Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nechci takhle žít.
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Samička
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:42
- Nahlásit

No jo ty zdravotní duvody by mohli bejt, protože sem pořád nemocná a trpim nevolností. Takže jsem často doma. a nebo bych si musela najít nějakou brigádu...u nás ve třídě mají asi 4 holky individum...možná i víc mín...

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 15:03
- Nahlásit

Samička
Já si myslim,ž e je to tak jak říká Ketrin, že individuální studijní plány se dávají jen lidem, kteří k tomu mají opravdu důvod. (sportovci, myslim, že i herci atd...)

Myslim, že žádná škola není dvakrát nadšená. Mimochodem, kvuli nevolnosti, to ti asi jako zdravotní důvod neuznají, k nám do školy "chodí" kluk, co je na vozíku a myslim, že u něj by ten důvod k individuálnímu studiu byl mnohem větší než u člověka, co chce při škole pracovat...

Samička 2
# Zasláno: 5 Říj 2005 15:34
- Nahlásit

Já bych taky chtěla být doma, mám nemocnýho hafíka- 8 měs. labradora a má nějakou nemoc. tak mu musím aplikovat po 2 hod léky a všmožné sarapatičky. Pesan je jinak veselý ani ho to nebolí, jen má někdy prujem. se kvuli tomu už měsíc doma. ve škole sem byla ve září týden. potřebovala bych být doma. Mamka nemuže musí vydělávat.

Anonymní
# Zasláno: 5 Říj 2005 15:44
- Nahlásit

Už nechci žít, chci ale jen se psem jestli nepřemluvim mamku aby mi povolila idividual. Tak se zabiju.....nebo raději uteču...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání