Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:39
- Nahlásit

Eninka
a to jim dáváš i s kostma?
jasný
ale já mám z kostí obavu, tak nedávám

já nemám obavu, dávám jen syrový, vařený jsou ostrý jako sklo

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:45
- Nahlásit

kejtlin

aha, syrová kost není tak ostrá? To jsem nevěděla...já semtam, ale vyjímečně, protože je pak zbytečnej souboj o to, sebrat druhýmu tuhle kost a svoji si zahrabat na příště, koupím takovou tu velikánskou, co vypadá jak od slona, a to maj psiska "zábavu" na dlouho..teda kromě borderky, ta je schopná ji do půl hoďky celou sežrat, ale ostatní holky ji žužlají postupně (dokud jim ji někdo v nestřeženým okamžiku neukradne).
Jinak borderka krade brambory - syrový - a zahrabává je po zahradě, pak čučím, co to roste za kvítko a ona brambora, mrcha jedna. Mám je "zasázený" všude možně - např. mám řadu tulipánů a mezi nima rostou brambory, vtipnej to pes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:54
- Nahlásit

Eninka
aha, syrová kost není tak ostrá
ne tolik, dávám i ryby syrový a bez problémů, hlavně pokud je pes krmený i kostmi-samotřejmě nejsou základ krmný dávky, míchám ty kostry i s jiným masem-svalovina, mletina, dršt´ky...., tak má střevo tzv. jehlový reflex to je že pokud by tam byl ostrý kus, tak ho střevo otočí a jde jím tím tupým-nevím zda to popisuju úplně přesně.
já bych nemohla mít tulipány-cibule jsou snad jedovaté? psiska by to určo snědli.

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:07
- Nahlásit

kejtlin

já bych nemohla mít tulipány-cibule jsou snad jedovaté? psiska by to určo snědli

jenže u mě nikdo nic nevyhrabává, ale naopak zahrabává, takže cibule v zemi zůstávaj, jen přibývají další hlízy těch brambor. Jinak že by byly cibule jedovatý od tulipánů, to ani nevím, mně každý štěně hrabalo půlmetrový díry, ohlodávalo všechny kůry od stromů a Bára vytahala ze země celou závlahu na 1000m2, ale nikdo nic nežral, zaplaťpánbůh. Jo a borderka venku nic neniičila, ta se zaměřila pouze na vnitřek domu, takže ta ohlodávala dveře, nábytek a zdi
No ale kvetoucí květiny byly za jejich mládí (všech), ihned po vykvetení odkousnuty a odloženy vedle na zem...psiska jsou stejně správní kašpaři, protože jim projde daleko víc, než kdyby to samý udělal člověk

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:10
- Nahlásit

Eninka
s těma cibulema si nejsem jistá, ale myslím, že jsem to několikrát i četla, že jsou jedovatý.
Psi neničej, pokud jsou unavený, ale hrabou díry, kde se chladěj a většinou na to použijou kořeny keřů, stromů ...tam to jde asi líp...skalka by u nás nepřežila
mám už spací čaj, včera jsem si ho dala a ráno se nemohla vzbudit

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:17
- Nahlásit

kejtlin

s těma cibulema si nejsem jistá, ale myslím, že jsem to několikrát i četla, že jsou jedovatý.

jo, to je možný, já jen, že jsem to netušila

tak dobrou s čajem....já zase vařím pozdě ještě kafe, abych hned neusnula, když se chci dívat na telku, protože v okamžiku, jak lehnu s tím, že se budu dívat z postele na nějakej film, tak ještě v průběhu titulků spím jak dřevo, což mě štve.
Já jsem schopná snad usnout i ve stoje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:22 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
.já zase vařím pozdě ještě kafe, abych hned neusnula,
to já zapíchnu lžičku do lógru a spim, ale dám si colu a jsem jak čipera, nemůžu jí pít ani na noční neusla bych pak ani ráno
závidím ti usnout kdekoliv, já spím děsně blbě a je to hnusný, de facto jsem pořád nevyspalá a unavená

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:30
- Nahlásit

kejtlin

já spím děsně blbě a je to hnusný, de facto jsem pořád nevyspalá a unavená

to ti nezávidím, to musí být nahouby, tělo a mysl si neodpočine.
Já, když spím, tak kdyby okolo mě lítaly peršingový rakety, tak to se mnou ani nehne. Když chce někdy, opravdu výjimečně některá psina v noci se vyvenčit, tak musí použít hodně důmyslný prostředky, aby mě vzbudila. Jo a mám na noc alarm
s tím, že když se spustí - a to je řev jaxviňa - tak pokud neberu
telefon, do tří až pěti minut dojede sekurity a když se mi třebas houpala dole po zácloně myš a spustila to, tak mě nevzbudila ta šílená vnitřní siréna, ale až borci, co přeskočili plot, odemčeli dveře a psi je začali "zneškodňovat". - myslím ty sekuriťáky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:40
- Nahlásit

Eninka
když se mi třebas houpala dole po zácloně myš a spustila to, tak mě nevzbudila ta šílená vnitřní siréna, ale až borci, co přeskočili plot, odemčeli dveře a psi je začali "zneškodňovat". - myslím ty sekuriťáky
tak to fakt závidím, spím v ložnici a když je nějaký pes v obýváku a třeba se jde napít, tak mě vzbuděj drápky t´ukající do lina, nebo když nějaký pes chrápe i jemně a spí se mnou v posteli tak nezaberu ani kdybych padala na hubu únavou, vystěhuju ho vedle abych usnula.Několikrát jsem za noc vzhůru, naprosto běžně, když spím 4 hodiny v kuse, tak je to velkej úspěch a jsem děsně moc vyspalá a odpočatá, ale to je zřídkakdy, většinou jsem co 2 hodiny vzhůru a další hodinu se převaluju až se časem umlátim a zase usnu...nebo taky ne

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:48
- Nahlásit

kejtlin

a nemáš třeba blbě umístěnou postel? Člověk by měl spát hlavou na sever a nohama na jih, když spíš jinak, tak to může mít velkej vliv...nejsem žádnej vyznavač čehokoliv, ale tohle, tuhle zásadu, mám vyzkoušenou na vlastní kůži - taky jsem to dřív neznala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:51
- Nahlásit

Eninka
a nemáš třeba blbě umístěnou postel? Člověk by měl spát hlavou na sever a nohama na jih, když spíš jinak, tak to může mít velkej vliv...nejsem žádnej vyznavač čehokoliv, ale tohle, tuhle zásadu, mám vyzkoušenou na vlastní kůži - taky jsem to dřív neznala.

¨spím takhle blbě už od mládí, postel jsem přesunovala sem a tam a nic se nezlepšilo no a když spím jinde, je to to samý.
jdu si číst, dorazím aspoň ti detektivku
dobrou

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 23:21
- Nahlásit

Eninka

bože fuj, zkoušky na právech musej bejt humáč!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:27
- Nahlásit

čus bambulové
Další krásnej a úspěšnej víkend za náma.....už se těším na tenhle.

Taxem na to koukala,my z toho snad nevylezem,furt něco máme.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:05
- Nahlásit

Jebloň

kalby,chlast,chlapi....zase jste měla úspěch pani,velká gratulace letí od jednoho kořaly k druhýmu,to zas budou klemjdoucí závidět jakých úspěchů jsme dosáhli

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:48
- Nahlásit

Marush
kalby,chlast,chlapi....zase jste měla úspěch pani,velká gratulace letí od jednoho kořaly k druhýmu
Ó díky převeliké.......kompenzuju si tím svoji kynologickou malost a velmi se mi daří.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:01
- Nahlásit

Jebloň
kompenzuju si tím svoji kynologickou malost a velmi se mi daří

kynologická malost...tu já osobně léčim ráda větším údem,essi mi jako rozumíš

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:26
- Nahlásit

Marush

já osobně léčim ráda větším údem

není úd jako úd, záleží na tom, kterej máš na mysli

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:48
- Nahlásit

Eninka
není úd jako úd

myslim hudební nástroj samozřejmě!

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:53
- Nahlásit

Marush

slyšela jsem o hodně různých údech, ale hudební nástroj, to slyším prvně

jestli já nebudu kulturní barbar

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:07
- Nahlásit

Eninka

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9Ad

)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:18
- Nahlásit

Jebloň
kompenzuju si tím svoji kynologickou malost a velmi se mi daří.

sím tě ty nevíš, že podle jistých měřítek jsi absolutně mimo společnost? jsi pokérovaná, kouříš, piješ a máš pierc, to jsi absolutně na okraji společnosti a jsi odsouzená se stýkat jen se sobě rovnými

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:20
- Nahlásit

kejtlin
jsi pokérovaná, kouříš, piješ a máš pierc, to jsi absolutně na okraji společnosti a jsi odsouzená se stýkat jen se sobě rovnými

ani hnojem nesmrdí....

Eire
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:23
- Nahlásit

Marush

ani hnojem nesmrdí....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:23
- Nahlásit

Marush
ani hnojem nesmrdí....

a navíc....

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:44
- Nahlásit

kejtlin

to jsi absolutně na okraji společnosti a jsi odsouzená se stýkat jen se sobě rovnými

já myslela, že se od nejmenovaného sdružení odtrhla elita, a vono je to naopak, odešly prostopášnice, co je zajímají jen a pouze světské věci, zábava a hříšnej život...nikde žádná disciplína, psi si dělají co chtěj a poháry jsou dobrý jen na to, aby se jimi plnily různé lektvary a alkoholické nápoje, to je teda ostuda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:50
- Nahlásit

Eninka
je teda ostuda

zárodek této myšlenky je ještě dále a hlouběji

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:02
- Nahlásit

Vy volové, já jsem vám zapomněla říct, že můj žaludek uzavřel mír s pálenkama a oslavili to asi 9 panákama hruškovice. A nic mi nebylo!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:09
- Nahlásit

jbat
mas navod u toho videa o psech jak to sosnout, kdyby ti to neslo, napis mail a nejak se domluvime

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:20
- Nahlásit

Marush
kynologická malost...tu já osobně léčim ráda větším údem,essi mi jako rozumíš
já ti teda vůůůůůbec,ale vůůůůbec nerozumím.
kejtlin
sím tě ty nevíš, že podle jistých měřítek jsi absolutně mimo společnost? jsi pokérovaná, kouříš, piješ a máš pierc, to jsi absolutně na okraji společnosti
Tyhle měřítka jsou ubohostí zamindrákované krávy,která v klidu zabije psa,jen aby mohla pořídit dalšího......takže já rozhodně mimo společnost nejsem a ani se tak necejtím,páč essi sis fšimla,o společnost rozhodně nouzi nemám a nepotřebuju k tomu vysušený švestky a hlavu v hnoji.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:50
- Nahlásit

Jebloň

Tyhle měřítka jsou ubohostí zamindrákované krávy,která v klidu zabije psa,jen aby mohla pořídit dalšího......takže já rozhodně mimo společnost nejsem a ani se tak necejtím,páč essi sis fšimla,o společnost rozhodně nouzi nemám a nepotřebuju k tomu vysušený švestky a hlavu v hnoji.

si mocně hustá .. ale víš co oni už to nejsou jen psi..bejt tebou hlídám si jezefce, aby nepřišel únos

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání