| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:53
- Nahlásit
Psíček
nenene byla jsi na mě zlá ja jsem ted mrzutej, tak mě musíš odprosit a já to pozměním, esli chceš teda
Nechci.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 19:40
- Nahlásit
Psíček
Nemusím.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 20:35
- Nahlásit
Psíček
díky někdy to zkouknu a vyzkouším, ačkoliv teď sem dodělala psovi nový stránky, tak se hned do ničeho dalšího pouštět asi nebudu ale jináč google je fajn a moc se mi líbí ty jejich "doodle"... např. tohle bylo fakt boží http://www.youtube.com/watch?v=imzDEZVyKvY
jejich služby sou určitě taky jedny z nej, takže časem to zkouknu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 10:12
- Nahlásit
děkuju za rady, nakonec mi webnode přišel nejsrozumitelnější http://chovateleas.webnode.cz/
(text si vloží klubaři sami)
Ale teda, upřímně. Děkuju kamarádům, že mě dokopali do základního html a nejsem závislá na nějakých šablonách.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 10:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
Psíček
Kecáááš, všichni budou používat fejsbúk a google vyhyne.
nene, Google+ prevalcuje vsechny zaryte facebookare
kachna_
přidej k tomu ještě PHP, CSS a pak se budeš živit z domova jako velkej magnat na vyrobu webu
jinak nevim, jestli tu padli i redakcni systemy ale ja kdyz videla, jak je to "slozity" rozumne rozchodit tak sem se radsi do webu pres to ani nepoustela
PS: oprvé byli popsáni v roce 1849, kde byli vyšlechtěni jako sportovní plemeno nechci vyvolat dalsi OT v OT, ale co znamena sportovni plemeno u kralika? sem myslela, ze jsou na jidlo nebo na okrasu...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 10:49
- Nahlásit
cernej caj
co znamena sportovni plemeno u kralika?
tak v současnosti by se tohle plemeno určitě dalo použít na kaninhop (králičí agility), ale je to vlastně synonymum pro "na okrasu". Prostě králík se složitou kresbou a ten sport je vlastně v tom, dosáhnout přesnější kresby než ostatní chovatelé.
Zakrslíci v té době ještě neexistovali a mimochodem udělat zakrslíka s touhle kresbou, myslim, že takovej blázen se zatím nenašel, nebo už tráví podzim života pod dohledem statného ošetřovatele
přidej k tomu ještě PHP, CSS a pak se budeš živit z domova jako velkej magnat na vyrobu webu
v Praze a okolí fakt ne , ale kdybys věděla o někom, kdo potřebuje, tak můj kamarád tohle všechno umí a právě skončil v jedné práci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 11:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
ale kdybys věděla o někom, kdo potřebuje
bohužel neznám, za to znám fůru lidí, co to uměj ale taky se živí něčím jiným a tohle mají jako přivýdělek...
http://www.youtube.com/watch?v=xh2X3LKfzGo
králičí agility fakt zajmavý
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 11:55
- Nahlásit
Souhlas s Psíčkem... právě že podle mě ty základy jsou na nic. Teď už si moc nepamatuju, ale taky sem základy uměla a k čemu mi to bylo. Pokud je člověk trošku grafik, tak si šablonu upraví a na běžný blbosti to stačí. navíc je to o dost rychlejší.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 12:19
- Nahlásit
Psíček
Pokud mají být jakékoliv stránky co k čemu, tak se základy html dobrou šablonu nevytvoříš,
tohle je podle mě ten základ a myslim, že to stačí . moje stránky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 12:46
- Nahlásit
přesně si myslim taky, že zaklad kachny_ staci, samozrejme zalezi na typu webu a cilove skupine, pokud clovek umi udelat odkaz, vlozit obrazek, naformatovat text a k tomu bonusem tabulku, tak pohodicka.
Je jasny, ze slozity stranky s velkou kupou informaci, clanku a tak je rychlejsi udelat v nejakem systemu, navic kdyz treba clovek potrebuje aby tam mel pristup vic lidi, clanky se vkladali formou formulare a podobne veci, nicmene pokud clovek nema takovyto slozity web, preferuji jednoduchy web se zaklady html nez upravenou sablonu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 13:36
- Nahlásit
kachna_ cernej caj
samozřejmě, že základ co má kachna stačí.... ale to už je opravdu mnohem jednodušší použít takovouhle šablonu http://ajsikjuleader.weebly.com/index.html a mám stránky pro psa, kde občas něco zaktualizuju a nevypadá to zas úplně hrozně. kódování je super, ale patlala bych se s tím jen dybych chtěla něco konkrétního, co nemůžu pomocí šablony mít.
Třeba takovýhle stránky samozřejmě neuděláš bez šablony a kvůli takový kvalitě (dybych na tom trvala) bych se s kódováním patlala,... jinak ale samozřejmě je to jak píšu i hodně o té grafice, jak si člověk poradí s photoshopem atd. http://www.puregina.cz/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 14:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Psíček
k čemu?
k osobní soukromý prezentaci
(Netýká se obsahu, ten je podle mě dost nedotaženej)
helps
Když mě to s těma šablonama prostě nebaví
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 14:17
- Nahlásit
kachna_
no to já jelikož si nedělám úplně iluze o funkčnosti stránek a tak nějak celkově - Psíček má recht v tom, že sou tak trochu neviditelný atd.- tak mě tohle bohatě stačí. Spíš mi právě nebaví se s tím patlat, dyž výsledek je v podstatě stejnej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 14:22
- Nahlásit
Psíček
pokud by to měla být prezentace, která je v rámci internetu aspoň trochu "vidět", byla použitelná pro co nejvíce návštěvníků atd., tak je to naprosto nedostačující
a myslíš, že tohle pořídíš někde zadarmo?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 14:30
- Nahlásit
kachna_
na druhou stranu moje předchozí stránky na webdone google normálně vyhodil dyž se zadalo méno psa do vyhledávače
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 14:38
- Nahlásit
helps
jasne, jak rikam, zalezi na ucelu a pokud chces rychle pekny reprezentativni web bez prace, tak nemam jedinou namitku.
na druhou stranou me treba vyhovuje, ze i kdyz je muj web graficky nepekny, nereprezentativni tak ze se zakladnima tagama a softem pro tvorbu galerie je to jen moje dilo
Proste to nemelo byt nic proti sablonam, jen ze dneska lidi prehnane resej sablony a redakci systemy pomalu i v pripade, kdy maj na strankach napsany celkem 3 vety a opravdu to nepotrebujou. Tebou uvedene weby sou pekne, ale taky jsou (jak jsem psala) strukturou slozitejsi, vice odkazu, clanku atd. Tohle delat v ruce by samozrejme vyzadovalo spoustu casu a znalosti popripade penez na zaplaceni nejakyho webare.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 19:07
- Nahlásit
Já mám taky je základy html a s převzatou grafickou šablonou a kodama css jsem normálka v poznámkovém bloku sepsala toto http://assil.sweb.cz/
nic moc, ale mě to stačí, ale co mě na tom štve je ta zdlouhavost aktualizací, na to jsou prostě ty webový redakční systémy super, člověk se jen přihlásí a může aktualizovat, nemusí se nic nahrávat na web, kdybych nebyla líná to přesouvat, měla bych už na webnode i tyhle svoje stránky
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 19:53
- Nahlásit
cernej caj
na druhou stranou me treba vyhovuje, ze i kdyz je muj web graficky nepekny, nereprezentativni tak ze se zakladnima tagama a softem pro tvorbu galerie je to jen moje dilo
joo jako na druhou stranu, ja sem si s kódováním a myšlenkou vlastní tvorby webu pohrávala dlouho - a myslím si, že to není zas nic tak těžkýho - navíc s photoshopem umím celkem obstojně pracovat, takže samotnou grafickou šablonu si dovedu udělat. spíš je to časově náročnější a i ty aktualizace těžší, tak sem se rozhodla, že to nechám na později až budu mít víc času.
Maya
pěkný stránky, to určitě a jasný, že tak to stačí.... ale ty aktualizace to je fakt. to je těžší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 20:02
- Nahlásit
helps
Maya
proto nic neaktualizuju jen přidávám
(a obrazek na pozadi sem nekde kousek vykopirovala z origo obrazku a zbytek kopirovanim a pretacenim dodelala v malovani
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 21:02
- Nahlásit
Psíček
nj pane.... ale vopravdu - dyť pro nějaký čokloidní informace, pokud nemám nej prestižní CHS nepotřebuju, aby to kde kdo našel a četl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 22:22
- Nahlásit
helps
dyť pro nějaký čokloidní informace, pokud nemám nej prestižní CHS nepotřebuju, aby to kde kdo našel a četl
Přesně tak, ale kdybych měla chovku, tak si jednorázově zaplatím někoho, kdo mi na webovky nasadí Joomlu a udělá základní rozvržení stránky a pak už by si to dělala sama, máme teď klubovky v Joomle, tam vypomáhám a dělá se v tom super a bylo by to pak už zadarmo
|