| Autor |
Zpráva |
Disguise
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 10:46
- Nahlásit
Náhoda
Můžu se zeptat, co je psí školka?
Díky
Disguise
|
Disguise
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 10:47
- Nahlásit
Jinak já mám tříměsíční jorkšírku.. a je naprosto úúúžasná. Chytrá, milá, vtipná..Jen čůrání na ta správná místa nám ještě nejdou..Tedy..mně docela jo. :O)
D.
|
Náhoda
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:08
- Nahlásit
Disguise
Psí škola, je vlastně takové seznámení psa se základem poslušnosti a socializace psa.
Chodila jsem na cvičák do Plzně na Doubravku. Byla to týdně jedna lekce, která trvala cca 1,5hod. Kurz trval 12 týdnů a na závěr bylo přezkoušení psíků, co se vlastně naučili.
Každou lekci se hafani nejdříve společně vyběhali, potom se učili a hlavně my páníčci, jak psa přivolat, sednout, lehnout, odložení, správná chůze na vodítku a na závěr každé lekce pro odměnu psíků byly základy z agility. Sešla se tam opravdu velká směsice psů, různého stáří a plemen. To samé páníčci- od náctiletých až po sátileté.
Moc se mi líbil přístup lidí, kteří se nám zcela zdarma, ve svém volném čase a bez nároku na odměnu (příspěvek byl do pokladny klubu a byl opravdu nízký:500kč)
Hafani se vždy v průběhu lekce, po vykonání nějakého nového povelu, vždy pustili a opět nechali vyběhat. Nebyl to pro ně dril, ale zábava se vším všudy. Jsem opravdu strašně ráda, že jsem měla možnost s naší Kirou absolvovat psí školku právě na tomto cvičáku, kde se nám fakt bezva věnovali.
|
ati
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:22
- Nahlásit
Já mám 8,slovy osm rotvíků od 8mi měsíčního benjamínka po 12ti letou veteránku
|
Náhoda
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:59
- Nahlásit
ati
a jatka vedle baráku, aby jsi je uživila, viď ?????
Né, to byl pokus o vtip, ale musí to být záhul, takovou smečku uživit. . .
|
Argo
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 12:05
- Nahlásit
ahojda ja mam 3 ovčačky.
foto na www.sweb.cz/p.zemlickova
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 12:28
- Nahlásit
Náhoda
500,- Kc za tri mesiace? Ja platim 1000,-Sk za rok
|
ati
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 12:38
- Nahlásit
Náhoda
no skoro,v létě krmím granule a v zimě střídavě s vařeným. Jatka jsme měli kousek a maso ,lorna(bedna)za 50kč ale už nejsou. Snad nekrachli kvůli mě Teď kupuji mražené hovězí za 12kč/kg. Každý má 0,5kg masa+rýži nebo těstovinky.Tak počítej,já to raději nepočítám
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 12:49
- Nahlásit
pigie
No já, co mám postřehy, tak ty psí školky jsou dražší než pak normální cvičák, protože to je kurz...
Stejně jako na cvičáku, kam teď chodím mám 10 hodin agility za 1000,- a potom si mužu zaplatit členství v klubu za 500,- /rok
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 12:54
- Nahlásit
Eimy
Ano, to je pravda. Moja kamaratka plati za 3 mesacny vycvikovy kurz 3000,- Sk. Je pravda, ze vytazok ide na canisterapiu, ale mna by na take peniaze "nechytili"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 12:57
- Nahlásit
pigie
No já tu před prázdninama řešila právě otázku peněz v souvislosti s docházením na cvičák... Ale pak jsem začla pátrat víc, odchytávat lidi, co na ten cvičák chodí a dozvěděla jsem se, že se po určité době zaplatí členskej příspěvek a tím placení na rok končí, tak jsem se rozhodla do toho prostě investovat... koneckonců 1500 za rok není tolik
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:00
- Nahlásit
Eimy
Presne tak. Ak je to rocne, je to v poriadku. Ale tam kam chodi kamaratka to vyjde na 12000,- rocne, ziadne zlavy. Ale oni to skorej beru len ako vycvik pre zacinajucich. Na konci je skuska, kde vydaju papier pre stare mesto, ze tento pes je "cviceny" a ma narok na zlavu z poplatku za psa. Ale napr. u nas v Petrzalke - cast Bratislavy zlava neplati, aj keby pes mal IPO3
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:04
- Nahlásit
pigie
U nás taky žádná sleva za zkoušky není... I když já bych chtěla, aby psice udělala zkoušku právě v agility, jestil už teda na to není moc stará a jestil se zadaří... A to by mi městská část asi neuznala
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:10
- Nahlásit
Eimy
Opravujem sa, plati zlava, ale len pre male a stredne plemena. Pre velke a obrovske nie. Tymto sa snazia, aby male a stredne boli cvicene a aby sa nechovali velke. Co dosiahli je, ze male a stredne (1000Sk/rok) aj tak nie su cvicene, zato velke, ktore by uvitali platit miesto 2000Sk/rok len 1000 Sk si chodi na cvicak aj tak
Skusku mesto uzna asi len vtedy ak ma nato vyhlasku. A agility je trochu ine ako sadni, lahni, zostan, neber od cudzich, ku mne a pod.
A zelam vela uspechov v agility!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:21
- Nahlásit
pigie
No, takovýhle orzdělení mi přijde postavený na hlavu...
No u nás žádná vyhláška není, tak to neřeším Až bude vhláška, tak budu řešit Ale myslim, že by snad i milovaným zástupcům mohlo být jasný, že když se člověk psovi věnuje, tak určitou ovladatelnost pes má, ale kdo ví
Děkuju, ale zatím po dvou hodinách je ještě na nějaký úspěchy času dost a dost, ale tajně doufám, že aspoň jednu tu zkoušku s psicí zvládnem...
|
Náhoda
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:46
- Nahlásit
Pigie, jasně, že Ty platíš 1000kč za rok, ale my platili za kurz a né za členství v klubu, které máš podmíněné brigádami atd.
|
Náhoda
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:56
- Nahlásit
ati,
ani se Ti nedivím, že raději nepočítáš náklady, to fakt musí být "DARDA", ale co, když člověk něco chce a má ty svoje hafany rád, tak pro ně něco musí obětovat, ale že toho opravdu zbaští hóóóóódně
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:18
- Nahlásit
ahoj všichni!!! Tak jsem si zřídila web stránku...mrkněte sem www.rot.estranky.cz
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:53
- Nahlásit
Niko
Máš moc pěkné web stránky¨!!!
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 10:56
- Nahlásit
Verca
díky!!!!!
|
nels
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 13:55
- Nahlásit
Ahoj, my mame pulrocniho ridgebacka Nelsona. Jinak,fotky jsou na strance [url=]www.ridgebacknelson.estranky.cz[/url]
|
nels
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 13:56
- Nahlásit
tak ten odkaz mi nejak nevysel
|
monika
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 14:05
- Nahlásit
hurá i já jsem zvládla zmastit stránky tak se můžete kouknout. je to www.splnenysen.estranky.cz
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 14:15
- Nahlásit
nels
monika
Super stránečky!!!!!! Koukám, že jsme si vybraly stejné pozadí
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 14:33
- Nahlásit
tak to se taky přidám mám teď 2 ovčandy a k vidění jsou na www.zjanmaru.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 14:42
- Nahlásit
taky se přidám k příznivcům estránek www.viky.estranky.cz
|
dandie
|
# Zasláno: 13 Lis 2005 00:38
- Nahlásit
Ahoj máme Dandie Dinmont Terriery- super pejsci .Máme tři,jednoho pejska a dvě holčičky.Můžete se na ně podívat na www.dandieterrier.cz
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 22:10 - Změnil/a: grendel
- Nahlásit
já mám 17 měsíční skorobíglici foto na http://blog.lide.cz/grendel.istar/mexa/
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2005 22:46
- Nahlásit
Skoro dvouletého Amstafa Brita