Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Občanské sdružení Beky
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 18:46
- Nahlásit

zbrnd

kurnik mrzí mě, že jsem tady nebyla, teď už zareaguju jen obecně....proč pořád všechno stavíš na příčině a následky tě nezajímají (jejich řešení). Panebože víš kolik je zmršenejch zákonů a postupů státní správy a jejich následkem je to, že se dějí křivdy, ať už jakékoliv? To máš to samé, když za mnou někdo přijde, ať mu s něčím pomůžu (profesně) a já mu řeknu: milej pane, nemíním řešit následky špatných zákonů, běžte dělat osvětu a zkoušet apelovat na poslance ať ten zákon, co zmrvili opraví či novelizují a nepomůžu nu s tím následkem, hmmm, pěkná blbost, viď. Máš pravdu, že to, co se děje ve společnosti, potažmo jak se lidé chovají k jiným lidem, či zvížatům, je hrozný, ale to nezmanená, že nemá význam pomáhat těm "poškozeným" těmito hovady, ba naopak, každá pomoc má význam, protože ti "nahoře" nemají zájem, chápeš?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 18:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Je. Snad jen ne každýmu, ale jen značné části - chci na to koukat optimisticky.
Jasně, proto jsem to dal do uvozovek. Neboli není to všechno všem, ale bohužel drtivé většině je.

No jestli to myslíš na poslance, tak "jakej pán takovej krám". Lidi si volí toho, kdo je jim blízký. Jaký je národ, takoví jsou jeho představitelé. Tady optimismem fakt netrpím.
No jistě, jsou to prostě jen jedni z nás. Když dělal u soustruhu, okrádal jen svého zaměstnavatele třeba nedobrou pracovní morálkou, teď se dostal vejš, krade ve větším. Ale furt jsme to my.

Hele, podle toho, co si pod tím pojmem přestavuješ. Blbost je vykupovat psy z množíren, například. Ale vzít psa, odněkud ztraceného a hledat majitele (staré či nové), nebo týraného a zároveň začít dělat problémy "pánečkovi" za jeho péči, mi kontraproduktivní nepřipadá.
To zase záleží vůči čemu kontraproduktivní. jak jsem psal. Tomu psovi pomůžeš, ale ... přispěješ k tomu monstróznímu handlu se psy. Kontraproduktivitu myslím samozřejmě v globálním pohledu vůči psům celkově.
Čím víc se vyrábí mobilů, tím více budou levnější. Čím více se produkuje psů, tím více jsou levnější, obyčejnější bez hodnoty.
Si vtpoměň, jak se na to lidé dívali třeba ještě v 90 tých letech. Mít psa bylo ve městě spíše zřídkavé. A dnes? jakou má pes hodnotu? Žádnou. Kulhá? Tak do něj nacpeme 50 medikamentů a buď jeden z nich zabere nebo ho utratíme, vždyť přeci není problém pořídit novýho možná ještě hezčího. jsou jich plné útulky a plný internet. To nemá smysl rozepisovat, myslím, že to chápeš. No a k tomu si vem, kolik těch psochranářů to dělá špatně, absolutně bez znalostí.... myslíš, že to těm psům jako živ. druhu do budoucna může být k něčemu dobré? Tak my vysvětli ten mechanismus, který je silnější než ten, co popisuji já, tedy ten tržní.

A o tom, jak by to dopadlo, kdyby to mělo volný průchod, jsme psali už mockrát. Tys to nevěděl, k čemu by to vedlo (aspoń ses tak vyjadřoval), zatímco já si myslela, že by to dopadlo špatně pro zvířata. Vývoj v Rumunsku dal za pravdu mě, viď? Tam je pouličních psů moc, namnožili se mezi sebou, přibyli vyhození a výsledek jsou pogromy, zcela amatérské zabíjení zvířat, v podstatě týrání, jsou tam napadení i majitelé psa, jeden je dokonce mrtvý - zastřelený na své vlastní zahradě při obraně svého vlastního psa. Takže tam by vedlo nemít útulky, nestarat se, nechat tak...
To neví nikdo k čemu by to vedlo. Prosím tě pogromy ani genocída se ke psům fakt nehodí
Rozhodně by to vedlo k tomu, že by se to řešilo.
No to mě dojímáš s tím amatérským zabíjením?
A co u nás? Vet ti zabije prakticky cokoliv a že by to bylo zrovna profesionální vždy to teda taky není, mnohdy to je dle zákona i týrání. Nemyslím, že by Rumunsko dalo za pravdu Tobě. Jak to bude u nás? Ty to víš? Těch psů přibývá a stále větší procento z nich končí blbě protože se jich ujmou lidi, kteří nezvládají ani psa svého, nic o psech neví, atd atd atd. A jak si myslíš, že se to teda bude řešit tady? Těch psů přibývá a přibývá. Dáš do každý rodiny dva? O to se budou mít hůře psi v průněru. "Nikdo" si jich neváží už nyní. Mám tu v okolí toliko psů....v rodině ....nevybavuji si žádnýho, co by se měl fajn...žádnýho

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 18:58
- Nahlásit

Eninka
kurnik mrzí mě, že jsem tady nebyla, teď už zareaguju jen obecně....proč pořád všechno stavíš na příčině a následky tě nezajímají (jejich řešení).
No nekecej...mě nezajímají následky? Jak jsi na to přišla?
Kdo tady, když ne já, řeší, jaký následky má pomoc konkrétním jedincům psů v naši společnosti pro psy do budoucna?

Panebože víš kolik je zmršenejch zákonů a postupů státní správy a jejich následkem je to, že se dějí křivdy, ať už jakékoliv?
No a co s tím? Psal jsem, že nejsou nebo nechápu. Vysvětlíš?

To máš to samé, když za mnou někdo přijde, ať mu s něčím pomůžu (profesně) a já mu řeknu: milej pane, nemíním řešit následky špatných zákonů, běžte dělat osvětu a zkoušet apelovat na poslance ať ten zákon, co zmrvili opraví či novelizují a nepomůžu nu s tím následkem, hmmm, pěkná blbost, viď
A to má něco společného s tím, co jsem tu psal já?

Máš pravdu, že to, co se děje ve společnosti, potažmo jak se lidé chovají k jiným lidem, či zvížatům, je hrozný, ale to nezmanená, že nemá význam pomáhat těm "poškozeným" těmito hovady, ba naopak, každá pomoc má význam, protože ti "nahoře" nemají zájem, chápeš?

Ale prd milá Eninko, právě, že lůza nemá zájem a ochotu a snaží se to zakamuflovat tím, že vykřikuje, že ti nahoře nemají zájem, ale vždy to povstává od spodu... ti nahoře jsou stejná jako my jen se trochu více snažili a tak nyní mají lepší možnosti.
No smysl to má pro ta konkrétní zvířata, kterým pomůžeš, ale na straně druhý tím snížíš cenu všech psů do bzdoucna...psal jsem to tu už hodněkrát, nikdo mi ten základní tržní princip nevyvrátil ani se o to nepokoušel ani mi neargumentoval, proč by nebyl na tuto oblast aplikovatelný...tak nějak nechápu vedení této "diskuze". Máš tedy nějaký protiargument proti tvrzení, že čím více psů v oběhu, čím větší nezodpovědný a neodborný handl s nimi, tím meněí jejich hodnota a vztah společnosti k nim? Sem s nim.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:11 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

zbrnd

já dneska nemám inspiračního ducha ti erudovaně vyjevit své názory, protože jsem tak nas*aná, ani nevíš jak. Začalo to tím, že k mýmu autu, které samo startovalo i bez klíče v zapalování se rozhodlo, že začne hořet v motoru a museli to řešit hasiči, tudíž BUS se asi stane mým novým dopravním prostředkem a navíc k tomu mi dnes vyjevila vedoucí právního oddělení na katastru, že prý múžeme děkovat našim poslancúm, že nový katastrální zákon sice vyřešil určité A, ale zapomněl na B, tudíž je to celé na hovno a event. i zaplacené exekuce straší na LV i nové nabyvatele - debilové zákonodárci

Pokud se lidé nejsou schopni chovat a zachovávat ke zvířatům tak, aby netrpěla, aby nebyla množena za cílem kšeftu apod., měly by to řešit zákony, protože osvěta vůči hovadům nefunguje, to ví každej malej Jarda. Do idiota můžeš mluvit horem dolem a je ti to k ničemu, tudíž musí nastoupit regulace - norma. Tu si vynutit nelze, tudíž můžeš být osvícenej osvětomil jakej chceš, ale hážeš hrách na stěnu (víceméně), pár osvícenejch osvětou se může začít chovat možná jinak, ale ta většina prostě ne, i kdyby sis prst v prdelce zlomill, tudíž pomoc těm "následkům" je důelžitá pro ty konkrétní jedince (psy). Tento pes žije, tento pes trpí...pokud mu nepomůžeš s tím, že možná jinej, ještě nenarozenej, nevyhozenej díky tomu možná bude mít lepší podmínky, to je prostě blbost. To už jsou takové ty "kdyby".

impact
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 10:25
- Nahlásit

zbrnd
Takže nic kloudnýho? Jenom hromada omáčky, jen abys nemusel hnout prstem a něco udělat. Se tvým textům v podstatě ani nedivím. Bereš to "podle sebe soudím tebe", a to dost výrazně.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:06
- Nahlásit

Eninka
Pokud se lidé nejsou schopni chovat a zachovávat ke zvířatům tak, aby netrpěla, aby nebyla množena za cílem kšeftu apod., měly by to řešit zákony, protože osvěta vůči hovadům nefunguje, to ví každej malej Jarda. Do idiota můžeš mluvit horem dolem a je ti to k ničemu, tudíž musí nastoupit regulace - norma. Tu si vynutit nelze, tudíž můžeš být osvícenej osvětomil jakej chceš, ale hážeš hrách na stěnu (víceméně), pár osvícenejch osvětou se může začít chovat možná jinak, ale ta většina prostě ne, i kdyby sis prst v prdelce zlomill, tudíž pomoc těm "následkům" je důelžitá pro ty konkrétní jedince (psy). Tento pes žije, tento pes trpí...pokud mu nepomůžeš s tím, že možná jinej, ještě nenarozenej, nevyhozenej díky tomu možná bude mít lepší podmínky, to je prostě blbost. To už jsou takové ty "kdyby".
Aha takže budeme čekat a nadávat na ty špatné a dělat dobro sobě na duši i když to do budoucna bude mít nejspíše opačný dopad pro ty psy?
Jinak s Tebou souhlasím v tom, cos napsala, akorát to prezentuje právě ten většinový prostor.

impact
Takže nic kloudnýho? Jenom hromada omáčky, jen abys nemusel hnout prstem a něco udělat. Se tvým textům v podstatě ani nedivím. Bereš to "podle sebe soudím tebe", a to dost výrazně.
A opět místo reakce k tématu jen další napadání. Co víc od tebe čekat, že?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:30
- Nahlásit

zbrnd

dělat dobro sobě na duši

né sobě, ale těm potřebným, těm psům, ke kterým se lidé nebo okolnosti zachovaly tak, že si sami nemůžou pomoct.

když to do budoucna bude mít nejspíše opačný dopad pro ty psy?

člověk by měl řešit věci, které jsou, které existují, protože když se bude dívat pouze do budoucnosti bez ohledu na současnost,
tak není nikde dáno, že jeho konání přinsese pro tu budoucnost zamýšlený efekt.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:56
- Nahlásit

Eninka
souhlas

impact
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 15:13 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

zbrnd
Pokud budeš chtít diskutovat o tom, jak některé věci skutečně změnit, klidně s tebou diskutovat budu. Dokud budeš jenom kňučet, jak jsou všichni hrozní a zlí a přitom nehneš ani prstem po klávesnici, tak s tebou prostě ztrácet čas nebudu. Smůla.

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody, viď.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 03:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Eninka
né sobě, ale těm potřebným, těm psům, ke kterým se lidé nebo okolnosti zachovaly tak, že si sami nemůžou pomoct.
Ale jistě, že sobě. Kdyby šlo o ty psy, logicky by se myslelo na tu budoucnost, ale tady se myslí na tu přítomnost, která je právě důležitá pro to dělání dobře sobě hlavně v tomhle případě.

člověk by měl řešit věci, které jsou, které existují, protože když se bude dívat pouze do budoucnosti bez ohledu na současnost,
tak není nikde dáno, že jeho konání přinsese pro tu budoucnost zamýšlený efekt.

Jasně, takže vytváření té legislativy je vlastně nesmysl komplet, protože ta se vytváří zasádně pro budoucnost.
Navíc nikde jsem nepsal, že by se neměla zohledňovat současnost, dost nechápu, odkud ty své postřehy bereš.
A nikdy nikde nebylu není a nebude dáno, že to, co člověk dělá, přinese kýžený efekt. To snad ví každý ne? nebo co jsi tím chtěla říct?

impact

Pokud budeš chtít diskutovat o tom, jak některé věci skutečně změnit, klidně s tebou diskutovat budu
No to jsem tu psal, ale jaksi pro některá individua je to zřejmě těžké už jen na vstřebání....

Pokud budeš chtít diskutovat o tom, jak některé věci skutečně změnit, klidně s tebou diskutovat budu. Dokud budeš jenom kňučet, jak jsou všichni hrozní a zlí a přitom nehneš ani prstem po klávesnici, tak s tebou prostě ztrácet čas nebudu. Smůla.
Zas už nevíš kudy kam?
Někdo tě snad nutil začít zde diskutovat? Někdo tě k tomu nutí nyní? Přišla jsi sama si zaplivat a píšeš mi, že já kňučím? Mně přijde, že kňučíš a prskáš tu tak akorát ty stejně jako to mají ve zvyku ostatní princezny ze zdejších psochranářských kruhů když jako obvykle nemají díky své vydutsti co sdělit.
Smůla? To jako čí? Má? To jako proto, že princezna Impact není schopna relevantních reakcí leda tak plivat tak já mám smůlu? Tak to mě fakt mrzí, asi se rozpláču.

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody, viď
To je jako zdůvodnění proč nereagueš k věci a jen se jako jak je pro vás pseudomilovnice zvířat obvyklé vyžíváš v piplání se v ostatních lidech? To mi přijde dost ubohé zdůvodnění tedy. Pravý důvod je ten, že na víc prostě nemáte.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:37
- Nahlásit

zbrnd
Ano, kňučíš a ukazuješ prstíčkem, jak je ten svět zlej a vošklivej. Možná žiješ v nějaké iluzi, že je to konstruktivní kritika, ale není. Je to jen hromada nesmyslů, na které je dost výrazně vidět, že vlastně vůbec netušíš, jak preventivní aktivity v reále vypadají.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:15 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Impact napsala jsi na netu už někdy i něco konkrétního nebo se jen specializuješ na řešení ostatních lidí na netu případně řešení lidí z neinternetového světa na netu?
Pokud se ti zdá něco jako nesmysl, zkus napsat co a proč. Ale udělej to konkrétně tedy pomocí nějakého smysluplného názoru majícího obsah popisující konkrétně něco konkrétního.
Chtěla jsi vysvětlit, jak bych si to představoval, máš to tam zcela jasně vyspecifikované, tak se třeba odpíchni od toho.
Jestli máš představu, že tady budu publikovat přímo nějaké materiály, které vy jako obvykle okopčíte-ukradnete a použijete v rámci svých pochybných sdružení k profitu, tak to se fakt pleteš
Tím, že se budeš do ostatních jen navážet, podsouvat jim to, co děláš sama, třeba to šmírování, se tvůj obraz v očích ostatních lidí, podotýkám lidí, fakt nezlepší.
To máš radu zdarma.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:40
- Nahlásit

zbrnd
Já jsem ti něco ukradla a použila pro vlastní prospěch?
Na obraz jiných internetových válečníků z vysoka to, víš co.
A ne, na netu jsem nic konkrétního nepsala, mám s tím dost starostí v práci. Nepotřebuju fňukat na diskuzi, jak je ten svět ošklivej a zlej, že nic nedělá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:39
- Nahlásit

impact
Nechtěla bys odsud vysmahnout a jít exhibovat na nějaká jiná témátka? Díky.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 14:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Zkus hádat, můžeš třikrát.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 11:00 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

impact
Já jsem ti něco ukradla a použila pro vlastní prospěch?
Tohle jsem někde psal nebo tvrdil?
edit. Ok, možná se to tak dá z té mé reakce pochopit, takže nikoliv, neměl jsem na mysli, že někdo okopčil a pokraďošil nějaké mé materiály.
Bylo to myšleno tak, že kdybych je tu dal, vystavil bych je riziku, že budou entokráte okopčeny třeba i ty mé.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 11:11
- Nahlásit

zbrnd
Bylo to myšleno tak, že kdybych je tu dal, vystavil bych je riziku, že budou entokráte okopčeny třeba i ty mé.
Tak pokud by to byl kvalitní materiál, čemu by to mělo vadit? Když by se jednalo o kvalitní osvětu a prevenci, tak ať se to dělá po celé republice, ne? A ne, že si bude někdo hrabat na svým písečku.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 11:17 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

impact
Tak pokud by to byl kvalitní materiál, čemu by to mělo vadit? Když by se jednalo o kvalitní osvětu a prevenci, tak ať se to dělá po celé republice, ne? A ne, že si bude někdo hrabat na svým písečku.
No to je zajímavá myšlenka! Nechceš mi poslat půlku své výplaty teda? Myslím to stejně dobře jako ty, když už ty peníze jsou, tak ať pomáhaj více lidem ne?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 11:23
- Nahlásit

zbrnd
Tak pokud bude každý takto hrabat sám pro sebe, tak se fakt nikdy nic nezmění.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 21:02 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

impact
Tak pokud bude každý takto hrabat sám pro sebe, tak se fakt nikdy nic nezmění.
No vidíš, že to víš, že je třeba abychom se změnili my. Handl s použitými psy psu jako živočišnému druhu rozhodně nepomůže. "Lepší člověk" už spíše.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 22:55
- Nahlásit

zbrnd
Tak nemachruj a začni u sebe.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 23:43
- Nahlásit

Ty jsi den ode dne blbější milá Impact.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 23:46
- Nahlásit

To nejspíš nebude náhoda, že s většinou psochranářek je diskuze asi jak s kravským lejnem, co?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:16
- Nahlásit

zbrnd
Došly argumenty, budeme urážet? Výborně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:39
- Nahlásit

Lumpík stále v nabídce k osvojení:

[url=http://sara.own.cz/video/ ][/url]
[url=http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2013/09/lum p-zari-2013.html ][/url]

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2013 20:32
- Nahlásit

Nabídka WSS s PP, nyní je v SR, předky má však převážně české:
http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2013/12
/don-velsspringrspanel.html
Kontakt přes mě.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Led 2014 21:31 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Milá Impact, máš pravdu, došly Ti argumenty a tak jsi začala urážet. Když udělá druhá strana to samé, hned na to poukazuješ.
Nu co dodat? Asi nic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2014 21:53
- Nahlásit

Pejsek WSS už našel domov. Přímo na Slovensku. Byl to náš příbuzný, tak mu moje Astřička držela tlapičky a vyšlo to!

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:18
- Nahlásit

tak tady jsou ty záložky, toho tygra vlevo nahoře už nemám, toho má černej čaj jsou vyšívaný na plastový látce, takže tvrdý a ohebný a podlepený barevným filcem
tak nějak čas od času můžu dodat pár dalších, ale nějaký pravidelný přísun moc zaručit nemůžu

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:24
- Nahlásit

Jsou nádherný. Jestli budeš chtít nějaké poslat do obchůdku, písni mi na mail coracos@seznam.cz, pošlu ti adresu, děkujeme. S pravidelným přísunem se netřeba trápit, bude to jednorázová akce a když se prodají, napíšu a když budeš mít a chtít, můžeš poslat další, když ne, nic se neděje, většinou máme jednorázové zboží. Díky.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání