Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:17
- Nahlásit

Baico
No ofšem, todle je prostě vrchol provokace

tady ti Baruška vzkazuje co si myslí o tvém příspěvku

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:20
- Nahlásit

Alexa
tady ti Baruška vzkazuje co si myslí o tvém příspěvku
No to ofšem nic nemění nato, že je to provokace

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

Alexa
)) haháááá zůstalo ti Crysí prokletí )))) Balunka je jinak samozřejmě velmi strašná, neni to plešomorče?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:36
- Nahlásit

Gerda
mrazit můžeš co chceš, neva to.

Baico
Když ty štěňátka jsou takové ťuťimuci, s čím bysem se muchlala gdybysem je doma neměla? Praní pochcaných dek holt beru jako bonus k tomu.

Alexa
Noviny občas používám taky. A občas deky. Střídám to. Ty koberce mě napadly, páč tu mám megahromadu takových těch odřezků cca metr krát metr. Jenom mi nedošlo, že je pak mám vyhodit a šla jsem je prát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:43
- Nahlásit

Nazdar bopci a myšky
Jsem zase tu.
Víte co je nejhorší? Kombinace, kdy je vám na chcípnutí, nestíháte ani běžný věci, páč jste ve skluzu, do toho vám přivezou dva nový psy, jedna čupka se začne hárat a je klasicky jak po lobotomii a ještě se nemůžete 2 dny připojit na internet, páč počasí a kdovíjaký konstelace eště vám nepřejou
Essi to máte na svědomí některá z vás, tak tímto upozorňuju, že jste se o pár metrů netrefili, že hnusosousedi bydlej kousek pod náma

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:48
- Nahlásit

BaicoPokud není Crysa mrtvá skrz záda, tak pojedeme večerplavat

to beru, musím se dostat na jiný myšlenky, jedem plovat. Jo a jsou tu pro tebe grancle.

Psal vám taky Zlatovláska?
ano Valentýne.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:57
- Nahlásit

Crysa
musím se dostat na jiný myšlenky

Jo a jsou tu pro tebe grancle.
Já vím, že je to dost drzé,ale nevzala by jsi mi je sebou na dnešní plavbu?

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:04
- Nahlásit

Biluška
Sem velmi veliký intelikent a podle toho se chovám Jedním z mých nejintelikentnějších nápadů bylo dát štěňatům do ohrádky staré kousky koberce. Co udělali štěňata? Znečistili je Co udělala kráva Biluše místo toho, aby je vyhodila? Koberce, ne štěňata vy roury. Šla je vyprat. Ve vaně, bo do pračky se nevejdou. To by ještě šlo. Ale pak stála Biluše s hromadou mokrých koberců, ze kterých tekla voda a přemýšlela kam je dá sušit Ven to v mínus patnácti asi nepůjde. Doma jsem to zamítla bo z nich tekla ta voda. Půdu jsem zamítla z téhož důvodu, krom toho je na půdě stejná kosa jak venku. Zkusila jsem to ve stáji, ale Čůza se je pokusila sežrat Chvíli jsem zvažovala, že je vyhodím, jenže nebylo kam. Kdybych je hodila do kovové popelnice tak k ní přimrznou a budu je tam mít do jara. A kam budu házet popel a odpadky, co? Takže jsem je dala sušit na ohradu, stejně jako v létě. Na jaře je holt odsekám a vyhodím
vítej v klubu! Ráno jsem si dala na balkon vyvětrat deku a polštář. Sluníčko svítilo jako blázen, teď jsem šla věšet prádlo, že deku a polštář uklidím no a ejhle - deka byla mokrá a polštář z jedné strany taky, tam už to ftipně i namrzlo, protože kapalo z horního balkonu a na zábradlí se to pěkně rozstřikovalo. Polštář jsme už rozmrazila, teď suším oboje.

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:06
- Nahlásit

BaicoJá vím, že je to dost drzé,ale nevzala by jsi mi je sebou na dnešní plavbu?
no s tím jsem počítala, přeci nepojedeš sem jen pro granule přecí. Ale kdyby ses chtěla třá stavit na kafe, tak klidně můžeš.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:08
- Nahlásit

Crysa
Ale kdyby ses chtěla třá stavit na kafe, tak klidně můžeš.
To necháme zase na příští měsíc Už se těším na slečnu Crysu, jak se mi v domění, že je malikatý šťeňátko cpe na klín

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:49
- Nahlásit

Máme krásné počasí ale už si jdu fakt na chvíli sednout a vypít kafe, i psi všichni lehli (na chvíli), musím toho využít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:51
- Nahlásit

čuste myšulinky a bobečkové,je valentýna tak na vás musim bejt vyjímečně milá..jo zlatovláska mi taky psala,taxem mu napsala,že valentýna voslavíme na táboře až..řek že dobrá tedy)))))))
dneska se mi zdálo vo gerdě a vo bambim...fuj
Baico
jedem f sobotu bránit konečně???? kdo eště by jel???

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
jedem f sobotu bránit konečně????
V nedělu se Zlatovláska ptal, jestli už v sobotu budu, že bde normoš Prokopák. Tak já s tím teda počítám
dneska se mi zdálo vo gerdě a vo bambim
Aj aj aj

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
dneska se mi zdálo vo gerdě a vo bambim..
rozveď to

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:12
- Nahlásit

Koukám, že ste pořád stejný hovada ouchylný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:26
- Nahlásit

Baico
Tak já s tím teda počítám
tak já počítám že mě tu nabereš ju? dyštak dáme kluky dozadu a nandu místo fanouše aby bajko nebyl v dyzgomortu anebo í nevojebal než tam dojedem.-)))))))))))))))
rozveď to
twe jako naštěstí!!!! spolu to nesouviselo,to bych se už příště bála usnout asi)))))))) prostě gerda tam nějak byla a vůbec asi zas žumpa nějak celá,ale pamatuju akorát gerdu a něco s cigárama.-)) a bambi tam děsně lítal a měl děsný háro.-))) asi jako dostál))) a nějakej zelenej mantl..no klasika žumposen)

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
tak já počítám že mě tu nabereš ju?
Jasně Ale mám pocit, že už jsme ten převoz s háravou Nandou absolvovali naprosto bez problému.
a bambi tam děsně lítal a měl děsný háro.-))) asi jako dostál))) a nějakej zelenej mantl.
Jestli jsme nevenčili náhodou na Petříně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:36
- Nahlásit

Baico
Jestli jsme nevenčili náhodou na Petříně
to je klidně možný,znáš nás))
převoz s háravou Nandou absolvovali naprosto bez problému
jo taky myslim,vona už je třetí tejden,víc jí nedám sfini!,akorát teda děsně kape furt(( ale je útarý teprve,počítám,že se to pohne do soboty..tak f půl 10 jo,

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:38
- Nahlásit

davidkova renata
tak f půl 10 jo
O.K. Znamenám si

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
twe jako naštěstí!!!! spolu to nesouviselo,to bych se už příště bála usnout asi)))))))) prostě gerda tam nějak byla a vůbec asi zas žumpa nějak celá,ale pamatuju akorát gerdu a něco s cigárama.-)) a bambi tam děsně lítal a měl děsný háro.-))) asi jako dostál))) a nějakej zelenej mantl..no klasika žumposen)

ááá škoda sem se těšila na nějaký impertinence seksuální

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:03
- Nahlásit

Jo a hlídám toho Huntříčka miláčka Je strašně hodnej, doma teda, venku je trošku sprateček, ale to on byl od malinka palice dubová, tvrdá. Pustit ho můžu jen se psema ostatníma, páč jinak přemýšlí, jak se zabavit sám, ideálně tím, jít někam něco ulovit, například auto. Eště, že u nás se dá jít na louku tak, aby neviděl na silnici, nemluvě o minimálním provozu. Takže se vyběhá naštěstí. Doma si hraje s Viktorem. Jsou to dvě hrající si mimina doslova

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:35
- Nahlásit

svítí sluníčko, jdeme ven, a budu tam 3 hodiny ( jestli nezmrznu), to by bylo, abych toho spratka mrňavýho neutahala a aby nebyl rád, že se může válet a chrnět!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:37
- Nahlásit

mac1
o by bylo, abych toho spratka mrňavýho neutahala a aby nebyl rád, že se může válet a chrnět!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:39
- Nahlásit

mac1
nebyl rád, že se může válet a chrnět!!!!
Tož to on určitě Análek bude, ale počítám, že mu to vydrží mac půl hodiny a pak by vyrazil v klídku znovu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 14:18
- Nahlásit

brej den debility co nového ve světě zla?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 14:55
- Nahlásit

Hurá!!!! Nemusím zítra na ministerstvo!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:05
- Nahlásit

Sízra Milanová
co nového ve světě zla?
Jsem to psala vejš, doufám, že v tom nemáš pařát

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:13
- Nahlásit

Gerda
Zmiňoval tu někdo plešomorče?

Hááádejte co má Dines

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:22
- Nahlásit

Dines
Hááádejte co má Dines

předpokládám že plešounský hlodafce opjet,co?

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
Předpokládáš dobře - dva krááásný nový vrhy

<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání