Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké máte pejsky??
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 10:38
- Nahlásit

Aluša
Tak to máš psa šikulu.
Se zvěří je problém, to znám. Chce to občas se přitřít na cvičení k někomu, kdo zvěř má. Já občas (tak 1x za rok) dostanu 1-2 kachny na cvičení od rodinného kamaráda-myslivce. Ovšem nedávno mě naštval-přinesl dvě kachny, já se radovala, že to je jak na zavolanou před několika zkouškama co nás čekají, a on prý že tentokrát je to na jídlo a že je mám manželovi upéct.

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 10:40
- Nahlásit

Ahoj já mám Aberického Buldoga fenu Bertu s PP 5letou, fenu Belgického ovčáka Tervueren Miu s PP 3letou, a jejího syna Montyho bez PP 1rok. Jsou uplně super.

Pupy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 10:41
- Nahlásit

www.pupy-nemeckaovcanda.estranky.cz

Alusa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 10:41
- Nahlásit

Ketrin
Jenže já nikoho se zvěří neznám, tak mám smůlu. Třeba se to podaří někdy příště

evina
# Zasláno: 5 Říj 2005 12:50
- Nahlásit

Náhodo:já tě zaregistrovala,že máš také "praštěného" střeďáka.Po jakých jí máš rodičích?Cvičíš s ní?Ten můj je pěkný živel

Náhoda
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:50
- Nahlásit

Evino
moje potvůrka se jmenuje Kinky Kira Grand Calvera.
Otec:Jetaime Talhi Karnaval a matkaeriah Pepper Grand Calvera
Na cvičák s Kirdou nechodím, navštěvovala jsem s ní "psí školku"
bylo to tam super
Začala jsem s ní chodit na výstavy, pod dozorem chovatelky

Náhoda
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:52
- Nahlásit

Sakra, co mi to "vběhlo" za smajlíka mezi rodiče toho mého štěstíčka???? Nějak mi "breptají ruce

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 16:23
- Nahlásit

hm..tak se máte, ale mě už to štěstíčko taky brzo potká=) o pejscich něco vim ale zatim nebyla příležitost nějakého mít teď se stěhujeme do domečku tak to konečně dopadne jo a rozhoduju se mezi... no hlavní jsou černý NO, Choďák a taky BSP tak bych se chtěla zeptat jestli tady někdo má přímo zkušenost s nějakým z těchto plemen a jestli třeba někdo ví o nějaké slušné chovatelské stanici no jsme z Náchoda -Králováhradecký kraj tak by bylo nejlepší co nejblíž nám samo cesta nám nevadí , ale spíš kvůli tomu malému

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 16:25
- Nahlásit

Janina ty máš salašníka viď?? tak povídej

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 16:28
- Nahlásit

joli
krásnéj méďá to máš prvního pejska?? asi ne co??

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 16:30
- Nahlásit

Evik má Choďáky že jo?? no tak jestli sem zavítá...

joli
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 19:29
- Nahlásit

Není to můj první pes, ale je to můj první šarplaninec!

evina
# Zasláno: 5 Říj 2005 21:38
- Nahlásit

Náhodo:tak to jsou tatínkové ze stejné chov.stanice.Můj je po Jetaimi Talhi Majoreforce.A matka Mohner's Outlaw.Na výstavy taky chceme,ale ještě nemá věk.Tak snad na jaře.Třeba se budeme někde vídat.

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 21:46
- Nahlásit

Joli
jo? a v pohodě výchova??

Šárka
# Zasláno: 5 Říj 2005 23:33
- Nahlásit

www.mipsi.wz.cz

Náhoda
# Zasláno: 6 Říj 2005 07:34
- Nahlásit

Evino, to se určitě budeme na výstavách vídat, já jsem v tom úúúúúúúúplný nováček, tak si vždy necháme naordinovat od chovatelky výstavy a jedeme. . . Teď se chystáme v neděli do Českých Budějovic a 5.a6.11.05 do Nitry. Četla jsem Tvé stránky, jsou pěkné a přečetla jsem si tem "syndrom" a fakt jsem se u něj nasmála a navíc si tak začínám připadat

joli
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 08:48
- Nahlásit

Shadow
Je to opravdu úžasný pes. Např. je naprosto čistotný, ani jednou se nepo......I tu první noc ,co jsme si ho přivezli celou prospal a ráno se šel ven vyčůrat...bobíky chodí dělat na kompost aniž bychom ho to učili..... když ho zavřem doma /děláme to jednou týdně na 7hod./nic nezničí a to nikde nezavíráme dveře,má celý dům k dispozici/.....ani na zahradě nic neničí.......SUPER Je ovšem velmi dominantní a musíme ho důsledně usměrňovat, aby měl jasno, kdo je tady pánem
Jinak povely sedni, lehni, přines, ticho a přivolání pokud není poblíž pes mu už jdou velmi dobře , co máš ty za pejsana?

evina
# Zasláno: 6 Říj 2005 12:00
- Nahlásit

Náhodo:to nic...já si tak připadám už dávnoJá se jdu zatím jen podívat 22.10. na svod do Libně.Bude tam totiž předešlý vrh maminy,tak mi chovatelka řekla ať se přijdu juknout.A to já rádaDej pak vědět jak jste na výstavách dopadli,budu držet palce.

Náhoda
# Zasláno: 6 Říj 2005 12:28
- Nahlásit

Evino, tak to se určitě uvidíme. S největší pravděpodobností tam budu s Kirou.
Jasně, že dám vědět, jak jsme dopadli, snad z toho bude další CAC )
Sakra, alespoň tajně ve skrytu duše doufám

Majkl
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 13:41
- Nahlásit

Já mám bohužel jen dva.
Fenku NO a fenku jorkšíra.
Ale jsou super!

Kujik
# Zasláno: 6 Říj 2005 19:45
- Nahlásit

Já mam fenku Border Kolie a je to moje zlatíčko.

krynduska
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 19:54
- Nahlásit

a ja mam 2 NO a nedavno jsem si poridila Jacka Russella.....ale mam tady fotku jenom dvoumesicniho Jacka

suesie
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 21:16
- Nahlásit

Já mám 3 měsíčního francouzskýho buldočka.

Shadow
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 14:18
- Nahlásit

Joli

tak to je super fakt šikulka já? no já budu mít právě prvního pejska tak mám favority BSP, NO a Chodský pes a tak musim zjistit co nejvíc nejlepší chovné stanice atd a pak si jednoho vybrat šarplaninec se mi taky líbil, ale jelikož jsem začátečník tak by to asi nebylo vhodný už jsem hodně načetla a prodiskutovala s různými lidmi, ale zkušenost ještě bohužel nemám...

Shadow
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 14:19
- Nahlásit

Kujik

hm.. to věřim a to máš prvního pejska?? Borderky jsou taky super

Shadow
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 14:27
- Nahlásit

Šárka

Ahojky ty máš černého NO že jo?? to je super, protože já ho asi budu mít taky! Můžeš mi něco k němu říct třeba z které chovné stanice ho máte a jestli seš s ní spokojená? jak zvládá výchovu a jestli se nesnaží být hodně dominantní a ještě co tě napadne budu ti mooc vděčná

Kviduska
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:20
- Nahlásit

2 Briardi, jeden NO a jeden hladkosrstý foxteriér. www.hruzyvenkova.wz.cz

Elfka
# Zasláno: 18 Říj 2005 23:25
- Nahlásit

já mám skvělého ridgebacka amonka
www.amon.borec.cz

monika
# Zasláno: 19 Říj 2005 07:55
- Nahlásit

já mám 14ti letou černou kokřici a 10ti měsíční zlatou německou dogu.Na jaře se chystám ještě na jednu dogina,ale nevím jestli mi ji manžel dovolí.Držte mi palečky.

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 08:11
- Nahlásit

monika
Jasně, že držíme. Určitě dovolí, udělej pořádná kukadla a bude to.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání