| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 14:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Pokud chceš odřádkovat, tak napiš prostě na to místo <br>
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 14:59
- Nahlásit
Psíček
No právě, lepší je enter nepoužívat vůbec a je to.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 15:35
- Nahlásit
mě se zdá nejlepší weebly.com .... je to pro úplné blbce, má to spoustu pěkných udělátek, snadno se tam vkládají fotky, videa, i text atd si můžeš přizpůsobit... mě to přišlo ještě jednodušší jak webdone a přitom hezčí, nelítají tam samé reklamy atd
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 15:57
- Nahlásit
helps
A čeština ti tam fachá? To jsem zkoušela kdysi taky a čeština tam nešla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 16:00
- Nahlásit
helps
Můžeš sem hodit link na stránky webnode, kde lítaj samý reklamy? Jak už jsem psala, já tam žádnou reklamu nemám a teď jsem zkusmo proklikala x stránek a nic nemůžu najít, všechno je bez reklam. Bych chtěla vidět jak to vypadá.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 16:31
- Nahlásit
Maya
jo vidíš, tak už sem dlouho na webdone nebyla reklamu taky nevidím... ale stejně se mi zas tak moc nelíbí. ale určitě stačí.
no já svoje stránky na weebly ještě nemám komplet,ale třeba tady nějaká holčina mi nechala v návštěvní knize na starých stránkách a čj vypadá že funguje i během mého tvoření i tady u tý slečny http://tessuli.weebly.com/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:08
- Nahlásit
helps
Vypadá to taky pěkně. Asi už to dodělali, já když to kdysi zkoušela, tak mám dojem, že to byla ještě beta verze.
Ono ty redakční systémy poslední dobou přibejvaj a vylepšujou se, ještě znám toto, ale tam jsem nic nezkoušela http://www.svet-stranek.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:43
- Nahlásit
Psíček
Ano, ovšem na tebou a Vlčáčkovou propagovaném blogu mě se nelíbí povinnost publikovat, aby mi byly zpřístupněny další služby. Nesnáším tyhle donucovací prostředky. Jinak google služby neznám a až na výjimky nevyužívám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:51
- Nahlásit
Maya
Já jsem tedy nenarazila na to, že by mi byla zpřístupněna služba dodatečně. Vše, co jsem potřebovala, bylo hned od začátku. Hodně moc a moc to přesahovalo moje potřeby a moje schopnosti. K něčemu jsem se propracovala až časem. Takže strach z toho, že se začíná s nějakým "šidítkem", které se teprve časem rozšiřuje, je zcela lichý.
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:56 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit
webnode s reklamou vypadá naprosto příšerně, ale reklamám se dá velmi snadno vyhnout - v základním balíčku, který je zdarma reklamy nejsou, pouze v patičce webu označení, že jde o webnode.
je nutné si předem ujasnit jak často web budete aktualizovat, protože webnode má omezení na měsíc v přenosu dat a také v celkovém prostoru. zjednodušeně řečeno pokud nenahráváte obrázky zvící velikosti 4mega prostor nezaplníte ...
horší je to s přenosem dat. v momentě, kdy jsem odchovávala štěňata a denně obnovovala např. deníček, váhy atd. jsem přenos dat překročila asi za deset dnů. poté se nedostanete do administrace a nelze web doplňovat, měnit. v té chvíli mátedvě možnosti - povolit reklamy, což fakt nedoporučuju nebo si koupit aspoň mini balíček za nějakých 560Kč na rok a zvýší se možnost přenosu dat. ale pokud nehodláte do stránek hrabat denně tak verze zdarma postačuje.
všechny blbosti, které dělají web přeplácaným se dají vypnout, vymazat z kódu.
stránky se nedají v základní verzi zálohovat, v placené verzi (ta nejnižší cena) umožňují 1 zálohu.
jsem s webnode celkem spokojená, samozřejmě své mouchy to má, ale pokud někdo neumí tvořit web je to celkem dobrá volba.
akorát nedoporučuju do fotogralerií cpát mnoho fotek, zabírá to hrozně moc místa a stejně se na jedné stránce načte jenom asi 10fotek.. .takže to řeším výběrem těch nejlepších a přidáním odkazu na rajče.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:17
- Nahlásit
EvaK
Tak s tím omezením nemám zkušenosti, tak často neaktualizuju. Že nejsou zálohy, to je jediný, co mě na webnode štve, na druhou stranu maká mi to už dlouho a bez výpadku, takže jsou celkem stabilní.
S tou fotogalerií - mě teda tam jde nastavit kolik fotek chci na stránce, mám jich tam i víc než 10
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:30
- Nahlásit
Maya
no je možný, že jsem do té galerie nikdy takhle nepronikla, protože množstv fotek co mám by zaplnilo web hned
akorát jednou se mi stalo (a to teda do dneška nikdo nemá tucha co s tím), že se nešlo přihlásit do administrace, řešila jsem to se servisáky, na nic nepřišli.. web jako takový fungoval, ale nemohla jsem ho upravovat. v té době mi stejně přišel schválený název CHS trochu jiný než byl název stránek, takže jsem udělala kopii a servisáci ochotně zařídili přímé přesměrování z původních na nové...
líbí se mi i možnost sledovat návštěvnost a odkud lidi na moje stránky přijdou...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:08
- Nahlásit
Psíček
No právě, ti aktivní mají lepší možnosti, to nemusím. Mám radši jednání na rovinu, zadarmo je toto a za prachy je toto a ne chcete podstrány? (nebo co to psala Vlčáčková), tak musíte psát a psát a psát...
Ale každému vyhovuje něco jiného, to už stejně není debata k tématu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:15
- Nahlásit
Maya
A kolik kdo má podstránek? Já jsem o nich začala uvažovat až tehdy, když jsem chtěla udělat soutěž pro děti, která by trvala rok a bylo v ní přes web zadávání úkolů, otázek, vzájemná diskuze dětí atd. Dalo se to řešit v rámci odděleného Menu ve stávajícím webu nebo taky otevřením dalších stránek, na něž se hodí do původního jen odkaz, budou vypadat stejně, budou mít skoro stejný název (nebo jakýkoliv) a vlastně děti by ani nemuseli poznat, že jsou to jiné stránky.
Ta možnost není žádné vydírání. Však ze startu máš zadarmo něco a za peníze něco jiného. A to, že časem získáš další věci ať už svojí aktivitou nebo upgradem, je snad dobře, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:25
- Nahlásit
Psíček
Já se tedy vždycky odpichuju od toho, co mám dané při nejmenší nebo nulové mojí aktivitě. Vezmu v úvahu další možnosti, ale znám se, takže s nimi moc nepočítám. A mě po nějakých těch turistických pochodech po jiných stránkách nakonec nejvíc vyhovoval Google. Ty další věci navíc jsou příjemné, to jo. Ale ze začátku jsem s nimi vůbec nepočítala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Psíček
Prémie? To slovo vůbec neznám.
Ale jinak vůbec nemám problém s tím, když mi někdo dá něco zadarmo a za nic. Ale pravda, ještě nejsem ve stadiu Jak mi nedáte něco zadarmo, tak jdu jinam!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:56
- Nahlásit
Maya
Zadarmo nedostaneš nic, to si uvědom. Každý musí vydělat, takže to, co se rozdává zadarmo, je započtené v ceně nebo to máš na úkor jiných, kteří zadarmo nemají.
Řekněme, že věrnostní výhody jsou Tebou již předplacené alespoň částečně nebo to za Tebe zacvakne někdo jiný. V případě Googlu - webstránek zdarma třeba Ti, kteří si tam platí nějaké služby, zejména asi reklamu.
V případě klimošky zdarma jí máš započtenou v ceně a nadsazený zisk. Buď Ti mohou slevit a je to takhle. Nebo ji započtenou nemají a slevu Ti nedají, protože by prodělali. Nebo přenesou ztrátu částečně na dodavatele, pak mohou vydělat oba, i když trošku míň. Ale zase na to nalákají zákazníky, takže zisk vznikne vyšším obratem.
Takže to "dejte mi něco zadarmo nebo jdu jinam" by ses mohla naučit a rozumně to používat.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:33
- Nahlásit
máte odkaz na nějaký slušný stránky na googlu? pro představu, jak to může vypadat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:36
- Nahlásit
a máš to nezbedo!
Tak, tak.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
helps
Zde si je rozklikávej: http://blogsofnote.blogspot.com/
Když mi pošleš svůj mail na tyrana.zvirata(zav)gmail.com, pošlu Ti odkazy na moje 3 stránky.
A pak si můžeš zde: https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=b logger&passive=1209600&continue=http://www.blogger .com/home&followup=http://www.blogger.com/home<m pl=start#s01
udělat svůj mail a na něj navazující blog a tam si můžeš zkoušet různé šablony a vzhledy, jak chceš dlouho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:45
- Nahlásit
Psíček
To víš. Zrovna Tobě sem dám odkaz. Moje stránky jsou povětšinou pod mým jménem a že bych toužila po tom, aby tu někteří věděli, jak se jmenuju a kde bydlím, to tedy ne.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:05
- Nahlásit
Vlčáčková
jak se jmenuju a kde bydlím
ty nechceš aby tě Psíček navštívil? Třeba by tě mile překvapil
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:17
- Nahlásit
Psíček
Přinese nás totiž v zobáku Čáp!
já myslela pták Žal
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:18
- Nahlásit
Psíček
Pesane, nech toho, jo?!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:21
- Nahlásit
Vlčáčková
díky už mám zrhuba představu nevypadá to špatně, ale já zas moc nejsem pisálek, spíš sem tam nějaká aktualizace, fotky, povídání jen lehce. nemám na to moc čas, ale některý ty blogy vypadají pěkně.
Psíček
ale néé, nejsou šecky vošklivý
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:23
- Nahlásit
helps
Já mám ráda tmavé verze.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:36 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Psíček
Hele jestli přijdeš na to, na co je tenhle reklamní slogan?
edit: xxxxx tady bylo číslo mobilu
Přijde mi to jako číslo mobilu, že by tvého?
edit: už vím, koho, ty jeden mrchožroute
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:44
- Nahlásit
Psíček
tak to vůbec není.
a jak to tedy je?
chlupatej je pes, za litr jej můžeš mít, u nového pána poznáš novej svět, ale co ty pocákaný stehna? To jako že tě při pobytu v klíně může štěně počurat?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:25
- Nahlásit
Psíček
ty seš ale kůň
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:33
- Nahlásit
Psíček
Kecáááš, všichni budou používat fejsbúk a google vyhyne.
|