| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:36
- Nahlásit
davidkova renata
jako nigdo nasranej?????????
to snad jako ne!
proč nejsi u rybníčka, když je krásně 20° a od rána svítí sluníčko. V Práglu ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:44
- Nahlásit
Lola1
proč nejsi u rybníčka, když je krásně 20° a od rána svítí sluníčko. V Práglu ne?
ne*er!! tady je zataženo a průběžně leje
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:51
- Nahlásit
Sem nasraná a udivená
Úplně dvě cizí ženský,socky šílený,mi tady zvonili,že prej bydlej tady ve Vilémově,jestli je znám a že chtěj půjčit litr.
Občas fakt lituju,že nemám psa agresora.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:54
- Nahlásit
jablunka
Úplně dvě cizí ženský,socky šílený,mi tady zvonili,že prej bydlej tady ve Vilémově,jestli je znám a že chtěj půjčit litr.
a pučilas jim? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:56
- Nahlásit
jablunka
tak to je mazec
já agresory taky nemám, ale ovládají povel pozor, řečený i potichu a už za vraty říkám že nemůžu otevřít, že ty psy tak tak udržím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:01
- Nahlásit
jablunka
Občas fakt lituju,že nemám psa agresora
půjčím ti mého, po zazvonění by nestihly vznésti dotaz, pokud ano, stejně by nebyl slyšet ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
a pučilas jim? ))))
Ses posrala po čem??? sem stejně lakomá jako ty.
kejtlin
tak to je mazec
Obří.
Gerda
po zazvonění by nestihly vznésti dotaz, pokud ano, stejně by nebyl slyšet ))
Tohle mi dělá Puči,ofšem hdinně mě za zády a navíc sem je fšechny naučila na zařvání TICHO a to sem houkla dříf neš sem votevřela,páč sem čekala někoho jinýho.
Ale uš vím,že to dělat nebudu a začnu konečně používat kukátko,co máme na těch novejch dveřích.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:16
- Nahlásit
jablunka
začnu konečně používat kukátko,co máme na těch novejch dveřích
a jak tam bdue stát něco, co tam stát nemá, začneš halasit - rotvajleři napravo, dogy a pitbuli vlevo. Jak se hnou rusáci, žádnou návstěvu už vám sem nikdy nepustim!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:18
- Nahlásit
Gerda
začneš halasit - rotvajleři napravo, dogy a pitbuli vlevo. Jak se hnou rusáci, žádnou návstěvu už vám sem nikdy nepustim!!!!!!!
Si naprosto největší roura co znám. Sem si cikla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:24
- Nahlásit
jablunka
nonono )))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:50 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
sem koukala na ten anubiswear - zdá se mně to, nebo jsou vyloženě specializovaní na chrty? jde mi o to, jak moc mají zkušenosti konkrétně s jorkama...
edit: sem se uklikla, todle patřilo vedle, pardon
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 14:27
- Nahlásit
Baysha
klidně jí zkus zavolat, řekne ti víc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 14:50
- Nahlásit
Du k vám mezi nasrané, páč dneska sem patřím
Celodenní lítání z jedné důležité schůzky na druhou. Stres. Nervy. Džípíeska se zbláznila a vodila mě okružníma jízdama po Ostravě a širokém okolí Jednou jsem škrtla o patník když jsem myslela, že se tam vlezu a nevlezla. Ale dobrý, autu se nic nestalo a patník je mi jedno . Pak si tak stojím na vedlejší a snažím se vyjet na hlavní, hodně frekventovanou. Samozřejmě, že jsem se potřebovala dostat přes čtyři pruhy a to prostě nešlo, páč furt valilo jedno auto za druhým Najednou na hlavní jedno autíčko zastavilo a řidič na mě mává, že mě jako pouští. Tak sem mu v duchu poděkovala, dupla na plyn, vyrazila....a ten hajzl se rozjel taky Normálně mě chtěl schválně nabourat Asi měl staré auto a potřeboval za cizí pojistku nový No nevyšlo mu to chlapečkovi, nikdo neumí dupnout na brzdy tak rychle jako já Jenže jak jsem prudce zastavila tak jsem si pohla s krční páteří a včil lezu bolestí po zdi Ani sem ho nestihla zmlátit páč prostě ujel Stejně sem neměla v autě Pumu tak bysem asi nevyhrála.
Cestou domů do mě pro změnu jiný chlápek ťuknul zezadu Nedobrzdil v křižovatce a zastavil až o můj kufr. Ale dobrý, nic se nestalo. Naštěstí. Bože, to byl zase den a ještě nekončí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 14:53
- Nahlásit
Jsem nasratá, známá mi dluží pětikilo za tu akci v PL, byly jsme domluvené na včera sedm hod veče, byli jsme až u ní před bytem, pes štěkal, rval dveře ale nikdo neotevřel a dnes celý den dělá že neexistuje a obě zmizly ze světa.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 14:54
- Nahlásit
nemethova5
V OV podle vyhlášku Buď náhubek NEBO vodítko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 15:20
- Nahlásit
Psíček
Někdo se projeví u pětikila, druhej třeba až u stotisíc. Naskýtá se tedy otázka, kterej z těchto přátel je vlastně lepší ;)
Tebe člověk musí mít rád
ale naštve to, sjezdili jsme spolu TOLIK akcí, psa ode mně mají, dělali jsme spolu v práci...taková idylka, řekl by jeden.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 15:31
- Nahlásit
jablunka
že chtěj půjčit litr.
si měla říct, že jeden zbytečnej litr máš a přinéct litr dobrý vody, ne?
Du venčit, dneska asi po padesáté tak nevím, esli mám být nasr... nebo ne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 15:37
- Nahlásit
Mucholabka
V OV podle vyhlášku Buď náhubek NEBO vodítko
hm, to je dobré vědět.
gabifi
asi jo, já jedu za chvíli na schůzi a předpokládám, že budu pak nasraná ještě víc než jsem teď
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 15:37
- Nahlásit
Psíček
Však jsi božstvům vyhrožovala, že se stavíš, tak se nediv.
Tak zrovna tam jsem nejezdila . Tam to totiž uš docela dobře znám, takže včil mě Zuzana protáhla jinou částí města
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:03
- Nahlásit
Nó, tak můj vet se zdržel v Praze, takže Vlčáček není naočkován a nevím tedy, jak to bude se Snem. Při zcela zbytečném čekání na veta na psím výběru málem sežral všechny pejsky kromě jedné fenečky. Nemůžu najít jeho obojek.
A doma zase loužička od Bekynky. Takhle tedy tu podlahu neudělám nikdy, protože potřebuju, aby pod stěrku byl úplně suchý beton.
Jinak jsem přišla o jedno zvířátko - lovecké feny ulovily tu myš, co mi tu bydlela v účetnictví jednoho podlaháře.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:09
- Nahlásit
Vlčáčková
tak ho naočkuje a napíše datum, který potřebuješ ne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:13
- Nahlásit
Vlčáčková
lovecké feny ulovily tu myš, co mi tu bydlela v účetnictví jednoho podlaháře.
Nutně teď před zimou potřebuju u sebe tvoje čuby.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:28
- Nahlásit
jablunka
včera ovčanda zabila potkana, kterej byl skoro tak velkej jako moje krysařice, hlídala ho před ostatníma psama, byl tak velkej a hnusnej, že jsem se ho štítila nabrat na velkou, dlouhou lopatu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:35
- Nahlásit
kejtlin
To jó, ale to bych tam musela zase zítra!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:36
- Nahlásit
jablunka
Nedělej si o nich plané iluze. Minulý rok jsem musela myšky chytat sama. Letos to byla jen malá myšička, takže ještě hloupá. Nebo nemocná. Normálně mu tu při práci lezla pod notebookem.
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:38
- Nahlásit
Jejda tohle je super téma. Sem budu často chodit-nic člověka nepotěší tolik jako neštěstí druhého
kejtlinjablunka
Naše kočena vychytala všechny myši, tak chodí k sousedce, která ji nesnáší a krade ji ve stodole myši a nosí si je k nám na zahradu. Taky už jsem na pole odnášela jednu nádhernou straku (byla pod schodama zřejmě odložená za účelem "zrání")!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 22:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Pink
Normálně mu tu při práci lezla pod notebookem.
Leze mi po PC,vleze do sáčku s pečivem a vyndavala sem jí už i z vany,,,,,,,,je to jedna a ta samá,neptejte se mě jak to vím,prostě to vím a potřebuju se s ní domluvit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 22:24
- Nahlásit
jablunka
Tak se mi jeví, že ta podnoutbúková je tu furt! Jsem něco zaslechla. A taky cosi za zády. Tady to, zdá se, zase bude samý hlodavec!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 06:54
- Nahlásit
zdaréc fšici!
su nasraná jag jetel nevěřili byste, ale té k***ě vetce, co bajšu ve středu čipovala, se podařilo aplikovat ten čip tak neuvěřitelně šikovně, že ho PŮLKA ČOUHALA Z KŮŽE VEN!
vytáhla sem ho, vodpoledne jim ho půjdu vomlátit vo hlavu a to co jim řeknu, si za rámeček nedaj
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 08:23
- Nahlásit
Baysha
víš, že nejsi první, od koho to slyším? A to jsem si skoro myslela, že ti lidi přeháněj... hustý, fakt že jo...
|