Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
A+ by měl mít teoreticky nižší spotřebu než A za mě já jsem byla a jsem spokojená se zanussi, ale já mám pult´ák, šuplíkáč kterej pojme 50-60 kg masa neporadím, nikdy jsem šuplíkáč neměla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

lucYnka XIII
na mělníku je www.eva.cz a mají dobrý ceny i na splátky dávaj a mají i netový obchod, zkus kouknout

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

Zdar schizofreničky, co tvoříte za průsery zas?

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Lucca

Boží! Znám!

leyenda
Člen
- Nahlásit

Tady se skoro vsechny cubky jmenuji Sindy, jestli vam to pomuze v nejakych statistikach
Moji mamu o vikendu napadla, tedy opakovane napadala civava, sestrenky civava, pry ji strasne vystekavala a zakusovala se do nohavic a bot. Zeptala jsem se, jestli ji nakopla, tak nenakopla. Sestrenka byla u toho, takze nechtela delat vlny v pribuzenstvu. jsem se teda zeptala, co sestrenka delala, pry nic, rikala nech toho, pojd sem. Civa toho nenechala, takze mama sedela cely vikend v chaloupce. Jsem ji rekla, ze zrejme sestrenka patri do kategorie slabomyslnych, co mysli, ze mali psi muzou byt rozcapeni. Na to mama rekla, ze nejakej pes jako mam ja pokousal v obliceji malyho kluka. Jsem ji rekla, ze to byl rotweiler a nechapu, jak to souvisi, pry ze ti meli psi nejsou tak nebezpecni.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:09
- Nahlásit

leyenda
moje kolie je sindy, ale ona je cindy od lobkowitzů, sindulka jí říkám já

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:10
- Nahlásit

kejtlin
na mělníku je www.eva.cz a mají dobrý ceny i na splátky dávaj a mají i netový obchod, zkus kouknout
a dovezu?

koukam na objemy kolem 200l to by se snad tech 50kg melo vejit ne?
jen me desi ty plastove supliky to se rozflaka raz dva

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:11
- Nahlásit

leyenda

ze mali psi muzou byt rozcapeni

Můžou,dokud si nedovolje na velkýho čokla,kterej tu rozcapenost nedá a spolkne je...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:12
- Nahlásit

Sízra Milanová

Prosím tě pěkně napiš mi do mailu, jakej ten typ že sem měla bez stádního vlivu? )))

Právě jsme vyháněli ptáčka, co nám vlítnul do baráku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
dovezou ale nevím za kolik do prahy, mě to vezli za 120+50kč za odvoz starého spotřebiče, jednalo se tedy o pračku což asi nemá vliv
no snad 200litrů by mělo stačit. To je právě možný, že plast křehne a rád praská...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:14
- Nahlásit

kejtlin
tak ty ceny jsou skoro stejny nec malo levnejsi jiny zas drazsi. Me se zas na alze libi ze ji mam blizko a muzu pripadne blizko vyresit reklamace a tak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
tal jestli máš alzu blízko tak alzu samo, já z toho důvodu kupuju v evě, dost často tam mají akce

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
Neviznam se v tom jak velkej koupit aby to pojalo aspon tech 50-60kg masa i vic. Chci urcite suplikac jiny se mi nevejde.

A nevite jestli je velky rozdil mez A a A+?

no tak přesně tohle jsem řešila na jaře.Taky sem chtěla a mám šuplíkáč, ale teda nejsem moc spokojená, asi bych šla byť ho nesnáším do truhly, u těch šuplíků je blbý že je dělaj zásadně plastový - už mám všechny prasklý, protože stačí aby někde přimrzl kousek masa víc zabereš a šuplík praskne, pak si dej pozor čím víc šuplíků tím jsou menší, od falca mletý hovězí takový ty kostky se mi vejdou do šuplíku 4 šuplíků velkejch mám 5 a jeden menší tak dám 4 kilovky ryby, ty salámy sem nebrala tak nevím kolik se vejde. Ohledně splátek se opravdu podívej na různý krámy protože většina ti dá na splátky. Mám asi tendel http://www.eproton.cz/mraznicka-whirlpool-wv1500-w -suplikova-/177753.html nebo podobnej

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

Alexa
diky, me se bohuzel pultovy fakt nevejde nikam jinak bych do nej sla.
Ty supliky me stvou, protze se znam a jsem schopna rozflakat i kovovy. Plastovy budou raz dva v ...
do jednoho se vejdou jenom 4 kila masa??

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
,dokud si nedovolje na velkýho čokla,kterej tu rozcapenost nedá a spolkne je...

poslu ji na nejaky Zumpasraz , mate tam aspon jednoho psa, co to neda?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:30
- Nahlásit

Alexa
nechystas se objednavat falco?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:30
- Nahlásit

lucYnka XIII
do jednoho se vejdou jenom 4 kila masa??

ne to jsou 2kilofky takže 8 kg, ale jak to oboje má blbej rozměr tak jsou jako o sebe opřený a tím pádem se jich tam víc nevejde, kdyby byly menší bo šuplík o kousek větší tak se jich tam vejde na sebe 8. Je to na prd, třeba vemeno nebo držky který jsou různě velký tam dám tak 3 maximálně 4 tak počítej prostě do 1 šuplíku maximálně 8 kg masa

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
nechystas se objednavat falco?
teď nééé

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:43
- Nahlásit

[b]Lucie Kratochvílová

máš to tam

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

Alexa
ty jo to se tam toho fakt moc nevejde a mas teda kolik litru? a kolik v celku narves

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:51
- Nahlásit

lucYnka XIII
165l a dej si bacha je užitnej objem ten potřebuješ a pak uváděj celková objem, ale ten je ti naprd
když vemu ty kostky a neforemný kusdy něco kolem 45kg

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

Alexa
ok dekuju
zatim se rozhlizim a vybiram tak uvidim, ale ty plastove supliky me stvou nejvic, az je rozflakam bude mi tam to maso asi levitovat jen

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
ahoj, už jsem tě tady dlouho neviděla. Jak se máš?

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

Lucca
ona jí pustila a Betynka k tý kosti přišla a začla jí žrát. Panička jí připla na vodítko na kšírky a začala jí přemnlouvat,
hele to je ta brejlata pani s divnym panem a 100 letou jezevcici?jak kdyz harala stejnym tempem s ni chodila kolem psu?DD

Lucca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

sarax
hele to je ta brejlata pani s divnym panem a 100 letou jezevcici?
jj. právě že ani nevíme, jestli jí ještě mají, už jsem jí dlouho neviděla. Pán je profesor na VŠ a paní je RNDr., ale vždycky jim vládla doma Betynka, oni jsou takový zabržděný, hlavně ta paní.
Jejich první reakce na ostříhanýho Toníka byla: A jak si to nechal líbit?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:30
- Nahlásit

dneska jdu dřív do pelechu, venku je celkem teplo, dobrou noc

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:37
- Nahlásit

Lucca
Jejich první reakce na ostříhanýho Toníka byla: A jak si to nechal líbit?

no voni jsou uplny divnolidi

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:47
- Nahlásit

Lola1
ahoj nestiham tak jsem se nemela moc cas objevovat, jinak dobry a ty?

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:04
- Nahlásit

čus bus!!
Nedočítám vás ani náhodou po zhruba 3 flaškách ryzlinku se to ani nedá. Co se od včerejška událo?
My jsme si dnes cestou do Vídně zahráli ťukec ještě s jedním autem na D1. Možná to byl nějaký příbuzný Mařky, protože v koloně nedobrzdil a zastavil o nás

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
ahoj nestiham tak jsem se nemela moc cas objevovat, jinak dobry a ty?

to jsem ráda, u mě taky dobrý.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání