Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:52
- Nahlásit

Grin
Mně teda taky vytáčela, hlavně ta naivita, která asi byla z větší části jen role. Ale ve srovnání s ostatním lidmi tady je ona pořád v podstatě slušnej člověk a asi i hodnej. Takže se jí veřejně omlouvám za invektivy, vytáčela mě hrozně, ale teď už jí fandím. Změna je život.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:53
- Nahlásit

Grin
No tak neboj, neni to že bych byla pod vlivem žumpy, já jaksi na to moc nehraju

to mě nenapadlo vůbec hele, já myslela spíš jestli fakt nechceš nebo jen vtipkuješ. Ať si každej dělá co chce proboha, neřešim to ani trochu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit

jbat
Mně teda taky vytáčela, hlavně ta naivita, která asi byla z větší části jen role. Ale ve srovnání s ostatním lidmi tady je ona pořád v podstatě slušnej člověk a asi i hodnej. Takže se jí veřejně omlouvám za invektivy, vytáčela mě hrozně, ale teď už jí fandím. Změna je život

myslim že tu nemusim obhajovat s kym se bavím...prostě chci jet k Enince a hotovo to že tam nikdy nedojedu,díky svému orientačnímu smyslu je věc druhá

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit

jbat
Mně teda taky vytáčela, hlavně ta naivita, která asi byla z větší části jen role. Ale ve srovnání s ostatním lidmi tady je ona pořád v podstatě slušnej člověk a asi i hodnej. Takže se jí veřejně omlouvám za invektivy, vytáčela mě hrozně, ale teď už jí fandím. Změna je život.

mě nasírala fest a občas s tim pokračuje i dál, měla jsem chvilky a témata o kterejch jsem se s ní mohla (a můžu) normálně bavit, ale rozhodně o ní nepřemejšlim jako o vás, holky, je to prostě jenom další čék z cz-ta, silně kontroverzní osobnost, ale nevidim pro sebe důvod, proč se s ní kámošit a nebo za jí jezdit, furt jsem jí "nezapomněla" to s těma psama, jasně, holka neví co s jednim a má tři, ty psy miluje, ale ne bohužel tim správnym trošku i výchovnym způsobem... má si kurva dupnout a doma sjednat pořádek. no ale jak řikám, tohle ona o mě ví naprosto přesně, takže si myslim, že ona by mě tam taky nechtěla. Ovšem vy samozřejmě jeďte, já se s váma bavit nepřestanu che che che nevykopnu vás za to ze skupiny třá..

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:04
- Nahlásit

jbat

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:11
- Nahlásit

Grin
Ovšem vy samozřejmě jeďte, já se s váma bavit nepřestanu che che che nevykopnu vás za to ze skupiny třá

z naší yntymní? Vole od včerejška jsem tam taky spráfcem...cha a seš namydlená zas mi dali funkci a jste všichni v loji

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:12
- Nahlásit

Grin

bohužel tim správnym trošku i výchovnym způsobem

já se nepotřebuju obhajovat, ale jedno řeknu, není to mojí špatnou výchovou, Gi ví, co tím myslím, ví to i ti, kteří viděli smečku a hlavně Eninku (psa). Tak jako někdy lidé, i pejsci mají
určité povahy a jak to nazvat - psychické stavy. Eninka je
neurotická fenečka, která za to nemůže, dnes už to vím a já mnoho jejich stavů nemůžu ovlivnit, ani výchovou, ani nijak jinak. Asi to zní záhadně, nebo jako výmluva, ale skutečnost je prostě taková. Borderka se už naučila žít a adekvátně reagovat
na Eninku stejně tak, jak se to musela naučit švýcarka. Obě
to zvládly, jen Eninka nezvládá své "stavy" pokaždé. Rozhodí
jí blbý zazvonění telefonu, zvonku u dveří, prostě každá kravina,
rozhodí jí, když Bára kvikne, že blbě našlápla na kyčelní kloub,
těžko to popisovat, ale výchovou to není.

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
Vole od včerejška jsem tam taky spráfcem...cha a seš namydlená zas mi dali funkci a jste všichni v loji
heeee tweeee, kterej debil udělal tebe spráfcem ??? to zas bude dyktatúra...

Eninka
Eninko už se v tom nebudem šťourat ne...

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:18 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Sízra Milanová
Já se neobhajuju, to jsem psala asi spíš Enince. A určitě ne jako omluvu, ale jako normální vyjádření toho, jak smýšlím.
Jinak co se výchovy psů týče - pokud někdo ty psy netejrá nebo není vysloveně úplnej kokot a hlavně pokud jsem nic z toho, co se tady píše, neviděla v reálu, tak to je mi taky fuk. Na základě toho nehodlám nikoho soudit. Hlavně proto, že tomu hovno rozumím. A myslím, že je tu jen velmi málo lidí, ne-li žádnej, kterej by moh někomu v něčem radit. Ať už v chovu, nebo ve výchově a výcviku....

edit - "ne jako omluvu" myšleno omluvu před sebou sama za to, jak jsem se k ní chovala.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:25
- Nahlásit

Grin
heeee tweeee, kterej debil udělal tebe spráfcem ???

no Lucinka, chtěla změnit obrázek a myslela že na to musim bejt spráfcem,checht

to zas bude dyktatúra...

taky se bojim že mě to zas ovládne,je to uplně jako prsten z pána prstenů...správce...můj milášek....uuuu,všechny vás vyhodim , bohužel jste správcema i vy teda

Eninka

já bejt tebou,tak se na další vysvětlování vyprdnu

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:31
- Nahlásit

Sízra Milanová
bohužel jste správcema i vy teda
no to je jedině správně, my budeme držet svět Yntymča v rovnováze!!!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:37
- Nahlásit

Grin

čus, kdy pudete s náma venčit s Griňákem? Určitě mu chybí nějaká pořádná gay procházečka, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:38
- Nahlásit

Grin
my budeme držet svět Yntymča v rovnováze!!!
přesně, bejt to v moci Maruš, tak se to zvrátí do sebe a bude to zase v hajzlu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:44
- Nahlásit

jbat
Ahoj ženy, to byl krásnej víkend. Váš taky?

myslíš ten můj co jsem strávila celý v práci, asi se nemusím úplně vyjadřovat, že ne
Grin
twe muž!!! dokonce ti i závidím, kejt

muž je dobrej
a co víc, vůbec nebyl vzteklej, když mu to auto hodinu nejelo, pohoda džes, já už bych ho rošlapala

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:45
- Nahlásit

Adiddaska
no já doufám že brzooooo!!! Ale tedkonc jsem f tý budapešti až do čtvrtka

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:48
- Nahlásit

kejtlin
myslíš ten můj co jsem strávila celý v práci, asi se nemusím úplně vyjadřovat, že ne

Já ti to zapomněla zakázat se vyjadřovat! :-D Musím asi na školení vedle...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:52
- Nahlásit

Grin
no to je jedině správně, my budeme držet svět Yntymča v rovnováze!!!

ach jo....člověk si ani zabosnit nemůže

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:57
- Nahlásit

Sízra Milanová

muheheheheeee

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:19 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

jbat

četla si že trpim nedostatkem pozornosti a uznání? To musim potvrdit ale včera se mi dostalo pozornosti vrchovatě, byla jsem uplně v centru fajtu..hmmm,z toho budu žít ještě dlouho...mňam,je na mě veden spis! navíc jsem správce skupiny...pche co víc si přát....

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
četla si že trpim nedostatkem pozornosti a uznání? To musim potvrdit
Taky potvrzuju. Nevím, jakej spis, to, že seš prakunda, ví snad každej. A každej se s tím pobije po svým.
Včera byl nějakej ten velkej ouplněk, ne? Prej hromadně bláznily hlavně hospodářský zvířata. Ovce, krávy a tak...

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:24
- Nahlásit

Sízra Milanová

kde o tobě píšou že trpíš nedostatkem pozornosti a uznání??? Je to samozřejmě pravda, ale gde to píšou??

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:29
- Nahlásit

jbat
Taky potvrzuju. Nevím, jakej spis, to, že seš prakunda, ví snad každej.

asi ten jak jsem o tobě řikala že seš prakunda, prostě něco co mi zničí život chápeš, z čeho se sesypu a zabiju,jinak to nevidim...

Včera byl nějakej ten velkej ouplněk, ne?

to byl,ale ne včera..ale teďkonc někdy jo,benda se měnil ve vlkodlaka

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:34
- Nahlásit

Grin
kde o tobě píšou že trpíš nedostatkem pozornosti a uznání??? Je to samozřejmě pravda, ale gde to píšou??

renata to píše...i jméno si dovolim napsat, takovej jsem pán ale jako s tim musim souhlasit co napsala...ale dneska se cítim líp, celkem jsem ve středu dění navíc o mě včera psala Enince ale nemluvila na mě přímo,to znamená že si evidetně dala předsevzetí semnou už nikdy nepromluvit,tudíž jsem třeba důležitější nepřítel než Eire(na tu mluvila), připadám si teď uplně stejně mocná jako Ruda...jsem zakázaná jak charta 77 a podle mě kdo se semnou baví si to vodsere,anticharta byla evidentně podepsána

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:35
- Nahlásit

Sízra Milanová
tys debiiiiil charto

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
asi ten jak jsem o tobě řikala že seš prakunda, prostě něco co mi zničí život chápeš, z čeho se sesypu a zabiju,jinak to nevidim...

Jo, to je jasný. Protože tebe má každý za hodnou, miloučkou, slaďoučkou holčičku...
Mně jsou třeba všechny ty "spisy" u prdele, svině sviní zůstane, i když bude ukazovat na jiné svině. Nebo bachyně třeba. Nebo hrošice... a tak. Stejně je tohle jen net a nic víc. Pro mě jsou důležitější momenty z reálného života. Třeba muš, svatba, výlety a tak. Já jsem šťastnej člověk v podstatě.

benda se měnil ve vlkodlaka
Vole, neprovokuj a neotáčej dýkama v hrudích.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:38
- Nahlásit

Sízra Milanová
.jsem zakázaná jak charta 77
Jseš hlavně pinda. A doufám, že tě i zakážou!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:43
- Nahlásit

Grin
tys debiiiiil

můj instinkt mi napovídá,že nejsi jediná kdo si todle o mě myslí..ale holt nikdy se nazavděčíš všetkým

http://www.youtube.com/watch?v=uUdSFyAmrZI

jbat
Nebo bachyně třeba. Nebo hrošice

to si nemusela držim dietu, dnes od rána

jbat
Vole, neprovokuj a neotáčej dýkama v hrudích

uáááááááá všichni mi chcete vzít mýho miláška, nevim na čem mi záleží víc jestli na tom správcování nebo na něm...každopádně s obojím se ukrutně gestim,to dá rozum

Jseš hlavně pinda

nevím o tom

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
to si nemusela držim dietu, dnes od rána
Tak pak nezapomeň sežrat dva plechy buchet, to je nejlepší dijeta.

nevim na čem mi záleží víc jestli na tom správcování nebo na něm...
virtuální moc je vždy na prvním místě!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit

jbat
Tak pak nezapomeň sežrat dva plechy buchet, to je nejlepší dijeta

jedna z nejpopulárnějších diet,znám,znám

virtuální moc je vždy na prvním místě!!!

PŘESNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
uáááááááá všichni mi chcete vzít mýho miláška, nevim na čem mi záleží víc jestli na tom správcování nebo na něm...každopádně s obojím se ukrutně gestim,to dá rozum
Já ho NECHCI!!!! Vůbec ale!! Apsolutně mě nepřitahuje. Navíc já mám těch chlapů kolem sebe tolik, že z nich mám leda žaludeční vředy jak víš, takže nevim co bych s bendou jako dělala takže si ze mě rychle udělej kamarádku, páč já ti ho faaaakt nevojedu

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání