| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 06:55
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, neflákat se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:22
- Nahlásit
chcete mi říct, že dneska ráno jsem tu sama,jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:26
- Nahlásit
bré ráno, tady zase bude žranice, kolegyně má narosky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:32
- Nahlásit
Čus bus
Už jsem sice vstala, ale nemakám. Za chvíli jedu na výlet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:38
- Nahlásit
Monty
Baico
Zlé holky, zlé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:42
- Nahlásit
Biluška
proč jsem zlá??? Já pracuju, narozdíl od Baico, která si jede na výlet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:48
- Nahlásit
Monty
ale máš tam žranici
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:57
- Nahlásit
Dobre rano, ja uz jsem dlouho vstata a uz jsem zase i docela unavena, mohla bych jit klidne zase spat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:03
- Nahlásit
čus dementííí co venta už vrhla konečně?????
leyenda
Dobre rano, ja uz jsem dlouho vstata a uz jsem zase i docela unavena, mohla bych jit klidne zase spat
hm tak to sme tuty ségry jednovaječný
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:06
- Nahlásit
čuz jelymáni, už jste to četli??
http://zpravy.idnes.cz/hajny-nasel-v-lese-na-karlo varsku-doutnajici-lidske-telo-pkt-/krimi.aspx?c=A1 11003_150705_vary-zpravy_pp
já přesně v těhlech místech venčim, je to MŮJ venčící les, chodim tam na brusle, běhat, na houby, v zimě běžkovat... věčně tam cáram sama, nechci aby mi tam někdo pohazoval mrtvoly!!! a eště hořící sem ho úpa klidně mohla najít já
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:07
- Nahlásit
Biluška
už je skoro po
leyenda
to já taky, pravidelně každé ráno
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:11
- Nahlásit
davidkova renata
leyenda
jsem se ráno posadila, usoudila že to prostě nepude a zase upadla do kómatu... vubec nevim jaxe mi povedlo se dostat až sem do kanclu. sem totálně vyčerpán, jako v zimě. Ale uznávam že na tom asi budou mít podíl ty prochlastaný a prochozený víkendy na trekách, když teď jezdíme každej víkend tělo nějak nestíhá regenerovat ale v zimě budu moct sedět celej den doma za pecí a budu na tom stějně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:11
- Nahlásit
bonc
je to MŮJ venčící les
no to je jasný! tys ho zabila bo se drze coural f TVÝM venčícím lese!!!!
neboj,drahá,až si pro tebe přijdou,dosvědčim ti lezbycký seks tagže si f cajku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:13
- Nahlásit
bonc
f klidu, když vezmeš v úvahu statistiku tak je jasný, že už se tam nikdy žádná další mrtvola neobjeví
Monty
už je skoro po
Zlá Monty, zlá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:14
- Nahlásit
davidkova renata
ja uz jsem si i rikala, ze budu chodit pres poledne spat k rybnicku jako ty, jenze venku neusnu a jen tak se valet nevydrzim, nejhorsi je, ze vecer se mi chce strasne spat tak kolem 8hod, coz samozrejme nemuzu a pak kolem pilnoci, kdyz bych mohla, tak neusnu a rano, kdyz zazvoni budik, tak je mi fakt zle z toho, jak jsem malo vyspala, kazdy den vstavam s bolesti hlavy z nevyspani, jsem chudak, udelejte na me nejakou sbirku, pliiiis
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:16
- Nahlásit
bonc
ty vole, už bych tam asi nevkročila, ikdyž u nás se vlese taky určitě něco stalo, ale raději to nevědět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:17
- Nahlásit
leyenda
nejhorsi je, ze vecer se mi chce strasne spat tak kolem 8hod, coz samozrejme nemuzu
no to je úpa stejný..já sice taky jít spát nemůžu,ale přesto du páč to se nedá
zrovna tudle sem tu probírala svou smrtelnou celoživotní únavu..bez výsledku teda taky se žádná sbírka neiniciovala
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:19
- Nahlásit
davidkova renata
no to je jasný! tys ho zabila bo se drze coural f TVÝM venčícím lese!!!!
to jako ne že by bylo něco proti mýmu přesvědčení, v mym lese nemá nigdo co dělat, ale v mojí nevinu svědčí to že byl zapálenej... si přece nepodpálim les ne? to musel bejt ňákej kretén, zapalovat mrtvolu v lese
Biluška
když vezmeš v úvahu statistiku
čeče před měsícem o 3km vedle spadlo to letadlo.. by se tam statisticky němělo nic stát dalších 100 let
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:21
- Nahlásit
A zacinam se tu bat...
Vite, jak jsem psala, ze se pes boji na dvou mistech na zahrade? Tak nejen, ze to nepreslo, ale uz ma dalsi 2 mista a jedno z nich je primo na jizdarne, jak jsem slitla z toho kone, tak to asi bylo taky tim, i kone na to misto nechteji slapnout. Jsem to prohledala, ocuchala, nic tam neni, zadny mrtvy krysy se nikde nevaleji, nechapu to. Pes normalne vcera delal, jako ze kulha!!! Jen aby tam nemusel. A ta jedna labilni klisna vubec ani do jizdarny nechce vlizt. Nevim, co si mam myslet , ale uz mi to celkem vadi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:24
- Nahlásit
leyenda
zavolej vymítače,možná tam někde bloudí duch toho co ho boncofka zkremovala v jejím lesíku a nemůže nalézti klidu..duch jako myslim.-)))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:24
- Nahlásit
Du pokračovat v četbě Eninky, fčéra jsem se dostala na 10. stránku, poprdaly mi fčecky cévky, musela jsem si dát voraz abych nezačala slintat a kulhat. Tik v oku mi zůstal
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:25
- Nahlásit
davidkova renata
tudle sem tu probírala svou smrtelnou celoživotní únavu.
No, to je presne, jak se citim ja. Mam pocit, ze jsem si jeste nikdy v zivote (asi dospelym) neodpocinula, vubec neznam ten pocit byt vyspala , proste des.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:26
- Nahlásit
bonc
Tik v oku mi zůstal
nevim essi chci mít fstach s postiženým jedincem.. možná si to voko rači vopraf,sem děsně povrchní a dám na fyzickou krásu hodně ..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:27
- Nahlásit
davidkova renata
zavolej vymítače,možná tam někde bloudí duch toho co ho boncofka zkremovala v jejím lesíku a nemůže nalézti klidu..duch jako myslim.-)))
twe a pak budu K1, co? Jako ze mam rada carovani...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:27
- Nahlásit
leyenda
já bych to řekla tak,že se mi ještě nikdy v životě neudělalo dobře..jen jednou na chvíli trochu po retardu adipexu na hubnutí co vopsahoval tušim fermetrák..takovej jako pohled do normálního života se mi na chvíli vokázal,ale rychle zmiz do prdele zas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:33
- Nahlásit
davidkova renata
leyenda
taky se hlásím do klubu věčně nevyspalých a sedřených.
davidkova renata
fermetrák se dá snad sehnat i jinde ne? Co zkusit nějakého dýlera někde před základkou? Bys mohla být kamarádka a sehnat i mě, páč tady v tom našem zapadákově mají akorát trávu a cigarety co šlohnou tatínkovi
leyenda
F klidu, identita ká jedna už byla odhalena
bonc
čeče před měsícem o 3km vedle spadlo to letadlo.. by se tam statisticky němělo nic stát dalších 100 let
Si pleteš pojmy s dojmy drahá kolegyně. To znamená, že statisticky už tam nespadne letadlo dalších 1000 let . Mrtvolu už máš taky za sebou...tak teď čekej třá lesní požár, zemětřesení, nebo objev ropy
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
no jo, ale ty treba aspon si uzivas ty spolecny vikendy s Zumpou, ja bych na to vubec nemela ani cas ani energii, bych proste chcipla po jednom vikendu v Mrdicich, nebo kde to travite.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:36
- Nahlásit
leyenda
ty vole paní, tak to bych se pos.ala strachy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:36
- Nahlásit
čus všem, vstala sem, asi zase pudu spát v noci sem blbě spala-bolel mě zup
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:38
- Nahlásit
leyenda
davidkova renata
baby, ten pocit znám taky, že jsem věčně nevyspaná, já to říkám pořád, že se vyspím až v hrobě
|