| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 19:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Simte, nevycitej si kastraci feny, treba tu Bekca taky uz nemusela bejt, bez ty operace. Bud rada, zes nejela na posledni chvili jak ja se Sadlem, tam to bylo opravdu tahani hrobnikovi z lopaty s uzavrenou pyometrou.
Vem do uvahy, kolik fenuli je atd, pocuravani muze byt fakt - jak rikaj ostatni nasratiny- inkontinence v ramci pokastracnich problemu a nic jinyho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 19:40
- Nahlásit
Fifi
No, právě, s tím taky argumentovali. Že pak to už nemusí zvládnout, až bude přiotrávená.
Říkám si, že začala být zima a ta tomu možná taky napomáhá. Protože zima je i doma. Tak jí aspoň nutím ležet na teplým a přikrývám jí.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:43
- Nahlásit
čau, dobrá fóra
tak teda já su nasraná každičký den hnet ráno, páč musím vstávat. Pak to pokračuje, když musím něco dělat. To by bylo na dlouhý vyprávění
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 22:12
- Nahlásit
Dneska je neuvěřitelně nasírací den
na cvičáku mi vyhodili výcvikářku - teď mam jako trénovat kde?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 22:27
- Nahlásit
Vlčáčková
může to být po lékách, může být přistydlá, může to být i po tý kastraci-když byla ze zdravotních důvodů, tak se prostě nedalo nic jinýho dělat
Dinesna cvičáku mi vyhodili výcvikářku - teď mam jako trénovat kde?
za co ji vyhodili? jestli to není tajný
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 22:57
- Nahlásit
kejtlin
za co ji vyhodili? jestli to není tajný
By mě taky zajímalo - asi to tajný je
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 23:01
- Nahlásit
Dines
to je jak u nás, začneš se zajímat o výdaje a hrozí to vyhazov, nelíbí se ti něco, řekneš to a hrozí ti vyhazov,a nemusíš být ani výcvikář
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 05:58
- Nahlásit
Právě sem se nasrala.....proč musím vstávat tak brzo???!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 06:39
- Nahlásit
jablunka
Klíííd, jsou na tom lidi i hůř - třeba když se jich chvíli po pátý přijdou zeptat korejci, jestli nááhodou nemá horkou vodu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:14
- Nahlásit
brý nasraný ráno. Na počasí nasrané nejsem, bude krásně. ALe opary ještě nezmizely, takže trvá i nasrání.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:37
- Nahlásit
já mám skvělou náladu, přišla jsem z noční, za chvíli jdu spát a čekají mě 4 dny volny, kdy má být krásně a svítit slunko, tak budem se psama courat po lese a vůbec si tak užívat volna
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:29
- Nahlásit
Su nasraté, neb mi nevzali holku do družiny Nárok mají prvňáci a druháci, zr třeťáků už jenom dobíraj do počtu. A tam se moje dítko jaksi nevešlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:18
- Nahlásit
čus
su nasraté bo je pindělí a tim pádem se prtíná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:46
- Nahlásit
jsem nasraná, protože mám dva bílé hnusné knírače! Oba ignoranti, malá vlezla do školky a žrala nějaké houby, jsem myslela, že mě picne, protože já nepoznám jestli jsou jedlé nebo ne! jsem jí nemohla od nich odtrhnout, já bych se samozřejmě přes plot nevyšplhala. Jak pěkně umí ke mě, tak mě celou dobu ignorovala a Monty jak by smet, sice nebyl ve školce ale neposlouchal, H.upi jedni, asi s nima udělám krátký proces!!!!!!!!!! jsem nasratá, že možná i nastáním prasknu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:47
- Nahlásit
makrel
jste to tady paní ani neměla zakládat, protože já tady budu mít asi nejvíce příspěvků!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:59
- Nahlásit
Monty
jsem nasraná, protože mám dva bílé hnusné knírače
mělas sis koupit westíka s PP a né "westíka bez PP po zaručeně papírovejch rodičích co jen nejsou uchovněný"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
fole, já musím mít obě varianty s PP i bez, ale vzhledově jsem spokojená, horší je to jejich ignorantství
Bude vojna!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
je pondělí a sem v práci .... stačí to jako důvod?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:10
- Nahlásit
Monty
je pondělí a sem v práci .... stačí to jako důvod
jistě!
Monty
Bude vojna!
gdo bé generál??? na tebe to nevidim ale )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:12
- Nahlásit
Jsem nasratá, protože máme v práci zimu a kolega zase příšerně mlaskal, když snídal.
Navíc mám málo oleje v autě a vůbec je pondělí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
Monty
je pondělí a sem v práci .... stačí to jako důvod
jistě!
já nejsem v práci, momentálně bych tam raději byla. Raději bych měla nerfy na klioše, než na bílé hnusáky
gdo bé generál??? na tebe to nevidim ale
hm, to asi ne, ale asi budu muset vyhledat odbornou pomoc na mé nerfíky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdááár
nejsem vůbec nasraná páč je krásně sluní svítíčko a tak vůbec jo a po škvarkách mi nebylo blbě
hm, to asi ne, ale asi budu muset vyhledat odbornou pomoc
asik budeš muset na Vysočinu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:45
- Nahlásit
Alexa
asik budeš muset na Vysočinu
tam mají nejlepší psychiatry, či co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:54
- Nahlásit
Tak a ted už se zlobím téš. Přišel flat, vyndal mi z kabelky, z tašky igelitové zabalené rohlik s paštikou zabalenej s ubrousku a i s tim ubrouskem ho snědl. Vůbec ho nepustil, nenechal mi ani kousek. Chtěla sem ho děsně zbít, ale utekl mi, tak sem ho stihla jenom nakopnout do řiti, jak prchal. Pak přišel znova, ale mířila sem perfektně a už ve dveřích dostal čističem na monitor přímo do čumáku. Hajlz! Normálně bere lidem z tašek jídlo. Už takhle sežral kolegovi celej nákup z masny. Nensášim, když mi někdo chmatá na jídlo!!!!!!!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 11:29
- Nahlásit
Gerda
Se krádeže jídla nějak množí, Bude asi tuhá zima
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 12:41
- Nahlásit
Blbě mi zrajou rajčata,slimáci mi kromně máty sežrali celý bylinkový záhon...ale to je prd proti jiným věcem...třeba těmhle http://orgo-net.blogspot.com/2010/09/pravda-o-vakc inach-se-take-prosazuje.html
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 12:45 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
bych ho zabila. Na jídlo mi nikdo sahat nesmí! .
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 12:57
- Nahlásit
A taky se nám nějak to násilí jisté skupiny množí,to mě nasere spolehlive!!
Takže díky makrel za foru.
http://zpravy.idnes.cz/v-protivine-radi-detsky-gan g-mistni-zvazuji-domobranu-p12-/krimi.asp?c=A10090 6_093007_budejovice-zpravy_alt
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/nechtel-dat- cigaretu-bodli-ho-na-prazske-ulici-nozem-do-nohy.h tml
http://jihlavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20100904 _ji_tady-uz-zit-nechci-rika-zbita-mama-z-k.html
To jsou jen namátkou vybrané a tiskem proběhlé události,ani ne za 5 dní....
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 13:38
- Nahlásit
Eire
http://zpravy.idnes.cz/v-protivine-radi-detsky-ga n g-mistni-zvazuji-domobranu-p12-/krimi.asp?c=A10090 6_093007_budejovice-zpravy_alt
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/nechtel-dat- cigaretu-bodli-ho-na-prazske-ulici-nozem-do-nohy.h tml
http://jihlavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20100904 _ji_tady-uz-zit-nechci-rika-zbita-mama-z-k.html
to dokáže nasr..t
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 14:22
- Nahlásit
Eire
ale to je prd proti jiným věcem...třeba těmhle
slecno eire, snazim se tu kolegy pracne presvedcovat, ze zena je, co se tyce intelektu, muzi rovnocennym partnerem, a vy mi to takhle kazite. ja bych se na to moh s prominutim vysrat.
|