| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:42
- Nahlásit
nechci takhle žít. Nechci se zabít ale život mě už nebaví....
|
*sara*.
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:47
- Nahlásit
Pořiď si pejska a hned budeš rád na světě.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:52
- Nahlásit
pejska mám....ale nemám na něj čas a to mě štve a ještě spousta věcí...nemužu mamku přesvědčit abych docházela do škly inviduálně...na praxi je to v poho....
|
*sara*.
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:56
- Nahlásit
Tak si myslím, že jsi asi na špatném fóru. Nejspíš by sis měla pohovořit s nějakým psychologem. Ten tě poradí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 17:50
- Nahlásit
FiSt
Keramičku
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 17:55
- Nahlásit
Anonymní
Tak se hafovi věnuj teď, když nemusíš být ve škole...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:19
- Nahlásit
Anonymní
Já dělám taky keramičku
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:19
- Nahlásit
Já bych chtěla taky individuál, ale hezky by se mnou u nás vyběhli, navíc ten rok už to nák doklepu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:20
- Nahlásit
Já se mu věnuji ale ted spal...a potřebovala jsem poradit...
FiSt
No je to tam hrozné...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:28
- Nahlásit
FiSt
Od září...vím že je to na začátku ale je to tam čímdál tím víc hrozné...no sice se tam několik holkem se mnou baví...ale já sem tam pořád ve stresu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:37
- Nahlásit
Anonymní
Tak se bav s těma pár holkama, co se s tebou baví a co ti sednou a na zbytek kašli... Pokud seš teprve v prvním ročníku, tak se to tam časem pořádně promíchá, to se neboj
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:44
- Nahlásit
FiSt
zatim mě žádná osoba nestresuje ale spíš z toho učení, a ze všeho okolo
Eimy
No já se právě moc bavit neumim, neumim navázat kontakt...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:55
- Nahlásit
Anonymní
Uvidíš, že to bude v pohodě, přece to nevzdáš po měsíci
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 18:58
- Nahlásit
Anonymní
A z učení si nic nedělej. To se poddá
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 19:03
- Nahlásit
To chce klid. Já taky chodila na učňák. Učení te tam oproti střední škole hodně jednoduché. Věř mi.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 19:05
- Nahlásit
FiSt
Eimy
Jo ale už i na základce sem s tím měla problémy...a tady je to ještě horší.Ale děkuji za pomoc
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 19:09
- Nahlásit
Anonymní
Já teda nevim, jak to chodí na učňáku... Já šla z gymplu (osmiletýho) na střední, protože na gymplu mě to nebavilo... Takže teď tak nějak proplouvám, ale ani ta střední není nic moc složitýho
|
evina
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 20:55
- Nahlásit
Mě se na učňáku také nelíbilo.Brzy se rozkřiklo,že jsem ta prdlá co lítá po cvičáku se psem,zatímco ostatní holky po diskotékách.Takže se mnou příliš nemluvili.Měsíc je ale příliš krátká doba,možná to dělá ta změna prostředí...zkus si najít třeba kamarádku.A mysli na to,že tvůj pesan tě potřebuje.Já si říkala to samé.Držím palce ať to zvládneš
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 08:50
- Nahlásit
Anonymní
koukni, já byla na základní škole i pak na střední ta nejméně oblíbená osoba ze třídy, všichni mi jen nadávali, posmívali se mi kvůli všemu možnému, ale taky jsem nezahořkla. Obrnila jsem se trpělivosti, vždycky jsem si napočítala do deseti, abych se uklidnila a před problémy ve škole i ve vztahu k ostatním spolužákům jsem se stavěla čelem. Musíš si začít věřit, neuzavřít se do sebe, ale něčemu se aktivně věnovat. Jestli jsi v prvním ročníku na učňáků, tak tě chápu, že máš si momentálně v hlavě citový guláš, ale chce to myslet pozitivně. Máš velkou výhodu - máš psa a pes je nejlepší přítel člověka. I kdybys neměla žádné lidské přátelé (o čemž pochybuju) máš toho nejvěrnějšího přítele vůbec. Mně osobně, i když mám přátel nyní dost, stejně vždycky nejvíc pomůže můj pes (tedy mí tři psi) než lidi.
|
Šárka
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:37
- Nahlásit
Moje dcera vloni nastoupila na gympl, první pololetí byla úplně na dně, denně mě prosila ať jí dáme někam jinam. Letos je úplně v poho, zvykla si. Začátek je všude těžký. Takže vydddddrž
|
sara03
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:38
- Nahlásit
Ahojky.
Anonymní.
Každý začátek je těžký.Jen vydrž a uvidíš,že to bude jen a jen lepší.Se mnou se taky spol na základce moc nebavili.Zrovna jako s Evikem.Na učňáku už to bylo lepší,ale stejně nic moc.Vždy jsem byla ta třetí,což není to nejlepší.Loni jsem nechala školy pro pracující kvůli zdrav stavu/ 4 děti,zaměstnání/ prostě jsem zkolabovala.Už mi není jak se říká dvacet.Mám jen vyuční list,což je v dnešní době málo.Často si říkám,jak bych se učila,kdyby se dal čas vrátit.Všechno se dá vydržet,hlavně,když máš dobré zázemí.Tvoji mamku chápu.A ty ji také časem pochopíš.Udělej si školu,snaž se,jsou to korunky.Uvidíš,že to pochopí i Tvůj pejsa.V dnešní době opravdu na vzdělání dost záleží.
Držím Ti pěsti.
Pozdravuj hafa a mamku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 10:02
- Nahlásit
Anonymní
Ještě je taky dobrý se snažit o co nejlepší prospěch (i když mně se to mluví), se mnou se moc lidi nebavili v prváku, protože jsem blya jedna ze 30ti lidí, co měli pruměrnej prospěch a nijak sem nevyčnívala, do druháku jsem se přes prázdniny změnila, začla víc dávat ve škole a průměr šel nahoru (vyznamenání) a potom ve třeťáku my to vyšlo na samý jedničky. Sice tam závist je, je to čast cítit, ale taky si mě hodně lidí váží a ví, že když potřebujou a chovaj se ke mně slušně, tak se snažím jim poradit, vysvětlit...
Takže bych zkusila získat si respekt i touhle cestou Já se z 20 lidí bavím nejvíc se 3 - 4 a se zbytkem jen občas, ale v podstatě se ignorujem, respektujem a je docela klid.
Takže nevěš hlavu a snaž se
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:30
- Nahlásit
přesně tak souhlasím se všemi lidi hodně záviděj a navíc vždyť tam jsi jenom chvilinku uvidíš že to pak bude super já jsem teďkon na osmiletym gymplu a ze začátku to fakt byla hrůza tolikrát jsem s tim vším chtěla křápnout a vydržela a teď to je celkem v poho musíš se nechat do toho všeho zaběhnout zvykneš si fakt začátky jsou vždycky blbý takže hlavu vzhůru a nesmutni ju? a pejsek je ten nejlepší lék na všechno pes je nejlepší přítel člověka platí to a platit to bude vždycky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 19:50
- Nahlásit
Opravdu děkuji všem za oporu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 21:29
- Nahlásit
Anonymní
já letos maturovala. Tříd ajsme nebyli nikdy moc dobrá, bavila jsem se s pár lidma a teď kohokoli potkám tak si pokecáme a máme se moc rádi - změnilo se to tak půl roku před maturou. Nikdy jsem nezapadala, pak mi to přestalo vadit a najednou bylo po problému ( a můj pes je mezi bývalýma spolužákama známej - byl s náma na vodě, codí po hospodách a lidi ho maj rádi - a přes něj i mě protože je vychovanější než jejich psi)
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 19:58
- Nahlásit
Kde děláš keramičku, smím-li se zeptat?
|
Samička
|
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:08
- Nahlásit
Docela by mě zajímalo co je to když se dochází do školy(střední, učnák...) individuálně. A jak se tozařídí, a proč? co to vlastně je a kde se dá o tom sehnat nějaká informace?
To si třeba řeknu že budu docházet individuálně a prostě tak docházim? nebo jak to je?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:18
- Nahlásit
Samička
No nevím, jak je to teď, ale já před lety měla ve třeťáku stř.školy první dítě (a těsně po maturitě druhé) a prostě jsem byla doma, učila se sama, spolužačky mi co bylo potřeba psaly přes kopírák a 2-3x za pololetí jsem jela do školy nechat se vyzkoušet. Nebyl to oficiální individuál, ale ústní dohoda s ředitelkou, že musím mít z každého předmětu minimálně tři známky za pololetí. A zmáklo se to. Ovšem už je to dávno.
|
Samička
|
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:25
- Nahlásit
Aha tak to je dobrý...ale musíš mít k tomu asi nějaký duvod co? nevíš jaký je nečatějsší? no mohla bych chodit někam do práce(brigáda) a do školy chodit individuálně. myslíš že by to šlo?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:29
- Nahlásit
Samička
Těžko říct, ale to z tebe asi ve škole nadšení nebudou, to by chtěl potom kdekdo... myslím že se na individuálu dá domluvit u vrcholových sportovců nebo ze zdravotních důvodů, nebo v případě toho mimina jako to bylo u mne... ale dnes holky tak brzy nerodí, což je dobře
|