Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 22:48
- Nahlásit

Fifi

Flame

já toho dneska moc teda nenaflámuju, páč tu mám jen asi tak deci vína

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 22:55
- Nahlásit

PetraK
Mně osobně vadí ta posedlost tím a to že fakt valná část světa tím žije. Což mě nikdy nebavilo, dělat to co ostatní. P
To ja se takhle nevymezuju. Mne vadi ta sdilnost tam, urcita mira smiractvi. Kdyz tu byla kamoska a koukala jsem, co si vsecko sharujou, klikaj lajky, obnazeny tak nejak.. s tim, ze fotky jsou na fb furt, cokoliv tam clovek nahraje, jest jeho vlastnictvim.. Ne, sem asocial v realu a rada tak zustanu i virtualne. Tak, tim koncim s timhle tematem, nikomu to neberu, jen mym zastaralym lama zpusobem si radsi pisu tady.
Kremylek pokrocil ve vyuce sebeovladani, dneska jiz zvladl bez varovneho upozorneni neprojit prahem, dokud perdelice nemaji spapano. Kor i kdyz mely spapano, tak cekala na povel a pochvalu nebrala coby ukonceni nakyho cviku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:08
- Nahlásit

Fifi
Kdyz tu byla kamoska a koukala jsem, co si vsecko sharujou, klikaj lajky, obnazeny tak nejak.. s tim, ze fotky jsou na fb furt,
já sem vymezená, páč sem vomezená tím je to daný , já se za to nestydím. no prostě přijde mi to celý divný. Někdo jde na oběd, okamžitě vyfotí, nejí, pošle všem co zná a i těm co nezná, mezitím mu to v reálu vystydne...

Ježiš tady se řeže, to se dneska nevyspíme. Štajník už spí stylem kuleváloš, aneb všechny čtyři hore a rypák mu lítá... si ho ukroutí asi

jen mym zastaralym lama zpusobem si radsi pisu tady.

jako kovanej asociál naprosto chápu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

chtěla jsem vám sem dát vobrásek toho svýho věnce podzimního, ale nemůžu - je na dveřích a tam je jmén a nejde mi to z tý fotky nijako vymazat. Loni jsem to zapatlala nějak, ale nevím, jak jsem to provedla??

žjoooooooooooo Bubi ve snu běží minimálně maraton a to sprintem navíc!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:19
- Nahlásit

PetraK
v malování to přepatlej štětcem černou barvou, to je asi nejjednodušší

jinak na fb já nic nelajkuju, nesharuju, fotky dávám bez lidí a kromě pokecu jinak nic, ono záleží na tom, jak to kdo pojme
jako třeba tady pokec je mi taky bližší, ale zase je to veřejný, na fb v tajný skupině prostě víš, že nikdo cizí to číst nemůže, což má taky něco do sebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:29
- Nahlásit

Maya
v malování to přepatlej štětcem černou barvou, to je asi nejjednodušší

no to jsem udělala loni, ale tetkon - malování a štěteck nikde

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:33
- Nahlásit

PetraK
jestli máš win tak to tam musíš mít

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:34
- Nahlásit

PetraK
malování a štěteck nikde

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:36
- Nahlásit

Maya
hlásím, že je i v linuxu (konkrétně ubuntu)

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:38
- Nahlásit

kachna_
a to je pěkný malování

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:46
- Nahlásit

Maya

no to bych nesměla bejt retard. Našla jsem to, ovšem jinde, než jsem hledala, že jo. HLedala jsem to v sadě Office- mentál jsem.
kachna_
bych si bejt tebou tydle srandičky rozmyslela, jen dvakrát už se vyspíme a uvidíme se!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:50
- Nahlásit

PetraK
no vidíš jak jsi šikovná, když jsi to našla

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:50
- Nahlásit

Důkaz místo slibůch, ale je tam blbý světlo, hází to stín:

Táákle stojí Rumíček frontu na Prasničku

Prasničko, prasničkoooo poď ven!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2014 23:51
- Nahlásit

Maya
no vidíš jak jsi šikovná, když jsi to našla

ne jsem dement, protože jsem hledala jinde

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 00:20
- Nahlásit

finský vtip, který se teda hodí i tady, protože asi tak nějak to mám taky
Ano, zima je pěkná
když jdu ráno do práce
a když jdu večer domů

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 00:29
- Nahlásit

Fifi
Nic, mi je to sumak, ja se s lidma blizkyma, kamaradama online dorozumim i bez FB, mail, jiny zastaraly cesty komunikace..
To já bych samozřejmě uměla taky, jen na stejný množství relevantního infa o tom, jak se maj, bych musela celej den lozit po mnoha diskusích (a že některý jedou výrazně rychlejc než tahle) nebo nepřetržitě datlit maily a telefonovat (ani jedno nemám ráda, protože když neodpovim, bude to nezdvořilý, když neodpovim hned, zapomenu na to....). Protože by mě to nebavilo, byl by výsledek jedinej - nevěděla bych já o nich a oni o mě. A mně by to bylo líto. Navíc víš, jak jsem na tom já s udržovánim mezilidskejch vztahů prostě ho beru jako nástroj, jak i takovej asociál jako já může bejt v kontaktu s lidma, který má rád a to bez psychický újmy

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 00:42
- Nahlásit

Já sem konzerva! totální antixichtbůkář....a jsem tomu velice rád...nechci se zúčastňovat světa kde se vztahy řeší tak, že se vymažou z oblíbených

Krom toho již asi před 7 léty mě bylo naznačováno, že kdo není na fejsu jako by nebyl...a já jsem ... a spokojeně a rát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 06:27
- Nahlásit

petrak
to sajsadlem jekrasnya vlastneti to privitani dala tak nejak ve spravnej den znova mi prijde

taky doufam, ze to tu nezavrou, ja fb mam, dost mych znamych s prichodem fb zrusilo icq aprestalo odpovidat na maily, coz beru dost negativne pac za me Icq tvorilo nejlepsi formu virtualniho pokecu mezi dvema lidma. ted kdyz chci komunikovat, musim pres fb, ale tak nejak sem si tam do jiste miry zvykla. ale tohle je mbohem lepsi, nejen proto ze podobna diskuze na fb vlastne ani diky jeho technickymu reseni nemuze nikdy existovat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 06:31 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

aneb krmení koz a oslíka mrkví
Na druhé fotce je trochu vidět, že se opravdu aktivně se zvěří kámoší - s oslem se zdravili olíznutím čenichů. Fotka je z dáli, neb polovička v tu chvíli byl hlavně dědáááá...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 06:34
- Nahlásit

já na FB nejsem. Pepa ano. Měl tam relativně úzký okruh přátel. Protože chovatel od Nighta e-maily už vůbec nepoužívá (je přece na FB), tak si ho Pepa přidal do příátel. A teď se může vzteknout, neb mu tam nabíhá spousta dog z celého světa denně Ale jiný kontakt prostě není.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 06:55
- Nahlásit

xerxova
da se vypnout sledovani toho uzivatele (myslim si kliknes na jeho zed a tam ta moznost je nekde nahore) a nebude se pepovi ns zdi aktualizovat jeho zed. podivat se na ni ale muze vzdycky nebo mu napsat. taky me to ale vadi ze s prichodem fb se na maily odpovida na fb a a sms taky na fb I kdyz je to "akutni" a cloveka ani nezajima ze na fb nejses online

fifi
jj, zustala v nasi italske kare
http://www.stream.cz/test-naroda/10003942-zlatokop ky-2

jestli vam to nepojede tak na streamu test naroda zlatokopky 2 a muzete se podivat, co je to ta sjvela italska kara

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 08:05
- Nahlásit

PetraK
Důkaz místo slibůch,
šneci budou z jara trošku naštvaní, což?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 08:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Já mám ráda Skype. Ten mi vyhovuje, naštěstí i mýmu nejlepšímu kamarádovi (ač oba máme fb, myslím, že jsme si na něm psali asi půl hodiny).
Uzavřené skupiny na fb mi přijdou taky dokonalý - jako nástroj na přípravu do školy, k nezaplacení, kdyby se na něj přesunula konference stavařina (pandoru nám pro nezájem zrušili), byla bych spokojená.
Radost mám z toho, že vidím novinky u Batuščiny CHS, ale teda "zeď" jde zcela mimo mě a nějak jsem zatím moc nepochopila smysl.
Forma prezentace spolku - k nezaplacení, kvůli sdílení.
Vím informace o lidech ze širšího okolí (teda když se stane, že se mi tu informaci podaří zachytit včas), které mám ráda, ale nejsme natolik blízcí kamarádi (byť myslím, že dobří ano), aby mi psali do mailu, třeba že se oženili, nebo mají dítě.
Co mi vysloveně nevyhovuje je, že velké veřejné diskuse jako je tahle, se přesouvají na fb, to mi přijde jako krok zpět.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 08:45
- Nahlásit

kachna
jojo, taky mi tos tema diskuzema tak prijde uz protojak rikam - klasicka diskuze je technical cky resena jinak nez fb a vsichni, kdo pouzuvame fb si dokazem predstavit tematicky diskuze ale neco ve forme jako tohle je nerealny a nebylo by to ani prehledny.

hura, konecne prazdny kupe, du zbouchat snidani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 09:18
- Nahlásit

petrak
prassnicka bozi

proc proboha chcije?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 09:38
- Nahlásit

tady neprší - fouká, je teplo a sucho. Hrabali jsme teď listí - to byl s tím černým blbounem fakt zážitek... Nejvíc se mu líbí skákat na naložený kolečko... fakt výrazně snižuje produktivitu práce
Vyřádil se mohutně, nemusíme na dopolední procházku...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 09:43
- Nahlásit

cernej caj
proc proboha chcije?
tady taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 09:51
- Nahlásit

Xerxová
vidis pridelal praci s hrabanim, ubral venceni, rovnovaha zachovana : D

kachna
za pulhodky budu v melniku, sem doufala ze do te doby prestane. v melniku mam hodku tak sem ho chtela procourat no ale nadrazi taky bude dobry me se tak zaviraj oci

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 09:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
hele ale pozitivní je (pro nás), že to jde na Xerxovou Enyky denyky a Fajku.
Jo mimochodem, grimmh jsem psala, ať promaže historii vč. cookies, protože měla v komentářích (na úvodní straně čézetpsa), že se nemůže dostat na diskusi.Tak snad jí to došlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 09:54
- Nahlásit

kachna_
jen at to de pekne pryc

jj, vim ze to zlobilo dost lidem tak grimmh si s tim urco poradi, az ji pusti chudaka z prace vikendovy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání