| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 10:01
- Nahlásit
cernej caj
grimmh si s tim urco poradi, az ji pusti chudaka z prace vikendovy
aha, já už se bála, že jsem jí skočila do spamu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 10:07
- Nahlásit
kachna_
snad ne.
teda taky nevim, jesi maka jak sroubek cele vikend, nebo uz dneska nemusi.
hm, z melnika nahadni doprava, to nikdy nepoznam, jdy mam vystupovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 10:15
- Nahlásit
cernej caj
z melnika nahadni doprava
no já si říkala, že tu dopravu ukončili, kdyby něco, tak volej!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 10:20
- Nahlásit
kachna_
diky, dobra kachno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 11:50
- Nahlásit
vtipna vsuvka, koupila sem v brne listek o zastavku driv nez sem chtela pac na mape byla popsana naopak v melniku sem zjistila, ze mi jedna chybi, tak sem ji dokoupila a pan pruvodci mirne zmaten (pac stejna obec) me rekl na vysvetleni, ze to sem kupovat nemusela, ze su poctiva moc
a na pokladne taky zenska nechapala proc chcu lustek na vlak v ramci obce ale 2km po silnuci v tom destiku si odpustim rada
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 15:02
- Nahlásit
Jsme doma z tréninků a odpadnul mi péééf dali jsme si hodinu klikru a her, pak hoďku prochrupal v autě (já si došla na oběd a koukla na skokovou gymnastiku), pak hodina agility a hodina procházky
Velice mě potěšilo, že jak na hrách tak na agi bylo malý štěkaně a velkej pindík a na obojim to bylo dost šumák a Adam hezky makal. Možná s tim mohlo mít něco společnýho to kilo jazyka, co jsme sebou měli na pamlsky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 15:53
- Nahlásit
trochu se bojím o zítřek... Větev v oku není nejlepší nápad - polovička sice tvrdí, že to bude dobrý a že to zítra půjde... ale když opustil dobrovolně i práci na PC...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 16:24
- Nahlásit
Xerxová
Najt je skoro tak velkej jako ten osel
tak větev v oku první, kdo bude další
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 17:13
- Nahlásit
Xerxová
Pekny fotos. Vyssi nez kozy, skorem stejne vysokej jak oslik.
Větev v oku není nejlepší nápad
Au, co vyvadel? Snad to bude do zitrka dobry.
birma
společnýho to kilo jazyka
Ty jo, bych si sama dala, mekkouckej uzenej jazyk s krenem... slint.
cernej caj
Uz ste se s kachnou nasly?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 17:28
- Nahlásit
Xerxová
tak hlavne, aby oko bylo ok,
birma
skvelej adamek, dost si yoho stihla zitra se na vas tesim
fifi
nasly I rozesly, supr asi 5km prochazka s kachnou I martinkem a majou, caj a osvezeni a uz vecerim v krasnym utulnym pokojiku. vidim to na sprchu a pak umru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 17:29
- Nahlásit
Fifi
Uz ste se s kachnou nasly?
nasli a procházka super, jsem si to užila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 17:43
- Nahlásit
Xerxová
držíme palce, ať se oko umoudří
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 18:05
- Nahlásit
na oční jet nechce - že ráno moudřejší večera. Uvidíme - vlastně uvidíme je blbý napsat
Určitě se ráno tady ozvu - vstáváme brzy a pokud je sraz v deset, tak vyjedeme až po osmé.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 18:09
- Nahlásit
Xerxová
na oční jet nechce - že ráno moudřejší večera.
Ech, s ocima nejsou zerty. Znamej se skrabnul do oka o dracenu, taky byl hrdina. Kdyz se nevyspal, ficel na ocni. Zustal mu tam pidikousicek trnu, mel s tim pak pekny polizanice.
Tak at muzik nedela geroje a radsi si to necha jeste dneska zkontrolovat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 18:17
- Nahlásit
Fifi
neudělala ze sebe jana šišku z trocnova i svýho času Ešuska?
cernej caj
to víš, že jsem ten dudlík ztratila, teď urputně hledám náhradní, ale myslim, že jedna část výpravy se zítra staví v Tescu pro novej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 18:29
- Nahlásit
kachna_
hm, tak to by me fakt zajimalo kde, treba na jare az nebude listi najdes
xerxova
jj, s ocima nejsou zerty ysk drzim palce at se to zlepsi, kdtz muz hned jet nechce
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:34
- Nahlásit
Dejztopanbu staronovy fore
My se zvesela dovolenkujem, ted zrovna cekam na kamosku, ktera chudak jede od Karlovek a rano musi bejt v 9:30 ve Skalici na skoleni, to bude kratke mecheche...
Jinak si ale dosytosti uzivam klidu, pohody, prirody, psisek a toho, ze nemusim vubec s nikym mluvit!! Fakt jako pohlazeni pro moji asocialni dusi po Praze a moji praci, kde melu pantem furt.
Nicmene, jsme tu trochu za exoty Ja si nechala ve ctvrtek pred odjezdem v ramci bojkotu sedive Prahy a uniformy v praci opravit hlavu, z jedny strany vystrihano na jezoura, druha dlouha a tak trochu barevna... cervena, modra a fialova (ta zatim nechytla moc, napravime )... Obcas se lidi usmivaj na pejsky, pak se podivaj na me a jsou krapet v rozpacich Tak se na ne usmeju, slusne pozdravim a valime dal. Coz je taky srandovni, psiska v postrojich, ja v sedaku a pekne v zaprahu, vesnicani cumej jak suvy z nudli, asi si myslej, ze prijel cirkus, kor kdyz me slysej, kdyz je povzbuzuju do kopce Samoze vsichni tahnou chvili na zacatku a pak uz jen kontraproduktivne z kopce
Dneska bylo hnusne, cely dopoledne proprselo, odpol uz jen mrholilo, tak jsem popadla bagl, navlikla psicky do postroju a vyrazili jsme zadem na benzinku pro piiivo a susenky Je to cesta jen 5 km dohromady, ale na benzinku jsme samoze dorazili vsichni desne zabahneny, Arnostek ve svem hraskove zelenem uboru... Ten sel radsi se mnou dovnitr, zlataci zustali venku. Zacala jsem na kasu postupne snaset lahavace a susenky, koupila jsem si zapalovac a hrdinne odkracela s upocenou barevnou hlavou
Zpatky v lese jsem zjistila, ze novy zapalovac nehori A nasledne jsem potratila Arnostovo voditko, kdyz jsem preprahala (zkusim ho najit zitra, dneska uz se mi fakt nechtelo s tou zatezi na hrbete).
Prikladam par fotek ze vcerejsiho vyletu, dneska jsem fotak netahla, fakt bylo prdelne. Vcera peknejch 12 km v tempu, neflakame se!
Zbytek fotek tady: http://mathea.rajce.idnes.cz/Rtyne_podzim_2014/
A to mi nejspis jeste zejtra dorazi kamarad - verny to metalista, to uz tem lidem tady slehne uplne
KOukejte si to zejtra moc uzit i za nas!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:44
- Nahlásit
mathea
to zni jako dobra dovca a s hlavou si husta kamaradka ma od zlute pres cervenou, ruzovou po fialovou zelenou s modrou asi 8 barev a vypada to huste kdyz to je cerstvy, tak ti to musi narsmne seknout
snad nsjdes boditko s uzij si ksnarafy I lahavace
ja du spat do me udesne mekke postele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tak já nevím, jak to s námi zítra bude a zda splním Mathei rozkaz o užívání. Rumíček totiž bleje. Štávy. A nechce žrát. jsem z toho kapek káó. Prvně blil odpolko na prochajdě Brtnikovi tak asi ve dvě, pak teď k večeru. Co mě trochu uklidňuje, že po třetím poblití pak venku neopomněl letět k výkopu. Doma se blbec nalemtal vody a hodil šavli zas. teď už spí ale spokojeně na zádech a předtím dokonce v preclíku, to předtím ležel jen natažený, tak snad to nebude katastrofa.
Xerxová
. Větev v oku není nejlepší nápad - polovička sice tvrdí, že to bude dobrý a že to zítra půjde... ale když opustil dobrovolně i práci na PC..
a sakra!!!!!!!!!! to fakt není sranda. I když on sám musí cítit, jak oko reaguje. Já jak jsem tam měla zasekunutej ten háček, tak jsem věděla, že to je v hajzlu, že tam něco je, co pořád oko dráždí. Tak moc držím palce, ať je oko hlavně v pořádku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:49
- Nahlásit
Xerxová
držím palce, ať je v cajku!
Fifi
bych si sama dala, mekkouckej uzenej jazyk s krenem...
však já taky, neměla jsem ho neskutečně dlouho
cernej caj
zitra se na vas tesim
my na tebe taky (teda vlastně jen já, Adamovi jsem zatím plány na zítřek neprozradila )
Mathea
to je skvělý, že si to tak užíváte! Zlaťáčkům i Arnoštkovi to sekne a přísahala bych, že na tý společný fotce na nás Arnošt mrká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:50
- Nahlásit
Mathea
háský fotky madam, háský, užijte si to. Jak proběhla předávka ve Skřiváncích, můžu v úterý zavolat?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:51
- Nahlásit
PetraK
Štajnidlo si tu chorobu teda umí vybrat Domluv mu, ať je zdravej, ať ho konečně vidim a on může nasrat strejdu Adama, což je podle některejch hovádek dobrá psina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:51
- Nahlásit
Mathea
von se fakt tváří jako Bubice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:54
- Nahlásit
birma
no uvidím, jak mu bude zítra. nechce žrát(což mi teda přijde rozumný, ale u něj dost divný). Jsem nervní jako sviň.
Ono poprvně to vypadalo, že sežral vršek od jedný lahvičky, nemohla jsem to najít a stíhovala, ale on tohle nedělá. víčko se naštěstí našlo, ale nevím, co si to vymyslel. Nedávám, když jim něco je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:54
- Nahlásit
cernej caj
už bivakuješ? Si první na značce, měla bys dostat medajlu za první místo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:57
- Nahlásit
PetraK
tak at je rumickovi lip a zitra vsichni dorazite v dobrym zravotnim stavu
moc vas vecky zdravi vero
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 19:58
- Nahlásit
PetraK
Rumíček totiž bleje. Štávy. A nechce žrát.
Jezis, co zase vymejsli, kopyto zrzate? Snad vam to zitra klapne.
Mathea
jsme tu trochu za exoty
Ehm... trochu?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:09
- Nahlásit
PetraK
Ja ti kvuli skrivankum volala, tys to nebrala a neozvala se a ja uz pak zapomnela Poslu zejtra fotky do mailu, jsou teda mazly, ale predani probehlo, vic v mailu
von se fakt tváří jako Bubice
Von ma mnoho tvari! Dneska po prichodu domu, kdyz jsem prala z nejhorsiho postroje, se vloupal do pytle s krmenim a nacpal si bricho. Ted cumel, kdyz dostal do misky 3, slovy TRI granule Sla jsem na cigaro ven a aspon cornoul ze stolu jeden sipek, co tu je coby ozdoba...
Rumicek bude v paratku!!! Ma jen dneska mirny blitinky a zejtra zas bude v cajku!
cernej caj
Ja to nemam az tak vesely, ale myslim, ze v praci u velmi komfortniho kolegy opet probudim jeho nechut, coz me nesmirne tesi
birma
Von mrka furt a furt je ultraroztomilej, po pul roce me to udivuje uplne stejne jako na zacatku, desny zvire tohle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
se obavam, ze prvni na znacce je kachna uz tu bivakuje par let aby o to neprisla
mathea
abys nefopadla jak kamoska, co ji odsunuli slyzebku, ze povoleny barvy sou jen dve tak sme ee dmali ze ruzova a zelena.
tak snad se zadari s kolegou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:10
- Nahlásit
Fifi
jsem nervní, jak sviň. Bobkoval normálně ráno i odpoledne. ještě když přišla máma, tak si dal. Na prochajdě už nechtěl piškůta od Brtnika, pak prej se poblil no a doma pak šťávy. sakra!
|