Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

jbat

Pro mě jsou důležitější momenty z reálného života. Třeba muš, svatba, výlety a tak. Já jsem šťastnej člověk v podstatě

jaký výlety? Myslíš jak si lítala na koštěti na Petrovy kameny, to se nepočítá...jinak pro mě jen czko víc než můj normální život..je to nejvíc co může bejt a chci se tu stát královnou at už pozitivní nebo negaticní to je uplně jedno ...na webu invalidů a pracujících důchodců se mi to nepodařilo,ale mám ještě rozdělaný kajakáře a přátele drobného ptactva..někde už to vyjít musí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit

Grin
Já ho NECHCI!!!! Vůbec ale!! Apsolutně mě nepřitahuje

no to snad ne tohle, to se mi vůbec nelíbí, bude se ti líbit,každýmu se musí líbit,abych se s nim mohla gestit chápeš

takže si ze mě rychle udělej kamarádku, páč já ti ho faaaakt nevojedu

proto nemůžeš bejt moje kamarádka...správná kamarádka ho vojet chce bože to je zas debata,se posměju

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:12
- Nahlásit

Sízra Milanová
a když už sem ho vojela, můžu bejt kamarádka?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:13
- Nahlásit

jbat
a když už sem ho vojela, můžu bejt kamarádka?

tak určitěěěěěěěě

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
No proste se mi nelibi a ne a ne a ne!! Ale tvoje kamaradka bejt chci, tak muzes gestit s ex negrama, chces??

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:18
- Nahlásit

Grin
No proste se mi nelibi a ne a ne a ne!! Ale tvoje kamaradka bejt chci, tak muzes gestit s ex negrama, chces??

bože můj....přece jde o to že muš byl z žumpy,co je mi do negrů,ty tady nikho ale lautr nezajímaj,prosim tě soustřeď se trochu ....jinak ok můžeš bejt moje kámoška teda...dovoluju ti to

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:18
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak určitěěěěěěěě
Uf, už jsem se bála, že bys na mě jinak vytáhla nějaký tajný akta....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:22
- Nahlásit

jbat
Uf, už jsem se bála, že bys na mě jinak vytáhla nějaký tajný akta....

ty mám samozřejmě na každýho,vedu si kartotéku a pak strom přátelství kdo s kym proti komu kdy,kdo pak s dalším proti tamtomu...zaměstnávám si tim hlavu, potřebuju to,jinak jsem brzy velmi neklidná a ničím nábytek a boty a tak

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
zaměstnávám si tim hlavu, potřebuju to,jinak jsem brzy velmi neklidná a ničím nábytek a boty a tak
jasný, jasný, tak si hlodej buvolku a drž už hubu.

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jo taghle ja myslela ze gestit jako obecne no, to sem posrala.. Ale dik teda za laskave svoleni s kamaradstvim, to me az rozplakalo, takovej dojemnej moument to byl pro me...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:25
- Nahlásit

jbat
jasný, jasný, tak si hlodej buvolku a drž už hubu.

souhlasim a chci jet k enince,kde je vůbec?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:32
- Nahlásit

Sízra Milanová
a chci jet k enince,kde je vůbec?
V Brně...?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 14:33
- Nahlásit

vy bakyně mnišky čekala jsem hodinu na mělníku, než mi umele maso, byla jsem hodinu v krámě-děsnej zážitek.
muž dneska přijede dřív dom, což je fajné

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 14:33
- Nahlásit

jbat
V Brně...?

si vtipná zase viď ty jo venku kvete každá hnusná bylina,to je shit

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 14:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
ty jo venku kvete každá hnusná bylina,to je shit

Tady zase dylyna, to si nevybereš.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 15:26
- Nahlásit

hele to mam nekoho vojet a pak se gestit?D kurna zas mi to unika

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 15:55
- Nahlásit

děcka já se pos*eru, odjela jsem z kanclu směrem dom a zastavila se u jednoho obchoďáku, vylezu, odemču auto, otevřu zadní dveře abych naložila cosi, klíče a kabelku se vším dám na přední sedadlo, zabouchnu ty zadní dveře že jako odjedu a přední už jsem neotevřela, auto se mezitím během vteřiny zamklo, krám jeden. Zůstala jsem venku a koukala dovnitř na ty klíče a chtělo se mi brečet. Po hodině dojel známej, vrazil zhora do dveří kladivo a vyháčkoval za kliku dveře, to je den, blbá jsem fakt, nikdy jsem nedala klíče z ruky a
teď jo

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 16:03
- Nahlásit

Eninka
přední už jsem neotevřela, auto se mezitím během vteřiny zamklo, krám jeden

to je asi blbě, ni? jako samozamykací funkci znám, ale to má prodlevu pořádnou, ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 16:03
- Nahlásit

Sízra Milanová
jbat

Eninka je asi tak 2 km od Brna směr jih

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 16:15
- Nahlásit

Eninka

já si pravidelně zabouchávám klíče od baráku uvnitř baráku, zatímco já jsem venku..

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 16:19
- Nahlásit

Adiddaska

pravidelně zabouchávám klíče od baráku uvnitř baráku

tak to by mě zabilo, protože mám vstupní dveře, který jsou vyrobený tak, že se tam nejde nijak dostat a to fakt nijak, protože to není kováním, ale způsobem provedení a okna mám všude nerozbitný, i v patře, takže přes okno jedině s flexkou a přes dveře jedině vyřezat díru ve dveřích. Jednou mi tady známej zabouchl a museli jsme rozebrat střechu a dostat se
dovnitř střechou

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 16:22
- Nahlásit

jbat

ona ta prodleva byla v tom, jak jsem odemkla a než naložila,
tak se to zamklo a já neslyšela vůbec kdy. Kartu jsem u sebe neměla, protože ta funguje tak, že když auto ví, že máš u sebe tu kartu, tak se odemče v okamžiku, kdy chytneš za kliku a jelikož jsem měla klíče od domu uvnitř, tak jsem si pro ni nemohla dojet.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 17:22
- Nahlásit

Eninka
ty vole, k tobě nejedu, hrozně mi to připomnělo Wolfganga Priklopila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 17:35
- Nahlásit

Eninka
my čekali takhle s bejvalým na klíče u Makra s narvaným košem, cigára si zapalovali zápalkama do krbu, děsně chcalo.Klíče od auta-druhý, nám měl dovézt jeho brácha, jen trochu potíž, že ten bydlel v jižních čechách a bejvalej měl klíčky doma u loun a my byli v Praze, velmi hezké to bylo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 17:42
- Nahlásit

Eninka
protože mám vstupní dveře, který jsou vyrobený tak, že se tam nejde nijak dostat a to fakt nijak, protože to není kováním, ale způsobem provedení a okna mám všude nerozbitný, i v patře, takže přes okno jedině s flexkou a přes dveře jedině vyřezat díru ve dveřích. Jednou mi tady známej zabouchl a museli jsme rozebrat střechu a dostat se
dovnitř střechou

super,to se nám bude hodit až vypukne epycká válka s těmajejichžjménonesmímevyslovit, uděláme si u tebe "orlíhnízdo" centrální štáb

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 17:49
- Nahlásit

jbat

ty vole, k tobě nejedu

se ani nedivím, teď už to na sebe bonznu, když ke mně dojela Gi - Gábina, tak já na ni čekala na hlavním nádraží - vlakovým, na místě před dveřma, kde je zákaz zastavení. Frajerka Eninka
ji nechala nastoupit, startuje a vono nic. Všechno jsem zkontrolovala u auta, nic, no trapas jak sviňa, tak jsme se chechtaly co teď, volám do servisu, že nemůžu nastartovat,
po tel. jsme zkoušeli s tím mechanikem všechny varianty a nic.
Nakonec to bylo tím, že jsem měla málo zmáčklou brzdu při startu, je to automat. Gábina už chtěla jít zpátky na vlak a nakonec jsme odjely, v životě se mi to nestalo a když zrovna
někoho vezeš, tak si připadáš jak blondýna, co poprvé sedí za
volantem

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 17:52
- Nahlásit

Sízra Milanová

uděláme si u tebe "orlíhnízdo" centrální štáb

to by šlo, ani nemusíme kopat vodní příkop okolo, tento hrad je nedobytnej, nehledě k tomu, že event. vetřelce by venku sežrala Eninka, kdyby ne, tak tu vodu můžeme shodit z ložnice
z postele, rovnou na hlavu, jak to bylo v tom filmu "nekecej a pádluj" akorát teda tam házeli hovnama z toho stromu

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 17:55
- Nahlásit

kejtlin

já byla ochotná rozbít okno, protože nic jinýho mi ani nezbývalo.
Hlavně že se vždycky všem směju, jak se jim může stát, že si
zabouchnou dveře od bytu, že mně se nic takovýho stát nikdy
nemůže, jo, jo, nikdo není dokonalý, i hovno má svý mouchy

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 18:16
- Nahlásit

Eninka
že event. vetřelce by venku sežrala Eninka, kdyby ne

a kdyby ne,nasadíme Nyxu,pak Axu pak Gošu a nakonec Kyrušku a to byl v tom byl čert abysme nezvítězili

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 18:25
- Nahlásit

Sízra Milanová

a to byl v tom byl čert abysme nezvítězili

a pokud se nám podaří získat nějaké zajatce, tak je upijeme
k smrti, anebo vyměníme za ty akta X, co se na vás válí někde v archívu

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání