Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Agresivní pes navolno a bez náhubku
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Smecka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 09:29
- Nahlásit

Dáška
Ale tehdá jsem poslala pryč už na dálku vrčíčí fenu slovy Táhni do prdelééééé ty pičoooooooo

Tak ty nedrajfuj, ty urážej

worick
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 15:35
- Nahlásit

Biluška
Správně. Základním předpokladem je hlas, který použiješ takovou silou, že se ve vedlejší dědině splaší koza.

Uwinnika
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:35
- Nahlásit

Jojo,s tím souhlasím. I mě se zatím vyplácí nakrknutě ječet. Jenže to jsou chvíle kdy vidim, že se k nám něco řítí a nejspíš bude boroboro.Ta vteřina náskok znamená vždycky hodně moc. Jinak, nehonim svojí bojivku ve snaze ji schovat ale jdu přímo proti agresorovi s tím, že za každou cenu musim upoutat jeho pozornost. A co nejvíc upoutá šmejda, co vidí rudě než někdo, kdo se mu dovolí postavit a vzepřít. To radši když jde po mě, páč ta moje oslice se prostě nebrání a nechá si naflákat od kdejakýho hejpocem. Zatím se ty šmejdí vždycky stáhli než jsem stihla přikročit násilí. Ale pokud by došlo k nejhoršímu a zastrašení nezabralo či by něco většíno napadlo přímo mě tak s ním asi naprosto nekompromisně zatočim a pak ještě dotluču páníčka co to dopustil, páč tohle mě dokáže fakt nakrnout, čovek co nezvládne svýho psa.........no to je vrchol.....

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 12:52
- Nahlásit

http://www.specnaz.cz/index.php?id=17&art=920&l=0

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 12:59
- Nahlásit

staropramen

zajímavý odkaz. Jdu si koupit desinfekci a gázu.

Martík
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:08
- Nahlásit

Máme ve městě podobný problém. Máme tady pána který vlastní argentínu (nic proti plemenu, AD miluju) která je agresivní na psy a lidi. Už jich x pokousal, skoro nezabil, napadá i lidi - z kterých cící psy! K smrti nenávidí psa mého přítele a přítele samotného. Kdykoliv ho vidí okamžitě jde po něm (jednou se mu málem zakousnul do krku - naštěstí ho těsně před zákusem ztruhnul). Problém je páníček kterej je namachrovanej de.il který si o svém psu myslí jaký je to borec a je na něj náramně hrdej. Schválně s ním chodí po městě (samozřejmě bez koše) a často i na volno. Poslední dobou ho začal venčit v mém okolí. Problém však je ten, že sama mám 2 velké feny a je schopnej je napadnout včetně mě protože by z nás cítil přítele a jeho psa. Navíc i psa často hlídám takže si nechci ani domyslet co by se stalo kdybych ho potkala na procházce!!! Jen dodám perlu kterou vyslovila jeho slečna - on prý napadá lidi protože na to má, protože je dobrej a náš pes to nedokáže protože je slabej a nemá na to

Kaccka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:10
- Nahlásit

To je docela zvlastni, myslela jsem, ze sluzebni psi jsou na tyhle pachy zvykli. Nebo teda nauceny. Nas na to sice nijak zvlast ucenej neni, ale rozhodne mu desinfekce nevadi, tim by ho nikdo neodehnal.
Jinak zajimavej clanek, az zas budu zahanet nejakou velkou potvoru, budu se snazit si na to vzpomenout

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:20
- Nahlásit

Martík
Na to je jednoduchá rada, až znovu napadne přítele nebo se o to pokusí,tak i se sebemenším škrábancem na policii a k doktorovi!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:24
- Nahlásit

jana33
Na to je jednoduchá rada, až znovu napadne přítele
...přijede lékař za ním, vzhledem k tomu, že jde o psa AD. Ono to vypadá, že se prostě bude muset někomu něco stát, aby s tím čoklem někdo mohl něco udělat oficiální cestou...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:27
- Nahlásit

Gerda
No tak mě přijde,že si ten pes spíš na něco hraje, kdyby útočil opravdu vážně,tak si myslím,že bychom se už bavili o něčem jiném....nebo si sehnat svědka na ta minulá napadení. S takovejma blbama sám člověk opravdu nic neudělá

Martík
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:33
- Nahlásit

Gerda
něco hodně vážného. Protože to už napadnul x lidí a asi milionkrát se pokusil a pořád se nic neděje. Co jsem slyšela tak majitelum napadeným psům prý kterýž to chtěli nahlásit vyhrožoval že to nesmí říct nebo jim dal peníze. Ale kdo ví jestli je to pravda.
Každopádně kazí pověst všem AD a nechci pomýšlet kam až to dojde.
Jak říkám, nejhorší je páníček který je na psa ještě hrdý protože je fakt dobrej!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:07
- Nahlásit

Hovado jedno

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:15
- Nahlásit

Hovado jedno
No a hovada lidi,jestli se dali zastrašit nebo uplatit. Jestli jich napadl víc a všichni by to oznámili,tak by chlap psa už dávno neměl nebo ho vodil na vodítku s košíkem

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 16:57
- Nahlásit

Nevideli jste ukazku na tu polepsovnu mazlicku - to bude obdobnej dement s AD

Martík
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 07:49
- Nahlásit

jj viděla jsem to včera. Jsem na to zvědavá.

TomášW
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:10
- Nahlásit

Mi se zveda adrenalin jen co to tady ctu a predstavuju si tu situaci... Jinak jsem nekde cetl, ze pokud mate sveho psa u sebe, je dobre postavit se vedle nej, proste udelat ze sebe a sveho psa vetsiho 'nepritele', pokud ho u sebe ovsem nemate, je to horsi...Jinak se mensi psi urcite nemaji brat do naruci, to je o ruce. kdyz jsou psi v sobe tak pomaha polit je vodou(ovsem kdo na priochazku nosi kybel s vodou ze). Jinak jsem nad ti premyslel a teleskopicky obusek by nemusel byt k zahozeni, stoji par korun, vejde se do kapsy, vystreli hned a myslim si ze kdyz jim poradne jebnete agresora(psa ci jeho majitele) po kebuli, tak to asi dost boli( je totiz dost tezky)...uff to jsem se rozepsal, pardon

Uwinnika
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:23
- Nahlásit

Nejspíš to odkoukali z kabelovky, tam běží už nějakej čas něco podobného, myslim že se to jmenuje "Buď já, nebo pes".Čas od času na to kouknu, ale ty jejich metody u nás nijak zvlášť nefungujou

Uwinnika
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:32
- Nahlásit

Jojo, když ono je to těžký, třeba jen na večerní "čurání", sebou většinou mají všicí tak maximálně jen klíče...natož mobil,kasr, nebo teleskop. Je to problém, každopádně v tomhle směru by asi každej pejskař měl být ve střehu. a mít aspoň svého pejsu pod kontrolou a hlavně dohledem.

TomášW
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:46
- Nahlásit

souhlas, nejlepe tomu predchazet, coz ale vzdy nejde, aspon se na vice frekventovanych mistech vice soustredit na okoli...

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:35
- Nahlásit

Dáška
Táhni do prdelééééé ty pičoooooooo

já se řežu na celou Spořku....

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:38
- Nahlásit

jbat

já tetkon taky :
to je hrozný, já si to představila . Vím, že Dášce rozhodně do úsměvu nebylo, ale ty vado to je strašný, jdu , nebo se tu budu tlemit ešče tejden

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:40
- Nahlásit

PetraK
to je hrozný, já si to představila

hlavně ty dlouhý samohlásky ty vole...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:42
- Nahlásit

jbat
hlavně ty dlouhý samohlásky ty vole.

JO! vono i takhle napsaný to má svou šťávu, ale když si to představím, jak to zní!
ach bože, du přehodit pemprzy!

staropramen
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 10:10
- Nahlásit

jinak na té stránce co jsem o kousek zpátky hodil link,je v diskuzním fóru celé téma o boji se psem,dá se tam vyčíst hodně i o použití kasru nebo obušku,ve zkratce bych řekl že proti psovi který se nenechá zastrašit dupnutim vám třeba kasr bude celkem k hovnu,ty obyčejný maj dostřel a rozptyl jako deodorant takže k ničemu když proti vám letí pes,navíc účinek není tak paralyzujici aby nasranyho psa zastavil,s obuskem jakbysmet pokud psa nesejmete jeste nez se zakousne tak budete mit potiz dat poradnou ránu

staropramen
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 10:15
- Nahlásit

navíc když se vám zakousne do ruky ve který ho držite tak ste taky v háji,další problém je když ho máte třeba pod bundou tak pár sekund trvá než ho vytahnete a rozlozite a to už může být pozdě atd atd

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání