| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:10
- Nahlásit
cernej caj
uz tu bivakuje par let aby o to neprisla
si blbá!! ač jsem přejetá tak se tu musím smát.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:17
- Nahlásit
Sim Vás že je sraz v 10 hodin jsem našla ale nemůžu najít kde hodte mě to někdo sem nebo do mailu..nemá čas pročítat všecko co jste nadatlili, bo makáme...
Díík
PetraK
teda poblijooni dejte se dokupy, at jste záftra fit !!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:33
- Nahlásit
Fajka
máš to na centru, na seznam nemám adresu,můžeš mi ji poslat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 21:37
- Nahlásit
PetraK
máš to na centru
díky !
adresu,můžeš mi ji poslat
uplně stejná, jen místo centrum dáš seznam
Co Rumíšek?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 22:25 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Mathea
fotka hlavy by nebyla? teda mě by to přivedlo do blázince mít každou půlku hlavy jinak ale na druhejch se mi takovýhle kreace obvykle líběj
Arnoštek je teda furt fakt boží
cernej caj
dneska umřela Ferinky maminka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 22:29
- Nahlásit
Maya
Co se jí stalo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 23:17
- Nahlásit
birma
byla prý už nějakou dobu nemocná, ale s čím konkrétně nevím a nechci se vyptávat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 23:51
- Nahlásit
Maya
jasně, jen jsem si říkala, že musela být ještě dost mladá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 07:28
- Nahlásit
Maya
jak budu na netu, napisu chovatelce. vim, ze mela tu cukrovku ale to nevim, zda mohl byt duvod?
xerxova, pettak
doufam, ze u vas vse ok ?
birma
si myslim, ze tak 10? ze kdyz mela ferinku tak ji bylo asi 5...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 07:34
- Nahlásit
vypadá to líp jak večer - takže balíme. Tj. kafe do termosky a tři tatranky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 08:05
- Nahlásit
Xerxová
tak to su rada, ze to je lepsi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Lis 2014 10:32
- Nahlásit
Proboha co je to tady za bordel čék chce podat hlášení a vůbec neví kam!
Ludra další bobo zatim nevytlačila, to první mě neuspokojilo, neboť to mohl být ještě zbytek ... čůrá normálně. Rána jí trošku teče, včera to vet vyplachoval. Chuť k jídlu má neskutečnou, zatím může teda jenom ty konzervy na hodně řídko ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Lis 2014 12:57
- Nahlásit
BOBOOOOO!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 14:19
- Nahlásit
Tinta76
bobooooo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:16
- Nahlásit
Tinta 76 gratulacééééé veliká - bobooo je mocmoc důležité - střeva pracují. Tak ať se dobře dohojí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:20
- Nahlásit
Tinta76
Kolik radosti muze zpusobit obycejny ho.no. Tak at pekne srusta, zadny vylomeniny!
cernej cajXerxová aspol
Tak jak bylooo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:27
- Nahlásit
Fifi
no supeeer to bylo, najtik ani adamek nemuseli na samotku, deti bylyroztomily, jidlo v hospode co kachna vybrala bozi a neprselo tak su spokjena velmi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:27
- Nahlásit
Výlet dnešní... Z pohledu fotografa - u nás slůňo, tam šedo a tma. Z pohledu psa - otrava na špagátě, žádný kámoš běhací. Z pohledu mě - pohodová procházka s fajnovou společností.
Najt nemohl lítat svobodně, neb se opět ukázalo, jak těžké je najít pro mamuta kámoše. Fajka je dáma - k té žádný halama tlapatý čuchat nebude - ta ho rovnou seřve (měla košík). Navíc prý velký a černý je ta nejblbší kombinace. Bubitka je stařenka - vitální, úžasně pohyblivá, ale na hru s kolosem to není - navíc se neumí bránit a on by jí tlapkama přesvědčoval, ať se kouká honit. Psí holky od Kachny umí zuby vycenit a umí mamuta zahnat. Že s ním se teda kámošit nebudou. Malý Rumíček si hrál před Najtem na miminko - pupík špulil, válel sudy v listí, dolejzal, čeníšek mu olizoval - ale při rychlejším Najtím pohybu lehal. Neběhal - trochu se bál. No a Adam hrací není. Sice s Najtem mohli jít skoro vedle sebe (Adam o půlmetru vpředu), ale na lítání či blbnutí to taky nevypadalo. A přiznám se, že zkusit to jsem neměla odvahu - Rumík hned při prvním kontaktu s Adamem obdržel tři šrámy na čenich a já se bála, aby se Najt nezkusil třeba při případné kolizi bránit. Co bpotřebuji nejmíň, je naučit dogu rvaní. To raději posilovna na ruce - Najt na vodítku a kolem na volno 4 malí psi (Rum, Blanka, Baty a Maja). Pravda - postupně uletěly obě karabiny z vodítka... to mě překvapilo, neb v tahu jsem každý den... Birma mě zachránila, neb naše zauzlované vodítko bezkarabinové se hodně zkrátilo a ona mi půjčila dlouhé - Najt tak měl poměrně široké pole působnosti.
Jako socializace moc dobrý.
Fotky budou, až oko páníkovi dovolí je zpracovat. Zatím to bez černých brýlí nejde...
Konec hlášení
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:29
- Nahlásit
Hazké sváteční pondělčení,
tak se též hlásím do další diskuze, snad jen si dám předsevzetí, že nebudu mít Áčka a fšecko přečtu
Ač Kachna píše, že se na nás valil henten oný humus počasí, tak to teda né, včera jen chvlinku mrholilo dnes od rána krááásně a teď polojasno.
Packa pořád nic moc, i po týdnu vypadá jako by se to stalo včera
Tak jak rodinka Štajnů jéchala, je to malé zrzavé nebožátko už v cajku?
Xerxová
krásná fotka koníka se zvířátky a on je fakt úplně černý? Na fotkách vypadá jako tmavě modrý.
Tinta76
tak to je super, že je bobooo na světě . Si psala, že asi bydlíš nedaleko, můžeš napsat kde?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:33
- Nahlásit
Á tak koukám, výletík se povedl chuďátko teuátečko, nemělo s kým kamarádit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:43
- Nahlásit
denyk úplně černý tedy není - má bílou náprsenku a taky některé prstíky (ale to není skoro vidět). Černá až modrá - to dělá různé světlo na fotkách. Ale je fakt černočerný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 15:47
- Nahlásit
jo a tele mělo s kým kamarádit - všechny ruce byly hladící a muchlací. Takže si to užíval. Jen tedy on by to vyměnil za pořádnou hoňku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 16:09
- Nahlásit
denyk
jK zis uzila lazne?
tak s ylapkou snad uz budou pokroky k lepsimu brzo
moje fotky budou asi blby, priosla sem je ve vlaku a proste na foceni psu v pohybu moc tma musrla sem pouzit velky iso (coz znamena moc sumu tak asi cekrjte spis fotky od xerxovy a mozna cifa, jedtli to stihne jeste letos
srm si mohla najtika I podrzet a teda cekala sem ze bude tezky ho udrzet kdyz se rozhodne, ale posunul me rak o 3 metry jak chtrl tak moc za psnickou, tudiz xerxovou fakt obdivuju jdk ho udrzi krasne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 16:28
- Nahlásit
ještě musím majitelce zdejší fóóry poděkovat za vánoční dárek. Sice jsem si myslela, že se slaví dneska jiný svátek, ale na parkovišti už chodil Jéžíšek Jen nevím, jak krávu ubráním před Najtem... je prý pro vnoučata...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 16:57
- Nahlásit
no to je pravda esuska nas vsechny podarovala
ja si v koline uzila, na prestup 7 min, vkak 10 min sejera no ake cekal.
vlastni stracenu, to sem fakt necekala a adpon fifine nerupne policka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:17
- Nahlásit
teda koukám, že jste si pěkně zavýletili, u nás celý den střídavě leje a mrholí, tak jsem na vás vzpomínala, ale super, že jste měli líp
na fotky se těším
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:30
- Nahlásit
zdravím z klidu domova
Adámek vypadá, že to pro něj byl pěknej psychickej záhul (dobře mu tak ) a já jsem fakt neskutečně ráda, jak tam byl na to, co občas umí předvést, hodnej
velkomajitelce taktéž ještě jednou díky za dary
všem díky za hezkej zážitek a milou společnost
a moc se těším na fotky od kohokoliv - klidně úplně zašuměný nebo rozmazaný od kafe (tim nechci ani naznačit, že by kafe neměla mít hezký fotky, bůh chraň! )
Xerxová
v závěru už bych se fakt nebála rozmíšky, jako spíš toho, že Adam nevinému Najtíkovi vysvětlí, jak se správně štvou srnečky nebo něco podobnýho, protože ten konec si ráno prošel a bylo evidentní, že tam o nějakých stopách zvěře ví...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:31
- Nahlásit
Xerxová
ta černá barva se blbě fotí ale dík za vysvětlení
cernej caj
nike jsme nebyli, mně ještě není plně nejlíp a návštěva přijede až dnes-za chvíli...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:36
- Nahlásit
Diky za reporty. Hlavne, ze jste nezmokli a nedoslo k vyraznejsim potyckam. Jehee, a kravicky ste dostali? Slavaa, ta moje uz neni osamocena, odted si muzete chodit vlastni na policky.
denyk
Packa pořád nic moc, i po týdnu vypadá jako by se to stalo včera
Njn, ono se to bude asi dlouho hojit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:37
- Nahlásit
denyk
tak aspon si doma odpicivala
birma
aspon bude na chvili zas chrapat, ne?