Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Budoucnost tohoto kynonelogického portálu (určeno pro fylosofycká rozjýmání zdejších géniůůů))
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 11:30 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fajka

hele a to si myslím že je právě špatně..víš kolik lidí sem chodí (a tím zvyšuje návštěvnost) jen proto aby si početlo co ty jelita a žbrnďa zasejc vyplodili? by ses možná divil.

MOžná jo, ale myslím, že ne. Však požádej admina o analýzu návštěvnosti a možná se budeme divit všichni. Vím, že dříve to zde hodně těžilo z toho, že sem lidé chodili z vyhledávání neb vše, co se tu promlelo se dobře indexovalo neboli dobře zobrazovalo ve výsledcích vyhledávání třeba na googlu.

no tak to byla taky jedna zmožností která mě napadla ale už jsme se nedostala k tomu ji napsat
Tak ale ted uz vime, ze si ten nový web pripravuji, tak uvidime, co z toho jednou vyleze. Já v úspěch moc nevěřím aspoň teda, co se setrvání komunity nás místních gényyyjůůů týče, jsem spíše pesimista, no ale čas ukáže.

tak já jsem na třech forech a je to navšech...ale uznávám asi si vybírám nějaký divný
A jsou to opravdu fora...protože tohle je spíš zvykem na diskuzních skupinách a dnes hlavně na sociálních sítích. Ale na druhou stranu fakttt určitě nechci tvrdit, že to není nikde.

a už končim tedy s nesmyslnejma dotazama a diskuzema abych jako náhodou někoho nevobtěžovala ...a ted nemyslím žbrňdu
No proto už jsem i tuto odpověď převedl sem a myslím, že by nebylo od věci, kdyby jste si tedy vy, co sem chodíte tak rádi tady třeba psali, co by se mohlo zlepšit, co byste tu chtěli.

Ale podle toho, co psal pan admin, jsou imo 2 možnosti do budoucnosta, pakliže tedy tvoří a vyvíjí nového cz-psa.
První možnost je, že s diskuzí v rámci zdejších zvyklostí počítají a pak jsou to lamy neb nedělají nic jako uživatelský průzkum neptají se, na názory "komunity hahááá".
No a druhá možnost je, že mají nějaké diskutující v zdeli nebo ještě hloubějš, diskuzní chytrosti zdejšího druhu moc podporovat nemíní.
Možná teda jsou i jiné možnosti, ale žádná mě nenapadá.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 11:52
- Nahlásit

já to vidím černě, bude to jak ti týpci od seznamu, něco koupěj, totálně to rozjebou, úplně znefunkčněj a pak se plácaj po ramenou jaký sou borci a skvěle to udělali
si myslím, že ve světle tohoto se ty analýzy návštěvnosti nebo užití nebo čeho dost přeceňujou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 12:02
- Nahlásit

Maya
taky to vidim cerne, pac jak sem psala vedle... treba fora na phpBB sou nepouzitelny na telefonu celkem solidne cezetko jeste jede hezky a pouzitelne... stejne jako na malym monitoru a v malym rozliseni sou fajn, bez vetsich znalosti to ukazuje maly nahledy fotek misto toho aby to rozbijelo cely stranky a clovek treba musel sosat 3mb velkou fotku v max rozliseni, obecne tohle forum mi designove a pouzitelne vyhovuje maximalne proti jinejm dnesnim beznejm a trochu se bojim, ze pak to uz bude k nicemu jak vsude

Petr
Administrátor
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:54
- Nahlásit

Diskuze - běží na starém programu miniBB, dnes se opravám ani vývoji tohoto sw téměř nikdo nevěnuje. Nebudu riskovat několikadenní nefunkčnost stránek.
Hosting - dříve byl pro potřeby tohoto webu dostačující, nyní již není.
Diskuze bude na novém webu zachována.
Web bude přizpůsoben pro mobilní telefony a maximálně přizpůsoben vyhledávačům.
Obrázky zde uložené, jsou v nevyhovujícím rozlišení. Pokud zde máte uloženy nějaké poklady, doporučuji zazálohovat.
Vzhledem k tomu, že čekáme na spuštění nových stránek, nebudeme proto neaktuální informace upravovat.
Plány do budoucna jsou velké, uskutečňovat se budou postupně.
Za připomínky a názory budeme rádi.
Na dotaz s banány odpovídat nebudu. Ostatní si třeba chtějí přečíst podstatné informace a né se prokousávat tunou nesouvisejících příspěvků.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 21:48
- Nahlásit

Petr
Mno, pomerne dulezite informace, skoda, ze to z vas musi uzivatele doslova tahat jak z chlupate deky a sam na ne predem neupozornite v samostatnem tematu, ale tady, ve foru, ktere zalozil zbrnd, aby nezatezoval to vase "oficialni" Pro admina.
Casovy ramec spusteni novych stranek je jiste take zahalen tajemstvim...
Ve fotogalerii mam jiste poklady, ktere uz jinde nenajdu. Takze aspon vim, ze nutno zazalohovat.

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 07:22
- Nahlásit

Budte v klidu, na slovenskom fore, ktore preslo zmenou majitela sa forum aktualizovalo, vylepsili sa obrazky a ide este horsie ako predtym Takze zachovajte paniku!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 07:45
- Nahlásit

pigie

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:34
- Nahlásit

pigie
Ty teda umíš potěšit.
Ale jo, stejným způsobem šel do kopru mujpes a teď se po inovaci stejným směrem ubírá i ifauna, tak proč ne taky czpes, žejo.

A jestli tady bude lajkování a podobný dětský kravinky, tak doufám, že v ešusím fóru bude používání přísně zakázáno.

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:40
- Nahlásit

Ako ja dufam, ze to bude aspon tu lepsie. Naozaj a drzim palce adminovi.... Ale... Uz sme si tym presli no... A naozaj nie je dolezity vzhlad ale funkcnost! Tak dufam, ze sa to adminovi podari. Hlavne ho moc nedeptajte, lebo to bude horsie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 09:17
- Nahlásit

pigie
bude aspon tu lepsie. Naozaj a drzim palce adminovi jj taky doufam, navnadil me tim, ze tu bude porad pouzitelny, tak snad bude, i kdyz zkusenosti vetsinou rikaj neco jinyho...

taky ale by me zajimalo, kdy bude novej web, ale na druhou stranu predpokladam,ze nahodi novej hned ze staryho a ne jak nektery weby budou mit mesic web dole pac starej uz nebezi a novej taky jeste ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 09:56
- Nahlásit

Petr
Diskuze bude na novém webu zachována.
tzn. zůstanou přístupné i archívy starých diskusí a for?

Maya
stejným směrem ubírá i ifauna
tak já můžu říct, že králičí ifauna (na jinou nechodím) mi přijde lepší
lajkování a podobný dětský kravinky
njn
pigie
Hlavne ho moc nedeptajte, lebo to bude horsie
a zatrest, zatrest jim to zkrouhnu na 100 stránek, ne na 100, na 10, ale co, jedna jim stačí... (?)

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Jako lajkování rzhodně jo, tím já žiju, chcu vás čecky volajkovat už strašně dlouho!

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:18
- Nahlásit

kachna_
no psí ifauna je mnohem mrtvější a nemyslím, že je to povinnou registrací, spíš je nepřehlednější a taky mnohem častějc dost vázne načítání, jako třeba včera, pak se na to každej vybodne, žejo

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:21
- Nahlásit

Maya
Ale jo, stejným způsobem šel do kopru mujpes a teď se po inovaci stejným směrem ubírá i ifauna, tak proč ne taky czpes, žejo

proč proboha mají všichni tendence vždycky kopírovat a proč se nedržet toho, co funguje a co se lidem líbí. ??

kachna_Petr

tzn. zůstanou přístupné i archívy starých diskusí a for?

tenhle dotaz by mě taky zajímal, protože se přiznám, že třebas díky tomu, jak jsem holkám dávala vědět co nového po příchodu nového přírůstku, můžu si pak určitý věci dohledat.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:22
- Nahlásit

Maya
Ale jo, stejným způsobem šel do kopru mujpes a teď se po inovaci stejným směrem ubírá i ifauna, tak proč ne taky czpes, žejo
A není to spíš tím, že opravdu něco jako zlatá éra takovýchto portálu je prostě pryč?
Imo v podstatě ifauna mujpes a všechny podobné odešly do někam už tak před sedmi lety ...tady ta tzv. diskuze zůstala, ale jen s dosti malou členskou základnou, která se navíc stále ještě ořezávala.
Vždyť tady to vůbec nefunguje jako diskuzní forum, ale hlavně jako drbací koutek pár majitelek psů, pár lidí, kteří si tu chodí ulevovat svým chorým mozkům a to je vše

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:28 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraKtenhle dotaz by mě taky zajímal, protože se přiznám, že třebas díky tomu, jak jsem holkám dávala vědět co nového po příchodu nového přírůstku, můžu si pak určitý věci dohledat.
Tak už si konečně založ ten blog, s těma pár paníííma, co si povídáš stále tady, můžeš i tam a navíc se Ti časem třá povede vydělávat na reklamě, obzvlášť pokud tam budou návody jak zaostřit na drápek a krmit kosti Ale s tím blogem to myslím vážně ... je to technicky asi stejně náročný jako psát tady jen je tam prostě víc možností, co změnit...to píši jen aby jsi se nefoptěžovala argumentofat, že nejsy technyckí TIP!!

Ale fakt to myslím vážně, s tou frekvencí, kterou přispíváš, by jsi časem mohla udělat kariéru. Měla bys už začít, ať stihneš Magnesia-litera 2016.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:31
- Nahlásit

zbrnd
Ale s tím blogem to myslím vážně ... je

já ne. nemám opravdu čas a ani nevím, jak to založit a tak. A sem chodíme páč to tady prostě máme rády/i .A vydělávat neumím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:32
- Nahlásit

zbrnd
A není to spíš tím, že opravdu něco jako zlatá éra takovýchto portálu je prostě pryč?
máš pravdu, myslím
hmm, to by možná spíš byla otázka na odešlé, proč, a zajakých podmínek by se vrátili, páč mně prostě tyhle portály přijdou pro zodpovězení problémů mnohem lepší
Vždyť tady to vůbec nefunguje jako diskuzní forum
jde o to, zda je to běžnej vývoj, důsledek nějaké roztržky, dočasnej stav?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:40
- Nahlásit

PetraK
já ne
divný...vždyť bloguješ tady

nemám opravdu čas
to neva, stačí, když tam budeš psát polovinu těch věcí, co napíšeš semka

a ani nevím, jak to založit a tak.
tak to je vážný problém, protože je to tak složitý, že s tím ti na Zemi nikdo neporadí

já ne. nemám opravdu čas a ani nevím, jak to založit a tak. A sem chodíme páč to tady prostě máme rády/i

Tak snad ale vidíš, že bude konec ne?

A vydělávat neumím.
Jasný, proto chodíš do práce blogovat na cz-psa, to jsme si již všimli Takže je to jednoduchý, blogovala by si obdobně, jen bys ty změti písmen psala do jiných okének. Nejspíš by to začalo časem vydělávat samo, takže konečně by si moh chudák Brtník vodpočinout, když teda zatím vydělávat neumíš

hele zbytečně fakt nereaguj, je mi naprosto jasný, že vůbec nemáš čas na hloupý či filozofický debaty, protože toho máš všeho strašně moc, takže nemůžeš furt odpovídat. Taky je mi jasný, že už musíš běžet a tak nemůžeš odpovídat apod. Fakt enztrácej čas odpovědí

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:45
- Nahlásit

kachna_
Odešlí jsou všude, tady dost lidí odešlo kvůli jinejm lidem, kvůli tomu, že jim nevyhovovala úroveň nebo třeba manýry některých atd ...
No a nebýt toho, že tady vy píšete ty vaše cca 3-4 blogy - myslím ty topicy, co se tak nějak drží už dlouho a toho, že se tu opppčas chodím pobavit já, tak je to mrtfý zcela ... bylo by to jako na tom mujpsu treba...jsem se ted koukal a tam se nekdo na neco zepta a ziska v prumer tak 1 odpoved na urovni..no radeji nehodnotit ---
Myslím, že odešlí se vracet nebudou, proč by to dělali, nejspíš se věnují psům, rodinám svým životům neb jsou zalezlí jinde na netu .

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:55
- Nahlásit

zbrnd
nemyslím, mujpes šel do kopru už tak před 5 lety po redizajnu, kdy po fb ještě nebyla ani památka a ifauna teď nedávno opět po redizajnu
tím šel do kopru myslím tak zhruba počty nových založených vláken
osobně myslím, že po redizajnu spousta lidí zdrhne, část si pak zvykne a vrátí se, ale část prostě zjistí, že i jnde to je pěkný a už tam zůstanou, protože si zvykat nechtěj a nebo je to pro ně nepřijatelný, takhle já to měla s mujpes a když byl Kim malej jsem tam chodila nejvíc

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:07
- Nahlásit

zbrnd

blogovala by si obdobně, jen bys ty změti písmen psala do jiných okéne

pane, vím prd co je blogování, vím prd co to je vést si někde stránky, starat se o to. Pár minut na to, abych v megarychlosti něco napsala, to se najde - třeba když mám na uchu sluchátko a čekám (navíc psáno kolikrát na několikrát) předpokládám, že když mám někde stránku tak se o to musím starat, platit atd.A ne, že když mám čas zaběhnu, svou stálou rychlostí 220 čistých úhozů za minutu to naflákám do nějakýho iokýnka a zase mastím do pryč. Ne na to psaní, ale na to starání okolo nemám kapacity. Ján věřím, že by to třebas nebyl marnej nápad.

rotože toho máš všeho strašně moc, takže nemůžeš furt odpovídat. Taky je mi jasný, že už musíš běžet a tak nemůžeš odpovídat apod.

dík, žes to za mě vypsal. :_)

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:10
- Nahlásit

Maya
no ja myslim, ze ten mujpes pomrel uz mnohem drive, ale to je otazka subjektivniho videni situace

ono popravde mi je to dost fuk, muj nazor je, ze tahle tzv fora jsou zase jen na skodu psum, protoze je to brano jako kseft...choc psu u nas je celkove sajrajt a z toho vyplyva i to, co jsou tyhle portaly...ja tomu nefandim a budu se jen potutelne sklebit az to bude umirat i zde

jednak tyhle portaly jsou mistem pro propagaci granuli a vsech hnusnych ostatnich kseftu se psy, druhak je tu prostor pro propagaci chovatelu a to je imo hnuj ... klikas treba obcas na ty zdejsi CH, co se tu propaguji .... viz treba
http://www.cz-pes.cz/katalog/chs-419-q-WEDDING-DAY

tzv kynologie a chov psu je pro me hnus takze nefandim ani tomuhle

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:22
- Nahlásit

zbrnd
viz treba
to je děsný
já sem chodím jen na diskuzi a občas přečtu článek na titulce, že jsou tu nějaký prezentace ch ani netuším
a to já tomu zase fandím a furt je lepší tohle než fb

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:34
- Nahlásit

Maya

a to já tomu zase fandím a furt je lepší tohle než fb

přesně tak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:49
- Nahlásit

tak je pravda ze s erou facebooku obecne fora a diskuze upadaji, ale treba ifauna na kterou skoro nechodim mi prijde fest neprehledna a jeste zlaty forum na cztku...

Maya
jj to rozhodne je lepsi nez fb a ja se obcas divam i na clanky a tak z hlavni stranky

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:52
- Nahlásit

Pridavam sa. Ja som FB nikdy neprisla na chut. Fora maju svoje caro. Aj neudrziavane je stale lepsie ako ziadne. Takze presne, budte mili na admina, mozno necha na diskusiu dostatocne velky priestor. A ak bude nakloneny vyslysat uzivatelov fora, tak to bude vyhra pre vsetkych!

Petr
Administrátor
# Zasláno: 4 Čen 2015 21:31 - Změnil/a: Petr
- Nahlásit

Termín spuštění webu byl již několikrát posunut, proto nebudu dávat žádné pevné termíny. Mělo by to být v řádu týdnů. Budete upozorněni.
Archiv diskuze bude přístupný. S blogy uživatelů se počítá.
Tento web se skládá ze dvou částí a druhá část je diskuze. V budoucnu budete moct ovlivnit i obsah části první. Diskuzi si tvoříte sami. To jakou má úroveň a kvalitu, záleží na těch, co přispívají. Současnou podmínkou přispívání do diskuze je slušnost a ochota vyslechnout jiný názor, byť se mi krajně nelíbí. Ve slušné a přínosné diskuzi se používají argumenty ne urážky a nadávky. Záleží na vás, jakou úroveň má a bude mít tato diskuze.
Reklama na granule platí provoz a tvorbu nového webu. Chovatelské stanice jsou a budou součástí tohoto webu. V plánu je dát také prostor psům z útulků a útulkům.
Některý lidi jsou halt pověrčivý a neříkají hop, dokud neskočí. Nechtějí slibovat termín, který nemůžou dodržet. Proto zde nebyly informace o práci na nové podobě webu.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 23:35
- Nahlásit

Petr
Ja chapu, ze ten web musi z neceho aspon zit, ja jen zduvodnoval zdejsim kynolozkam, proc tyhle portaly nemusim, IMO pro psy prinaseji spsie zlo nez dobro, ale za to vy samozrejme nemuzete, to vyplyva z toho, jak je tady v nasich krajich nastaven chov a tzv. kynologie ...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 23:37
- Nahlásit

PetraK
Pár minut na to, abych v megarychlosti něco napsala, to se najde
no tak to umíš vše, co potřebuješ, ale já Tě nenutím, jen se prostě bavím, tak se tak strašně nebraň )

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání