| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 23:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
a do terezína s tebou chceme, byla jsem tam už jednou snad v prváku na střední, ale jako puboš to bereš jinak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 23:12
- Nahlásit
žumpo, dobrou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 23:40
- Nahlásit
kejtlin
a do terezína s tebou chceme, byla jsem tam už jednou snad v prváku na střední, ale jako puboš to bereš jinak
to bysme měli ale!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 07:03
- Nahlásit
Dobre rano, dneska nevstavate?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 07:26
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno všem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 07:44
- Nahlásit
bré ráno, jen jsem vás přišla pozdravit, dneska nebudu stíhat, jo a cčera snad poprvé za strašnou dobu jsem usla před desátou hod., chtěla jsem si po stoletech pustit Hause a usla jsem u něj ale aspoň jsem se pořádně vyspala
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:03
- Nahlásit
Děkuju lejendičce, že vás vzbudila. Jednou vás nepřijdu vzbudit a nigdo nemaká.
Tak padejte, už máte minimálně hodinu makat!
Jo, a dneska ten den začal pěkně blbě, tak mě nechtějte dneska někdo nasrat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:16
- Nahlásit
čus bus, stále mě bolí tlama, poporůstaj mi dva moudráky zároveň, je to radost a slast!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:50
- Nahlásit
bré ráno všem, bolej mě záda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:17
- Nahlásit
jo von je neska valentýn ahááá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:20
- Nahlásit
Čus jelyta!!
Přiznejte se dobrovolně, kdo z vás zastavil to slibovaný oteplení!!! Ráno bylo u nás opět - 15°.
Jinak hlásím, že Fanouš se již ze své srací epizody dostal. Již je zněj zase popelnice, co sežere všechno, co jen trochu voní jídlem.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:21
- Nahlásit
kejtlin
jo von je neska valentýn ahááá
Nee, dneska má můj táta narozeniny
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:25
- Nahlásit
děcka, nemůžu mít tu únavu z té tetanovky???
jsem jak přejetá, taková už jsem dlouho nebyla
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:30
- Nahlásit
Baico
Přiznejte se dobrovolně, kdo z vás zastavil to slibovaný oteplení!!! Ráno bylo u nás opět - 15°.
na teploměr sem se nedívala,ale příšerně tady chumelí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:31
- Nahlásit
Monty
děcka, nemůžu mít tu únavu z té tetanovky???
Možný to je. Někdo na to může citlivě reagovat. Mě se po tetenovce vždycky v místě vpichu udělá boule, která dost bolí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:33
- Nahlásit
Jebloň
na teploměr sem se nedívala,ale příšerně tady chumelí.
Tak tady naštěstí nee. A doufám, že ani nebud. Ten kretén mladej by se určitě zase přežrla sněhu!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdař jelimani
Baico
u nás bylo ráno -8 příjemné teplo ani sem nepředehřejvala auto, teď tu luní svítíčko a je azúro, pudu brzo domki a s pejskama venki
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:41
- Nahlásit
Sem velmi veliký intelikent a podle toho se chovám Jedním z mých nejintelikentnějších nápadů bylo dát štěňatům do ohrádky staré kousky koberce. Co udělali štěňata? Znečistili je Co udělala kráva Biluše místo toho, aby je vyhodila? Koberce, ne štěňata vy roury. Šla je vyprat. Ve vaně, bo do pračky se nevejdou. To by ještě šlo. Ale pak stála Biluše s hromadou mokrých koberců, ze kterých tekla voda a přemýšlela kam je dá sušit Ven to v mínus patnácti asi nepůjde. Doma jsem to zamítla bo z nich tekla ta voda. Půdu jsem zamítla z téhož důvodu, krom toho je na půdě stejná kosa jak venku. Zkusila jsem to ve stáji, ale Čůza se je pokusila sežrat Chvíli jsem zvažovala, že je vyhodím, jenže nebylo kam. Kdybych je hodila do kovové popelnice tak k ní přimrznou a budu je tam mít do jara. A kam budu házet popel a odpadky, co? Takže jsem je dala sušit na ohradu, stejně jako v létě. Na jaře je holt odsekám a vyhodím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:41
- Nahlásit
Baico
jo, tak boule se mi neudělala, ale taky mě to dost bolí, ale to se dá snést, ale ta únava je fakt šílená, mám pocit, že usnu za chůze a pod.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:45
- Nahlásit
Alexa
u nás bylo ráno -8 příjemné teplo
Ale to asi nebylo v 5,že?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:52
- Nahlásit
Baico
Ale to asi nebylo v 5,že?
šiš v takovou nekřesťanskou hodinu jsem ještě v hlubokém kómatu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:56
- Nahlásit
Alexa
Já bohžel ne
Biluška
Jsem ráda, že mám jen krycího psa a tydlencty věci si řeší někdo jinej a já se chlubím jen fotkama krásných miminek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:58
- Nahlásit
Biluška
Takže jsem je dala sušit na ohradu, stejně jako v létě. Na jaře je holt odsekám a vyhodím
no vono to vymrzne, takže tak za tejden to můžeš dosušit doma mě se teda pod štěňata nejvíc osvědčily noviny, ale jako spotřeba dost velká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:03
- Nahlásit
Dobré jitro slepičky, vy furt děsně vstáváte, jako blázni staří nějací...na štěňatech mi vadí, jak všude nadělávaj a je s nima děsných starostí. Co dnes budem dělat? Je tak hezky venku,že je až hřích bejt v práci. Maryje dnes je v práci. Snědla by mámě návštěvu. Už jenom 8 hodin a jdem domu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:08
- Nahlásit
Gerda
Co dnes budem dělat?
Pokud není Crysa mrtvá skrz záda, tak pojedeme večerplavat
Už jenom 8 hodin a jdem domu.
Nekteří z nás už jen 5
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:10
- Nahlásit
Gerda
Baico
Už jenom 8 hodin a jdem domu.
Nekteří z nás už jen 5
a někteří z nás už jenom 2-3
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:12
- Nahlásit
Baico
a někteří 6, ale dneska se tady vážně trápím, šíleně hodně práce i ze včerejška a připadám si jak zpomalený film
Alexa
tak to já taky vstávám v pět a dneska mi taky nebyla moc velká zima, ale nevím kolik tam bylo stupňů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:13
- Nahlásit
Alexa
No ofšem, todle je prostě vrchol provokace
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:17
- Nahlásit
Psal vám taky Zlatovláska?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:17
- Nahlásit
Baico
vy ste děsně plavný furt co? To je super, jen plavte, v létě vás dáme na záchranařinu vodní )))
Nekteří z nás už jen 5
někteří 6
hmmm, tak to jděte do řitě, teda. Si řikám osum, ale je jasný, že tu zas budu dlouho, takže tak deset eště. Maryje má s sebou večeři - hele myslíte, že neva, když do těch krabiček před zamraženim přidám ještě byliny z fytovetu, pangamín a juku? Nevadí, že tu porci pak takhle komplet celou mrazim? Páč jak normálně nekrmim, v tejdnu Mařka nedostane ty byliny a pangoš a juku, tak sem to mámě předpřipravila a vymrazila, ale nevim, jestli to jukám a bylinám neva...pangošům asi neva, ne?
A apeluji na Ventu - nemám pyl, opakuji, již nemám pyl...
|