| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:00
- Nahlásit
lucYnka XIII
A+ by měl mít teoreticky nižší spotřebu než A za mě já jsem byla a jsem spokojená se zanussi, ale já mám pult´ák, šuplíkáč kterej pojme 50-60 kg masa neporadím, nikdy jsem šuplíkáč neměla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
na mělníku je www.eva.cz a mají dobrý ceny i na splátky dávaj a mají i netový obchod, zkus kouknout
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
Zdar schizofreničky, co tvoříte za průsery zas?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Lucca
Boží! Znám!
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Tady se skoro vsechny cubky jmenuji Sindy, jestli vam to pomuze v nejakych statistikach
Moji mamu o vikendu napadla, tedy opakovane napadala civava, sestrenky civava, pry ji strasne vystekavala a zakusovala se do nohavic a bot. Zeptala jsem se, jestli ji nakopla, tak nenakopla. Sestrenka byla u toho, takze nechtela delat vlny v pribuzenstvu. jsem se teda zeptala, co sestrenka delala, pry nic, rikala nech toho, pojd sem. Civa toho nenechala, takze mama sedela cely vikend v chaloupce. Jsem ji rekla, ze zrejme sestrenka patri do kategorie slabomyslnych, co mysli, ze mali psi muzou byt rozcapeni. Na to mama rekla, ze nejakej pes jako mam ja pokousal v obliceji malyho kluka. Jsem ji rekla, ze to byl rotweiler a nechapu, jak to souvisi, pry ze ti meli psi nejsou tak nebezpecni.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
leyenda
moje kolie je sindy, ale ona je cindy od lobkowitzů, sindulka jí říkám já
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:10
- Nahlásit
kejtlin
na mělníku je www.eva.cz a mají dobrý ceny i na splátky dávaj a mají i netový obchod, zkus kouknout
a dovezu?
koukam na objemy kolem 200l to by se snad tech 50kg melo vejit ne?
jen me desi ty plastove supliky to se rozflaka raz dva
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:11
- Nahlásit
leyenda
ze mali psi muzou byt rozcapeni
Můžou,dokud si nedovolje na velkýho čokla,kterej tu rozcapenost nedá a spolkne je...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
Prosím tě pěkně napiš mi do mailu, jakej ten typ že sem měla bez stádního vlivu? )))
Právě jsme vyháněli ptáčka, co nám vlítnul do baráku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
dovezou ale nevím za kolik do prahy, mě to vezli za 120+50kč za odvoz starého spotřebiče, jednalo se tedy o pračku což asi nemá vliv
no snad 200litrů by mělo stačit. To je právě možný, že plast křehne a rád praská...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:14
- Nahlásit
kejtlin
tak ty ceny jsou skoro stejny nec malo levnejsi jiny zas drazsi. Me se zas na alze libi ze ji mam blizko a muzu pripadne blizko vyresit reklamace a tak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
tal jestli máš alzu blízko tak alzu samo, já z toho důvodu kupuju v evě, dost často tam mají akce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
Neviznam se v tom jak velkej koupit aby to pojalo aspon tech 50-60kg masa i vic. Chci urcite suplikac jiny se mi nevejde.
A nevite jestli je velky rozdil mez A a A+?
no tak přesně tohle jsem řešila na jaře.Taky sem chtěla a mám šuplíkáč, ale teda nejsem moc spokojená, asi bych šla byť ho nesnáším do truhly, u těch šuplíků je blbý že je dělaj zásadně plastový - už mám všechny prasklý, protože stačí aby někde přimrzl kousek masa víc zabereš a šuplík praskne, pak si dej pozor čím víc šuplíků tím jsou menší, od falca mletý hovězí takový ty kostky se mi vejdou do šuplíku 4 šuplíků velkejch mám 5 a jeden menší tak dám 4 kilovky ryby, ty salámy sem nebrala tak nevím kolik se vejde. Ohledně splátek se opravdu podívej na různý krámy protože většina ti dá na splátky. Mám asi tendel http://www.eproton.cz/mraznicka-whirlpool-wv1500-w -suplikova-/177753.html nebo podobnej
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Alexa
diky, me se bohuzel pultovy fakt nevejde nikam jinak bych do nej sla.
Ty supliky me stvou, protze se znam a jsem schopna rozflakat i kovovy. Plastovy budou raz dva v ...
do jednoho se vejdou jenom 4 kila masa??
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
,dokud si nedovolje na velkýho čokla,kterej tu rozcapenost nedá a spolkne je...
poslu ji na nejaky Zumpasraz , mate tam aspon jednoho psa, co to neda?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Alexa
nechystas se objednavat falco?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
do jednoho se vejdou jenom 4 kila masa??
ne to jsou 2kilofky takže 8 kg, ale jak to oboje má blbej rozměr tak jsou jako o sebe opřený a tím pádem se jich tam víc nevejde, kdyby byly menší bo šuplík o kousek větší tak se jich tam vejde na sebe 8. Je to na prd, třeba vemeno nebo držky který jsou různě velký tam dám tak 3 maximálně 4 tak počítej prostě do 1 šuplíku maximálně 8 kg masa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
nechystas se objednavat falco?
teď nééé
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:43
- Nahlásit
[b]Lucie Kratochvílová
máš to tam
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:44
- Nahlásit
Alexa
ty jo to se tam toho fakt moc nevejde a mas teda kolik litru? a kolik v celku narves
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
165l a dej si bacha je užitnej objem ten potřebuješ a pak uváděj celková objem, ale ten je ti naprd
když vemu ty kostky a neforemný kusdy něco kolem 45kg
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:58
- Nahlásit
Alexa
ok dekuju
zatim se rozhlizim a vybiram tak uvidim, ale ty plastove supliky me stvou nejvic, az je rozflakam bude mi tam to maso asi levitovat jen
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj, už jsem tě tady dlouho neviděla. Jak se máš?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:07
- Nahlásit
Lucca
ona jí pustila a Betynka k tý kosti přišla a začla jí žrát. Panička jí připla na vodítko na kšírky a začala jí přemnlouvat,
hele to je ta brejlata pani s divnym panem a 100 letou jezevcici?jak kdyz harala stejnym tempem s ni chodila kolem psu? DD
|
Lucca
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:15
- Nahlásit
sarax
hele to je ta brejlata pani s divnym panem a 100 letou jezevcici?
jj. právě že ani nevíme, jestli jí ještě mají, už jsem jí dlouho neviděla. Pán je profesor na VŠ a paní je RNDr., ale vždycky jim vládla doma Betynka, oni jsou takový zabržděný, hlavně ta paní.
Jejich první reakce na ostříhanýho Toníka byla: A jak si to nechal líbit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
dneska jdu dřív do pelechu, venku je celkem teplo, dobrou noc
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:37
- Nahlásit
Lucca
Jejich první reakce na ostříhanýho Toníka byla: A jak si to nechal líbit?
no voni jsou uplny divnolidi
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:47
- Nahlásit
Lola1
ahoj nestiham tak jsem se nemela moc cas objevovat, jinak dobry a ty?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:04
- Nahlásit
čus bus!!
Nedočítám vás ani náhodou po zhruba 3 flaškách ryzlinku se to ani nedá. Co se od včerejška událo?
My jsme si dnes cestou do Vídně zahráli ťukec ještě s jedním autem na D1. Možná to byl nějaký příbuzný Mařky, protože v koloně nedobrzdil a zastavil o nás
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj nestiham tak jsem se nemela moc cas objevovat, jinak dobry a ty?
to jsem ráda, u mě taky dobrý.
|