí taky starat ne?
no hele musí i nemusí, dnes je to víceméně tak, že si můžeš zřídit blog či stránky stejně jako třeba email...tedy zdarma a psát tam, co tě napadne.... starat se o to? to záleží....ale nic extra to není....jako pokud někdo něco takovýho má, tak když tam píše, časem přijde většinou na to, že třeba si tam chce do záhlaví dát nějaký obrázek, změnit typ písma, udělat nějaký takový drobný změny ... ale to není těžký...jsou to všechno uživatelské dovednosti ... v mailu taky změníš barvu písma, tak tam se to dělá třeba trochu jinak, ale složitější to není....samozřejmě je spousta možností jak a kde ten blog mít.
Většina lidí si udělá nejprve nějakej někde zdarma a časem, pokud tam lidí chodí, tak zjistí, že by nebylo možná od věci si zaplatit svůj prostor a na blogu třeba vydělávat a mít prostě svůj....ale tohle nepostihne každého, někomu je to šumák. Nikdy nevíš....ono třeba Tě to jednou chytne, třeba začneš natáčt videa, jak se bavit-učit psa novým věcem a pak přijdeš na to, že když to budeš komentovat anglicky...nebudeš ani muset časem chodit do práce ... není to dnes vůbec složitý...samo musíš zaujmout..
ještě k tomu starání o blog ... pokud do too jdeš s tím, že chceš získat co nejvíce návštěvníků, tak samozřejmě musíš většinou vynaložit nějakou snahu, ale to už je zase jiná kapitola
a jest konkretne, pokud bys do neceho slam nej reseni na zacatek je podle me google z mnoha duvodu, kdyby si o tom nekdy vice uvazovala, klidne se ozvi
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:11
- Nahlásit
birmautfg
To jsi kamaradka? Ji porad ne? Ted mi psala, ze se vcera snazila ho zalozit a vubec se ji to neradilo. Prej to zkousela za barakem pod brizkou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:14
- Nahlásit
zbrnd
To jsi kamaradka? Ji porad ne?
však to má i s odkazem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
zbrnd
starat se o to? to záleží....ale nic extra to není....jako pokud někdo něco takovýho má, tak když tam píše
jo, takhle jsem se před patnácti lety naučila html.
Nejdřív to bylo jen "napíšeš to ve wordu", no a ani nevim jak jsem měla doma nainstalovanýho "houmsajta"
třeba www.nevychova.cz je pěknej formát, myslím ta kombinace zdarma+placené
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:17
- Nahlásit
birma
však to má i s odkazem
bosinku, jsem si nefsim, ale to nemuzes, jeste se nam zhrouti, pac si bude myslet, ze se ji snazis podelat. Lekne se, pac najednou bude jinde nez na cz psovi, nebude vedet, co se deje, uplne se ji zhrouti svet. Tohle chces? Vzdyt ji muzes znicit zivot takovy hruzy jako odkaz ji podstrcit!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:21
- Nahlásit
kachna_
Pro Kristovy rány, snad nesleduješ paní KK? , další klon pana Kirše.
Co Ti tam přijde zdarma? Myslím, že to platí komplet ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:23
- Nahlásit
kachna_
takhle jsem se před patnácti lety naučila html
já dost podobně. A stejně tak jsem o pár let pozdějc pronikla do základů css a za dalších pár let jsem cosi psala v php, ale do toho jsem nepronikla, jen jsem to tupě opsala z návodu a teď je to období, kdy jsem to všechno super úspěšně zapomněla a Adamův web je snad to nejjednodušší, co jsem mu mohla udělat, jen abych si tim nevařila hlavu
zbrnd
jeste se nam zhrouti, pac si bude myslet, ze se ji snazis podelat. Lekne se, pac najednou bude jinde nez na cz psovi
já věřim, že to zvládne. Je to rozmělňování kritérií. Dneska dokáže přežít odkaz, za měsíc se pomaličku začne seznamovat se strejdou googlem, za pár let třeba zvládne napsat blog
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:28 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
birmatřeba zvládne napsat blog
jestli tohle zvládne, tak bychom se ji mohli složit na pěknou nerezovou misku, ať má motivaci ... a ať nežeru, plácnu se přes kapsu a dam ji ji plnou kosti!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:42
- Nahlásit
zbrnd
Co Ti tam přijde zdarma?
videa, rozhovory (s Duškem, nějakym personalistou), živá vysílání.
hele pro mě úžasný připomenutí, že mám dětem vysvětlovat svoje emoce, nic víc, nic míň.
Já neplatila nic, občas mi přijde vídeo zakončený agitkou ve smyslu "to musíte s tim psem přijet" (jsem si tak vzpomněla na RD). Hele tak snad už jsem dost stará na to, abych měla vytvořený dostatečně kritický myšlení.
birma
Je to rozmělňování kritérií
zbrnd
dam ji ji plnou kosti!
tušim syrový, hovězí.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:55 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
kachna_videa, rozhovory (s Duškem, nějakym personalistou), živá vysílání.
Jooo taaak, ja myslel, ze hodnotis, ze jako ona KK pouziva nejaky sluzby zdarma k provozovani toho webu, to jsme teda kazdej mysleli na neco jinyho.
hele pro mě úžasný připomenutí, že mám dětem vysvětlovat svoje emoce, nic víc, nic míň.
To je na me moc slozity asi, takobejm špecyjelitám já nerozumělo.
Ale paní Katku Královou (a to jsem s ní pár videí viděl, abych se ujistil, že vím, jaký mám na ní názor a že případně jen neplácám) opravdu a z duše nemusím od dobý, co jsem viděl asi prvních 15s jejího videa.(Takový utajený dvojče od paní Hrouzkový mi přijde navíc to co prodává ...ehm..) Nejen, že takovýho něco bych nepustil ke svejm dětem, ale myslím, že ani k případným nítěnkám, kdybych je choval jako pro svý rybky.
tušim syrový, hovězí.
to ne, tuhle mi psala, že má po nich průjmy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:03
- Nahlásit
zbrnd
ne, jen že se mi líbí ten koncept propojení placeného a zdarma.
Jinak bych řekla, že zrovna ona v tom bude mít slušné jmění.
zdarma je asi nejlepší joomla, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:15
- Nahlásit
birma
zbrnd
za pár let třeba zvládne napsat blog
kulovaný, kašlu na vás jezinky
Zeptejte se čajdy,, co jsem za exprta
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:24 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
kachna_
ne, jen že se mi líbí ten koncept propojení placeného a zdarma. Myslíš jako princip, že ti nabídnou nějaký informace zdarma a když chceš více, tak si za to musíš zaplatit? Jo to je fajn, ale u klonů pana Kirše to většinou funguje tak, že to, co je zdarma, ač mnohdy přínosné, je nejméně 90% všeho, co od nich můžeš získat.
Když vezmu třeba pana Kirše, který je teda v podstatě hlavou všeho..tak ano, když si pustíš jeho videa zdarma, může to být inspirativní a možná získáš i zajímavé informace. Taky úkolem těch videí je diváka přimět k zaplacení nějakého produktu, třeba kurzu "milionové imperium" ..což stálo tuším necelých 10000. Tam se už ale informací dozvíš podstaně méně, ale za to zažiješ show viz třeba
https://www.youtube.com/watch?v=WFgY7kVj6Yg
Jinak bych řekla, že zrovna ona v tom bude mít slušné jmění.
Myslíš jako v tom webu? No ona jako jedna z oveček pana Kirše je právě vedena k tomu, aby využívala jeho služby, které ji umožní podnikat jako je třeba služba na rozesílání emailu, služba na tvorbu a správu stránek atd
zdarma je asi nejlepší joomla, ne?
no to máš asi jako když se budeš ptát, která metoda je nejlepší na výcvik psa...prostě všechno má něco a všechno se hodí na něco jiného
joomla je stejně jako třeba wordpress free redakční systém, to by na pekelnouPetu bylo na zacatek urco moc slozity, ona by spis mela zacit treba na tom blogspotu nebo tumblru
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:25
- Nahlásit
PetraK
kašlu na vás
máš recht, proč bys měla psát s možnosti efektu pro sebe, když můžeš psát, aby na tom vydělali jiní, jak to děláš nyní no bodejť, to dá rozum!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:39
- Nahlásit
zbrnd
máš recht,
sem myslela, že jako na vaše ftipný narážky kašlu, ne asi?
. Však jsem psala, že vím, že máš asi pravdu. Si nedovedu představit, že by tam ale někdo chodil.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:48
- Nahlásit
PetraK
sem myslela, že jako na vaše ftipný narážky kašlu, ne asi?
jasný ty ďáble!
Však jsem psala, že vím, že máš asi pravdu
tak to ví každej
Si nedovedu představit, že by tam ale někdo chodil
Tak když by mi budeš posílat aspoň tisíc měsíčně, tak já tam chodit začnu!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:56
- Nahlásit
PetraK
No a ještě mě napadá, že když tam nikdo nebude chodit, tak logicky nemůžeš mít vostudu ne?
Hele já myslím, že dost lidí rádo četlo, co sji psalo. Můžeš zkusit a uvidíš nebo taky nemusíš. Však si ti nech projít hlavou a můžeš začít třeba tady až budou ty blogy zde a hned budeš mít srovnání, jak je o tvou produkci zájem.
I když se Ti to zdá třeba nereálný tak dnes díky tomu internetu může relativně lehce vydělat, pokud budeš schopna nabídnout obsah, za který budou lidi ochotný platit(někdy stačí, že ho konzumují ten obsah)...to už teď jako myslím dál, třeba nějakej ebook nebo ta videa nebo online kurzy ...nikdy nevíš, co bude za rok za dva ... jako proč by sis nemohla udělat ze zábavy i živobytí nakonec jednou třeba?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:58
- Nahlásit
zbrnd
tak to ví každej
přehlídnul jsi to ASI
ň tisíc měsíčně, tak já tam chodit začnu
jo, takže takhl e se dá krásně vydělávat, už chápu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:00
- Nahlásit
zbrnd
může relativně lehce vydělat,
to bude těžký se mnou tohleto
jako proč by sis nemohla udělat ze zábavy i živobytí nakonec jednou třeba?
to bude jako s tou knížkou, lidi jí chtějí, tak jsem napsala do dvou vydavatelství, napsali že děkují, že pěkný, že ale knížek s touto tématikou jest mnógo. Tak mě to tak nadchlo, že jsem toho nechala
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:08
- Nahlásit
PetraK
to bude těžký se mnou tohleto
proč? třeba jo třeba ne ... tady lidem dotazujícím se taky ráda vysvětluješ jak Ti funguje to či ono. ... proč by Tě třeba nemohlo začít bavit natáčet o tom videa, budeš je ozvučovat minimálně ve třech jazycích, takže konečně využiješ i další svou zábavu a... nikdy nevíš no .... nesmíš to uspěchat ... netlačit na milu...dát si jen nějaký lehčí cíle...příští rok třeba ta Magnesia litera, do dvou let NG pochopí, že Milan je šašek, do tří let ty pochopíš, že vlastní pořad na NG není to právý a tak vezmeš producenství do vlastních rukou a pak to už bude jen těžká dřina než ve švédsku pochopí, že i za kynologii se bude udělovat Nobelovka .... máš před sebou ještě budoucnost děvucho!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:12 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
to bude jako s tou knížkou, lidi jí chtějí, tak jsem napsala do dvou vydavatelství, napsali že děkují, že pěkný, že ale knížek s touto tématikou jest mnógo. Tak mě to tak nadchlo, že jsem toho nechala
A co ten ebook? Případně audiyjoo book? Hlavně se s tím neozývej nějakým renomovaným firmám, vokradli by Tě, mnohem lepší máš ozvat se mi a nechat se mnohem víc okrást ode mně...bo tak získáš mnohem vjenkší životní zkušenost
Taky se dá zkusit crowdfunding, osobně Tě mohu ubezpečit, že Ti nepošlu ani kačku .D. Ne, ale zkusit by se to dalo...hele prostě už je jiná doba, než když jsme byli malí...heh sry , jakože mladí ....aj zase sry ... no prostě jakože jiná doba než když jsme nebyli tak chytří jako dnes...jo to je ta správná formulace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zbrnd
příští rok třeba ta Magnesia litera,
chci rovnou tu nobelovku a ženicha a peníze a hned!
A co ten ebook? Případně audiyjoo book?
to je to co není moje parketa. Já to napíšu a tím to pro mě končí, to že jsem to nabídla to už byl výkon! No jsem jelito, nebaví mě ten zbytek kolem toho. Nemotivuje mě to, nějak tlačit dál.
ozvat se mi a nechat se mnohem víc okrást ode mně...bo tak získáš mnohem vjenkší životní zkušenost
já jsem snadnej cíl na okrádání. a nepoučitelnej
.. no prostě jakože jiná doba než když jsme nebyli tak chytří jako dnes
já vím, už mi to psala před časem čajda, ale - jak říkám, mě nějak nic nedotlačí to nějak někde propagovat. Jsem zápecník v tomhle.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:52
- Nahlásit
PetraK
já jsem snadnej cíl na okrádání. a nepoučitelnej
tak to je výborný, mám pro Tebe spoustu super nabídek
to je to co není moje parketa. Já to napíšu a tím to pro mě končí
tak jo domluveno! prostě to napiš, napiš mi k tomu darovací listinu nebo tak něco, já už si s tím pak snad nějak poradím
já vím, už mi to psala před časem čajda, ale - jak říkám, mě nějak nic nedotlačí to nějak někde propagovat. Jsem zápecník v tomhle.
to je mozny, tak nebud zapecnik, samo ze si na toho muzes nekoho najmout, ale to zas neco stoji ... nerozumim, proc proto nechces neco udelat...IMO sis to zamatrixovala do kebulky jako ze bys to delala kvuli penez, tak si to prematrixuj na myslenku, ze to delas proto, abys to a podobny veci, ktery te bavi, mohla v budoucnu delat vice ... toho logicky dosahnes tak, ze ziskas penize, ktery Ti umozni mit vetsi svobodu konani ...je to snadny a nemusi to byt prioritne delany pro penize ...ale tak na druhou stranu penize jsou treba je za ne tady skoro vsechno v tom nasem svete ...nehnes se bez nich ..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 12:01
- Nahlásit
a ženicha a peníze a hned!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 13:15
- Nahlásit
zbrnd
proc proto nechces neco udelat..
to je jednoduchý - jsem radši venku se psema než abych něco zařizovala, nesnášim zařizování, jsem došla do stádia, kdy chci jen bejt. Teď mám na víc ještě ty dvě domácnosti............. mno abych v podstatě citovala Fajky rčení:
"Kdo chce - hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody"
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 14:02 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
to je jednoduchý - jsem radši venku se psema
ee to neni vysvetleni bo:
ale to ja secko beru, jen jsem se ti snazil vysvetlit, ze v dusledku by to mohlo vest k tomu, ze bys byla venku castejc, bo by te to byti venku treba uzivilo ...to je cely...jinak kazdej jsme linej jen tady v tyhle populaci v tyhle zemi se uz mame tak dobre ze jsme prumerne extra super prasacky lini, takze staci bejt trochu mene linej a mas se dobre za nic skoro ... kdyby to takhle s tou lenosti nebylo, nejspis by u nas treba ten crowdfunding nemohl existoval....ale lide jsou lini cokoliv dokonc se i sami zabavit nebo toho mozna ani nejsou schopni, takradeji zaplati jinymu za to, ze se bude bavit on a umozni to sledovat tomu, kdo prispeje ... dyt ej to tady ten konzum a tupost fakt na palici ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2015 14:13
- Nahlásit
zbrnd
ale to ja secko beru, jen jsem se ti snazil vysvetlit, ze v dusledku by to mohlo vest k tomu, ze bys byla venku castejc, bo by te to byti venku treba uzivilo
já vim pane, no. Abych pravdu řekla, nevím co by mě muselo bohužel nakopnout v současnosti. Páč starostí nějak tak, že další se mi nějak nechtěj otvírat (a ono by to ze začátku pro mě starost byla). Jsem sama proti sobě .
|