| Autor |
Zpráva |
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 10:57
- Nahlásit
Fajka
No zadavatelka psala : "něco náročnějšího na srst" .
A les ? Ten miluje, jsem tam s ní denně, leze po stromech- tibeťák je horal a má kočičí úchop. No, pak vyčešu, blato vypláchnu.Mazec jsou kudlibabky a svízele, ale dá se to. Dobrý vyčestat venku. Když je hnusně, jen hrajeme fotbal u domu
|
elmiiik
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 12:11
- Nahlásit
Jej tak tohle je asi moc bych se ho bala nekam vzit aby se neuspinil almd jinak je to krasny pejsek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 12:15
- Nahlásit
PetraK
jéžiš, už tetkon mám nerva
já taky sem stříhala kokra furt a to mě stačilo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 12:19
- Nahlásit
sicluceatlux
"něco náročnějšího na srst
elmiiik
Jej tak tohle je asi moc
já sem si to tak nějak myslela tak to s klidným svědomím můžu říct že srst typu australáky by mohla bejt tak akorát
jen pozor jsou některý který jsou hodně hladký a nebo hooodně moc chupatý s dlouhejmá práporama... já mám něco uprostřed..
|
elmiiik
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 13:48
- Nahlásit
A nevíte o nějakém australákovi kolem HK s pp? :// už jsem koukala a všechno je kolem Prahy a ostravy a v kralovehradeckem ci pardubickem kraji proste nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 13:51
- Nahlásit
elmiiik
že se vkládám - nekoukej na vzdálenost od domova, ale na kvalitu chovky, aby sis pak nervala vlasy z hlavy. Je mnohem důležitější v jakém prostředí štěně vyrůstá, jak jsou vybraní rodiče, zda se v chovce kouká na psa jako na celek (zdraví, povaha, vzhled), než jestli pojedeš do Kuklen, nebo do Slanýho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 13:56
- Nahlásit
elmiiik
nevíte o nějakém australákovi kolem HK s pp? ://
děvče děvče, jsou lidi že si jednou pro vysněnýho psa 4000 kiláků do Španělska...co to je Praha? to je za rohem !
A hlavně nehledej "nějakého" ale dobře si vyber, prolustruj majitele , rodiče, povahy zdravotní stránku !!! jed na nějakou akci s australákama (ne jen na výstavu!) a tam koukej jak se chovaj
jinak z tvého kraje znám tuhle paní http://www.zkamilkovezahrady.ic.cz/ co chová australáky už dlouho a opravdu vím že je hodně dobrá... když jí požádáš at ti předvede svojí smečku, a předá ti nějaký rady, tak tě jistě neodmítne..a pokud se odvoláš na Fajku od akit tak 100% ne
|
elmiiik
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 14:32
- Nahlásit
jéé moc děkujuu
|
elmiiik
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 14:39
- Nahlásit
přece jen tohle je pro mě nová parketa a nerada bych něco zkazila tak se radši poptám.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 14:48
- Nahlásit
elmiiik
nerada bych něco zkazila tak se radši poptám
táááák to je základ !!!
hodně si o vybraných plemenech všechno možný a ptej se taky hlavně jen majitelů! ty ti daj to reálný info ze života, chovatelé nemusej mluvit vždy uplnou pravdu a nebo rádi některý věci zamlčej
Třeba se domluv zrovna s touhla paní a jed s ní na nějakou akci vždyck bere víc psů, bude ráda když jí s nima pomůžeš a tak si budeš moc udělat lepší představu o tom co je australák nebo kavalír ona chová i je a ten ty tvoje kritéria možná taky tak trochu splňuje
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 16:51
- Nahlásit
sicluceatlux
já ráda dlouhosrsťáky, mám dva, že jo, ale nemám ráda dlouhosrstý čumáky
kachna_hodně se doporučuje chodský ovčák.
jo, ten by mě bavil
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 16:55
- Nahlásit
PetraKa nejsou líní - narozdíl ode mne - se té srsti věnovat
což o to česání, to mi neva, ale když se ti vyválí v mršině, je chlupáč fakt super, zrovna včera jsem to měla. no a když se oklepe... Já už jedině chlupáče, pokud možno velký ne to co mám teď 25kg je takovej střeďáček, ale na tibeťákovi a podobných nelíbí se mi ty "kníry"
Já bych asi nejraděj kavkazáčka, ten má teda zase kníry ze slin kolem celý huby :P Ale to je hudba (doufám že hodně vzdálené) budoucnosti
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2014 16:56
- Nahlásit
elmiiik
pro vysněnýho psa se jezdí i dál než jen po Čechách
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 08:10
- Nahlásit
Nedá mi to , mrkněte na stránky www.tibetanterier.cz
Slečna horalka tělem i duší, a krásné fotky, co s tibeťáky všechno dělá
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:41
- Nahlásit
Nedá mi to , mrkněte na stránky www.tibetanterier.cz
Slečna musí mít sakra šťastné psy!
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 10:22
- Nahlásit
Neumi
No, to musí, protože s ní prožívají to, co je jim přirozené, tibeťáci totiž nejsou žádní manekýni s přecitlivělou dušičkou , i když jejich zevnějšek vypadá tak jak vypadá, jsou to tvrdí, hrdí psi, žádní bolestíni,sebevědomí, pracovití, s velkým kusem šaška v těle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 10:33
- Nahlásit
sicluceatlux
supr stránky! a parádní čoklidi. a jak už bylo řečeno - šťastný!
Vzhledem k tý povaze pro ně musí být dost smutný, když se z nich dělají gaučáci
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 10:55
- Nahlásit
PetraK
Abych pravdu řekla, na podušce si tu moji představit nedokážu , vlastně ona mně ukázala, co miluje,vybízí mě k aktivitě, tak jsem díky ní skoro půl dne v přírodě Člověk s takovým psem prostě nemůže být nikdy naštvaný
|