Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:06
- Nahlásit

jbat
Co tady strašíte? A co to tu melete? Ničemu nerozumím!!!!!

kejtlin
já vstávala dneska až po 8 hodině jsem krásně vyspalá

si žiješ teda

Já jdu makat...
http://www.youtube.com/watch?v=JqUmXDU6cJE&list=FL J_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&index=6&feature=plpp_video

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:19
- Nahlásit

Sízra Milanová
si žiješ teda

nejvíc
dám si kafe, aha Mc Leodovky už nedávaj, tak si dám kafe a pak půjdu se smečkou, než půjdu tak možná se stihne vyprat první pračka, pověsím ven, zejtra má bejt hnusně, tak bych ráda dneska vyprala všechno

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:46
- Nahlásit

kejtlin

já taky včera vyprala,vždycky najdu tolik nových věcí, o kterejch už jsem si myslela že je nemám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:55
- Nahlásit

Sízra Milanová
já taky včera vyprala,vždycky najdu tolik nových věcí, o kterejch už jsem si myslela že je nemám

to se mi nestává.Jsem překvapená, že využiju pračku na 8 kilo prádla a je plná, většinou tedy, když peru psí věci

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:34
- Nahlásit

kejtlin
většinou tedy, když peru psí věci

no asi budu muset vyprat pelech,pes si na něj rád bleje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 12:54
- Nahlásit

Sízra Milanová
no asi budu muset vyprat pelech,pes si na něj rád bleje

my si do pelechu neblejem
all
hlásim že jsem byli přes 2 hodiny venku, krásně jsme se prošli i když už začínáme potkávat lidi, potkali jsme kamaráda, ten tedy nevadí má rád psy a nebojí se, protože je zná, ukázal nám, kde roste v lese medvědí česnek, protože tam na něj jel, ale taky nám říkal, že jeden náš společnej známej přišel nedávno o psa, rozpáral ho asi kanec, že tam jsou prasata v lese a zrovna v místech, kterejma musíme projít, jinak se dál nedostaneme, to mě nepotěšilo tedy, o sebe se nebojím, ale o psy, dělám tedy schválně rambajs, že rozumný prase uteče, ale stejně....

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 12:57
- Nahlásit

kejtlin
že rozumný prase uteče, ale stejně....
to jo..aLE bachyne s mladejma ne..u nas kdyz vylezou na louku tak tam nechodime vubec..my vlastne teda nechodime vubec..ale kdyz sou divocaci v akci tak ji poustime prochazky v bedne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:38
- Nahlásit

sarax
teda nechodime vubec..ale kdyz sou divocaci v akci tak ji poustime prochazky v bedne

hmmm popřemýšlím, zda nenaject na váš systém

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 15:22
- Nahlásit

čus mongoloidi! Nestíhám nic, musim jít vařit hromadu masa na pamlsky na seminář obedience!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 16:23
- Nahlásit

Adiddaska
já pověsila třetí pračku prádla, uvařila si oběd, tedy krom brambor, nějak mě přešel hlad, uvařila pudink, připravila psům maso resp. rozkrájela vemeno, mletý rozmrzá,uvařila jim těstoviny, vyčesala velký psy, ostříhala drápy těm co to bylo potřeba a ted´ přemejšlim, jestli si mám dát kafe.Psi ležej jak mrtvoly.
Dneska psi plavali poprvý, nicméně Axe jsem to měla zakázat bo hárá, ale pustila jsem ji jen do čistý vody, tak snad to bude dobrý

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:15
- Nahlásit

kejtlin

Dneska psi plavali poprvý

včera Eninka taky pooprvý plavala, ale v odkrytým bazénu,
kterej mi přišel chlap odzimovat a musel odsunout zastřešení a
ta mrcha skočila rovnou do toho zeleniska hnusnýho, a navíc
tam byly napadaný mrtvý myši v nejvyšším stádiu rozkladu
fúúúúúj, čuně jedno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:38
- Nahlásit

Eninka
ta mrcha skočila rovnou do toho zeleniska hnusnýho,
mí psi čekaj až jim povolím že můžou do vody u vody čistý, nebo relativně čistý, ale u bažiny co smrdí na dálku prostě nečekaj až jim dovolim to tam prostě vletěj

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:46
- Nahlásit

kejtlin

ale u bažiny co smrdí na dálku prostě nečekaj až jim dovolim to tam prostě vletěj

teď byl dobrej vtip na Barrandově:¨
potká kámoš kámoše a ptá se jak se má a tak, a ten druhej
mu říká - ále musel jsem utratit svýho psa a ten první - hm, a co, byl zuřivej? Odpověď druhýho - nóóó, moc nadšenej nebyl

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:48
- Nahlásit

šampuse už plavali minulej tejden poprvý, ale eště je voda studená, nepouštim je eště stran kloubůch

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:50
- Nahlásit

teď ještě jeden dobrej (asi známej)...
Někdo zvoní u dveří, borec otevře a tam stojí malá smrtka a po
dotazu co chce mu řekne, že si jde pro křečka. Borec ju vyhodí ať neotravuje a zabouchne dveře. Za chvíli znovu někdo zvoní,
borec otevře a na chodbě stojí malá a velká smrtka a ta malá
ukáže na borca a řve: mamíííí, to je von

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:53
- Nahlásit

Adiddaska
ale eště je voda studená, nepouštim je eště stran kloubůch

právě, ale Labe je chladný pořád i v tom nejparnějším létě.Jinak Axa zase kulhala po plavání, nevim, co jí na tom vadí a není to studenou vodou, kulhá i když plave v pískovně na sklonku léta, kdy ta voda už ani neosvěží mě, natož psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:54
- Nahlásit

Eninka
teď ještě jeden dobrej (asi známej)...

oba znám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:58
- Nahlásit

Matka prochází kolem pokojíku své dcery, zaslechne podivný vrčivý zvuk, otevře dveře, spatří dceru jak se uspokojuje robertkem, zhrozí se..."Co to děláš?" Dcera odpoví:" Mami, je mi 35 let, nemám manžela, co mám podle tebe dělat?" Matka odejde a tiše za sebou zavře. Druhý den jde kolem dveří otec,zaslechne podivný vrčivý zvuk, otevře dveře, spatří dceru jak se uspokojuje robertkem, zhrozí se..."Co to děláš?" Dcera odpoví:" Tati, je mi 35 let, nemám manžela, co mám podle tebe dělat?" Otec zakroutí hlavou, ale v tichosti odejde. Další den prochází matka kolem obýváku a slyší ten vrčivý zvuk, vstoupí do místnosti a co nevidí. Na gauči sedí otec, vedle něj se na gauči vrtí zapnutí robertek, v TV běží přímák Sparta-Slavie. Matka se zděsí a ptá se:"Proboha! Co to má znamenat???" Otec jen suše odvětí: "No co, koukáme se zeťákem na fotbal..."

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 21:36
- Nahlásit

a tenhle miluju

PRVNÍ KÁZÁNÍ

Nový farář byl před svým prvním kázáním tak nervózní, že skoro nemohl ani mluvit. Zeptal se přítomného arcibiskupa, co má dělat, aby se uvolnil.
Ten mu poradil: "Kápněte si do vody trochu vodky a uvidíte, že po několika hltech budete klidnější."

Farář poslechl radu a skutečně. Cítil se tak výborně, že by dokázal řečnit i ve vichřici úplně klidně.
Po bohoslužbě se vrátil do sakristie, kde našel lístek od arcibiskupa, na kterém stálo:

Vážený Otče:
Příště si nalejte vodku do vody, ne naopak. Dále připojuji několik poznámek, aby se neopakovalo to, co jsem viděl na dnešní mši:

- na okraj kalicha není nutné dávat kolečko citronu
- ty kabinky v boční lodi jsou zpovědnice, ne toalety
- snažte se neopírat o obraz Panny Marie a už vůbec ji nemusíte objímat a líbat
- máme 10 přikázání, ne 12
- Apoštolů bylo 12 ne 7 a žádný z nich nebyl trpaslík
- Našeho Pána Ježíše Krista a Jeho Apoštoly nenazýváme "JC & His Boys"
- David porazil Goliáše prakem a kamenem, není pravda, že ho "dojebal"
- Jidáše neoznačujeme za "zkurveného zmrda"
- Svatého Otce se nesluší nazývat "Papa Ratzi"
- Bin Ládin neměl nic do činění s Ježíšovou smtrí
- svěcená voda je na požehnání, ne na osvěžování zátyklu
- nikdy se nemodlete sedíc na schodech před oltářem
- hostie se mají rozdávat věřícím, nemají se přikusovat k vínu
- věřící háží příspěvky do pokladničky dobrovolně - odstraňte nápis: "Vaše spropitné je můj plat"
- hříšníci půjdou do pekla, ne "do piče"
- při otčenáši je možné zvedat ruce k nebesům, ale ne pohupovat se do vlny
- vaši iniciativu, aby si všichni zatančili hodnotím kladně, ale dělat vláček po celém kostele to NE!

DŮLEŽITÉ: Ten, co seděl v koutě u oltáře, o němž jste tvrdil, že je to "buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu" to jsem byl já.

Doufám, že do příští neděle tyto nedostatky napravíte. Jinak na první kázání to bylo celkem dobré.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 21:38
- Nahlásit

kejtlin

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:00
- Nahlásit

když máš průser, dělej to, co ostatní

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:03
- Nahlásit

buci buci lištička! objednala sem dnes konečně čoklom pořádnou činku, čtverec, kužely, to se bé cvičit na zahrádce!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:07
- Nahlásit

Adiddaska
kde to kupujes?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:07
- Nahlásit

Adiddaska
objednala sem dnes konečně čoklom pořádnou činku, čtverec, kužely, to se bé cvičit na zahrádce!
jedeš si obedienci?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:18
- Nahlásit

půlka gauče

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:23
- Nahlásit

kejtlin

oni v tom vzoru na potahu skoro splývají, to je prča, člověk
aby je tam "hledal"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:30
- Nahlásit

Eninka
oni v tom vzoru na potahu skoro splývají, to je prča, člověk

jsou trochu maskovaný, hlavně na podzim Lily, hnědá tygřice na fotce není moc vidět je až vzadu a Kulíšek zrzavý čivavák v lese naprosto splývají s listím, ale fakt naprosto

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:47
- Nahlásit

kejtlin

to moje zcela bílá Bára zase vtipně splyne v zimě, když nasněží,
se sněhem, protože si lehne na zahradě na zem a nechá se zapadnout sněhem a když kolem Brna ještě dřív sněžívalo,
tak když jsem vylezla ven, tak jsem ji nenašla, až když jsem ji
zavolala a ona se pohla
Ostatní psice nesplynou ani s tím listím, jelikož jsou barevně jaksi mimo přírodní barvy

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 23:33
- Nahlásit

Eninka

kuk

co vidíš???

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2012 23:46
- Nahlásit

lucYnka XIII

Na netu sem si to objednala, poslu ti odkaz

kejtlin

Jj, jedem si obedienci, v patek jdem na celodenni seminář. Děsně mě to baví a šampuse taky a sou u toho děsně roztomilý!! Ale to sou vlastně u všeho

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání