Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dotaz - Batoh na psa cca. 12 kg
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Linda H
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 23:04
- Nahlásit

My jsme nakonec žádnou tašku nepořídili, vyřešilo se nám to celkem samo. K pesečkovi jsme si opatřili svištíka s kočárkem (kočárek má frajerský úložní prostor pod korbou, tak psisku vyhrožuju, že ho případně strčím tam, když nebude moct pochodovat)
Každopádně mrně chce krmit každé 3 hodiny, tak jsme tomu přizpůsobili délku pochodu a psisko to zvládá po svých Víc než 8 km s kočárkem za ty tři hoďky stejně nestihnem a i kdyby, tak třeba takový kojení a přebalování v říjnu u jezera Laka, na Tříjezerní slati a na podobných místech mě zatím trochu děsí

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 14:24
- Nahlásit

Linda H

na Tříjezerní slati

slušná představa , ano trochu frišno tam

ajunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 13:32
- Nahlásit

já se omlouvám jestli už to tady padlo- není lepší takovej delší vejlet rozplánovat na dvě části a zhruba v pulce si udělat hodinovou pauzu a pak pokračovat??

Linda H
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 22:17
- Nahlásit

PetraK
Zatím jsem kojila jen minulý víkend na Lace... Miminko bylo spokojený, jenom já jsem měla jaksi rampouchy na...

ajunka
Jj, tohle řešení už tu taky padlo. Akorát třeba ten můj zbojník v půlce výletu dá oraz a pohoda, ale cca. 2 kilometry před koncem túry odmítá jít dál a ukazuje, že už nedojde ani metr a že ho životně nutně musím vzít na chvíli do náruče (pozor, je to SENIOR, né ROZMAZLENEJ HAJZLÍK!!!)

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání