Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:37
- Nahlásit

no tak se bez mučení přiznám, že jsem taky na cvičáku nebyla ale byli jsme s psiskama u řeky, Trixina je teď poslední dobou strašně šťastná, je to hezký se na ni koukat, už jí neni zima ale taky jí neni vedro, takže ji nic nebolí a je jí dobře, nosí klacíčky, zakusuje si je, včera s náma šla tu túru a vůbec se nenosila, fakt celejch 25 ušla úplně v pohodě, dneska skotačila na louce, jako kdyby byla zase mladice. Ani vám nedokážu říct jak strašně šťastná jsem, když ji takhle vidim

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:40
- Nahlásit

Grin
no tak se bez mučení přiznám, že jsem taky na cvičáku nebyla ale byli jsme s psiskama u řeky, Trixina je teď poslední dobou strašně šťastná, je to hezký se na ni koukat, už jí neni zima ale taky jí neni vedro, takže ji nic nebolí a je jí dobře, nosí klacíčky, zakusuje si je, včera s náma šla tu túru a vůbec se nenosila, fakt celejch 25 ušla úplně v pohodě, dneska skotačila na louce, jako kdyby byla zase mladice. Ani vám nedokážu říct jak strašně šťastná jsem, když ji takhle vidim

a o tom to je

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:42
- Nahlásit

jbat
bylas s dětma, jo?
Ale už jen s malejma.
Hele ten tvůj syn, ten Jára....... mohla bych o něm vědět něco víc...?
.......lezeš Maruš do zelí,víš to?

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:49
- Nahlásit

Jebloň
lezeš Maruš do zelí,víš to
jam maruš do zelí?? Já jsem na rozdíl od maruš a jbatky nezadaná!!! resp nejsem v žádnym vztahu
a taky se mi líbil, slint

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:51
- Nahlásit

Grin
jam maruš do zelí?? Já jsem na rozdíl od maruš a jbatky nezadaná!!! resp nejsem v žádnym vztahu
a taky se mi líbil, slint

.....další!......až mu to řeknu,bude mít radost!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:57
- Nahlásit

jbat
Hele ten tvůj syn, ten Jára....... mohla bych o něm vědět něco víc...?

Opravdu nehodné dělat do Jablíčkovo synátora, styď se!!!!!!!!!

Jinak my byli dneska dvakrát na dlouhý prochajde,jednou sami jednou ve dvojce a pes tu chrápe též ale fotit nebudu je tu bordel DDDDDDD

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
Opravdu nehodné dělat do Jablíčkovo synátora, styď se!!!!!!!!!

Ty vado nestydím se ani trochu, věříš?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:01
- Nahlásit

Grin
dneska skotačila na louce, jako kdyby byla zase mladice. Ani vám nedokážu říct jak strašně šťastná jsem, když ji takhle vidim

to je pěkná zpráva

Jbat
Grin

Jako Jára je fajnej mocynky no...s Jbat máme i chvílema podobnej vkus,ehm...až na toho divnozenofíka...ten byl divnej

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:03
- Nahlásit

jbat
věříš

jo

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:05
- Nahlásit

Jebloň
až mu to řeknu,bude mít radost
no to by měl, přecejenom tři pjekný mladý ženský se tu o něj perou

Jako Jára je fajnej mocynky no...s Jbat máme i chvílema podobnej vkus,ehm...až na toho divnozenofíka...ten byl divnej
myslim že já s váma podobnej fkus nemám, nelíbí se mi ani jeden z vašich mužů, ale Jára je prostě dobrej

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:09
- Nahlásit

Grin

pjekný mladý

mluf za sebe

nelíbí se mi ani jeden z vašich mužů

ani můj jo? Ten se tady líbí každýmu Oukej,teda

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:10
- Nahlásit

jbat
Sízra Milanová
Grin
Se z vás poseru

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:12
- Nahlásit

Sízra Milanová

ani můj jo? Ten se tady líbí každýmu
no ani tvůj, je to divný, ale je to tak Bych ti nelhala Ale já mám na chlapy divnej fkus, ti co se mi líběj tak většinou nejsou jako nějaký ekstra pěkný, co se za nima každá otočí.

mluf za sebe
neser, ty seš taky pjekná a mladá, nedělej mařenu

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:18
- Nahlásit

čus, nic nestíhám, byli jsme venku s Tobiášem a řekli jsme dost ojíždění šamponích hlav! Tobiáš se tvářil velmi týraně!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:21
- Nahlásit

Grin
no ani tvůj, je to divný, ale je to tak

uf,tak tě škrtám ze seznamu těch co musim zabít...mimochodem ostatní dámy zde přítomně tam zatim pro jistotu mám DD

neser, ty seš taky pjekná a mladá, nedělej mařenu

možná ještě trochu mladá jedině ale už jen chvíli...

Hele co dělá Grinátor vlastně, Tryxina mládne a co pan bílý bucáček?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
mimochodem ostatní dámy zde přítomně tam zatim pro jistotu mám DD
Jj,jen mě tam zatím nech!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:31
- Nahlásit

Jebloň
Jj,jen mě tam zatím nech

tak určitěěěěěěěěěěě! .. ty seš jasná!

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:42
- Nahlásit

Sízra Milanová
uf,tak tě škrtám ze seznamu těch co musim zabít

možná ještě trochu mladá jedině
si blbá, zrovna jsem nedávno o tobě mluvila jaká seš svině pěkná v ksichtě, tak neser

Hele co dělá Grinátor vlastně, Tryxina mládne a co pan bílý bucáček
Pan bílý bucáček kromě toho že si jede pubertičku tak mohutní, je čím dál hezčí a ňuňu, je to pes ochranář, umí dávat pozor na povel a hlídat si kolemjdoucí ožraly, uš krásně chodí u nohy ale hlavně jsme začli jezditi na tom kole a to ho hrozně baví, bježí vedle mě a je strašně spokojenej, ani se nezačuchává, prostě běží je to ňuňák

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:47
- Nahlásit

Grin
zrovna jsem nedávno o tobě mluvila jaká seš svině pěkná v ksichtě

v xicht ještě ujde no

Pan bílý bucáček kromě toho že si jede pubertičku tak mohutní, je čím dál hezčí a ňuňu, je to pes ochranář, umí dávat pozor na povel a hlídat si kolemjdoucí ožraly, uš krásně chodí u nohy ale hlavně jsme začli jezditi na tom kole a to ho hrozně baví, bježí vedle mě a je strašně spokojenej, ani se nezačuchává, prostě běží je to ňuňák

ooooo,je to pan šikovný Grinovec on mohutní furt? Myslíš že Nyxlo zmohutní ještě trochu, je taková dudu s hubeným krčkem, ale ty čuby zas někdy takový jsou...,já bych chtěla aby byla větší hovado, jako ve vzhledu, v povaze naopak menší

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:54
- Nahlásit

Sízra Milanová
on mohutní furt?
no jasně, a eště bude, tak počítám že do tří let bude mohutněti...

Myslíš že Nyxlo zmohutní ještě trochu, je taková dudu s hubeným krčkem, ale ty čuby zas někdy takový jsou
Podle mě by eště měla, je mladá, u těch psů psů je to víc znát, ale i čubičky mohutnějí.

já bych chtěla aby byla větší hovado, jako ve vzhledu, v povaze naopak menší
já bych chtěla aby pan Grin nebyl hovado v povaze vůbec ve vzhledu je mi to jedno ale bohužel se mi to asi nesplní

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 18:00
- Nahlásit

Grin
já bych chtěla aby pan Grin nebyl hovado v povaze vůbec

no to já u nyxy samo taky , ted má mnovou strategii na ní, ale nesmim to sem napsat, mám rady od mého gurua a těma se řídim, ale víc neřeknu

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 18:03
- Nahlásit

Sízra Milanová
ale nesmim to sem napsat, mám rady od mého gurua a těma se řídim, ale víc neřeknu
woe tak mi to napyš na naši uplněnejvícsuperhypertajnounejlepšejšížumpugdesefš echnyshcázímeajsmetamděsnětajně a nebo do zprávy třá to použiju na grinodementa, když bude držkovat

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 18:05
- Nahlásit

Grin
napyš na naši uplněnejvícsuperhypertajnounejlepšejšížumpugdesefš echnyshcázímeajsmetamděsnětajně a nebo do zprávy

do zprávy bo tam jak píšeš se nemůžu dostat

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 18:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
sem ti votpověděla taky

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:02
- Nahlásit

Grin
sem ti votpověděla taky

vim vo tom

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:35
- Nahlásit

jinak, jak budu ty 4 dny bez auta, tak už si jedu sny typu, že přijdu, otevřu mrazák a koukám a tam žádný maso pro psy, auto už mám pryč a jak se někam dostanu pro to maso , nebo že potřebuju ject k veterináři a nemůžu se tam dostat a tak.....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:43
- Nahlásit

další člověk mě vyhodil z přátel, každej den to čekuju a jména si pečlivě zapisuju DD

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:45
- Nahlásit

kejtlin
už si jedu sny typu

podivej se, dokavaď se tam nevobjevim já v objetí s Dolfim, je to ještě pohoda

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
další člověk mě vyhodil z přátel, každej den to čekuju a jména si pečlivě zapisuj

že by další citově vyrovnaná, hrdá, komplexů prostá a milá osůbka....?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 19:47
- Nahlásit

Sízra Milanová
další člověk mě vyhodil z přátel, každej den to čekuju a jména si pečlivě zapisuju DD

Proto já to radši udělala sama,abych nebyla překvapená.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání