Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Cena autoskla
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:35
- Nahlásit

aren
Aha, už asi chápu. Ale přitom jak jsem to pochopila já mi zasejc přijde nemožné tam dostat tu smyčku do které pak chytím ten čudlík.
No nic, až budu mít cestu na jih tak se stavím u Impact na instruktáž

aren
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:35
- Nahlásit

Biluška
Logicky ji musím vytáhnout ven
To právě nesmíš, proto je třeba tahat nejen doleva/doprava, ale taky dolů, aby tkanička nevysmekla ven, ale zařezávala se hloub a hloub dovnitř.
Jdu to vyzkoušet

aren
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:37
- Nahlásit

Biluška
mi zasejc přijde nemožné tam dostat tu smyčku do které pak chytím ten čudlík.
Tak to jsme dvě to si taky neumím představit. Smyčka je uvnitř v autě, protože jsem ji na začátku uvázala na té tkaničce uprostřed, ale zachytit do ní čudl to už podle mně chce vyšší kouzelnickou

aren
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:45
- Nahlásit

Takže prakticky potvrzeno, vpilovala jsem provázek dovnitř, smyčka šmrncala o čudl ale ne a ne se zachytit, potvůrka, nechala jsem toho bo je vedro, nechci si přepilovat těsnění a natolik to zas teď nepotřebuju.
Jo a ta tkanička musí být fakt dlouhá - od smyčky musí dosáhnout k přednímu okraji dveří a ještě kus na držení v ruce.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:45
- Nahlásit

aren
Díky za dovysvětlení.

Očko tam dostanete, mám to ozkoušený. Jen to chce víc cuknout. Já tam dostala i kroužek z klíčů, když to s očkem nešlo.

Věc druhá je, že jsem už pak neoduzlovala kroužek z tkaničky a o tkaničku přišla.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:46
- Nahlásit

impact
o tkaničku přišla
To už je to nejmenší

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 13:53
- Nahlásit

impact
No ale teda ještě jedna otázka - když tam mam teda (logicky) nestahovací smyčku, nebo ten kroužek z klíčů, jak vytáhnu ten čudl? Já teda mam starý auto, na dveřích čudly, ale né háčky .... ???

impact
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 14:14
- Nahlásit

Dines
Navlečeš smyčku nebo kroužek na čudl, pak silně taháš na jednu stranu, aby se to jakoby zatáhlo a současně pomalu taháš nahoru. Jen jednou stranou tkaničky. Asi 50krát se ti tkanička vysmekne z čudlu, ale jednou... Jednou to přijde.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 14:16
- Nahlásit

Kurňajs to je zase téma, abysme se moc nedivili až u dveří zazvoní policajti

impact
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 14:29
- Nahlásit

aren
Šikulka.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 14:35
- Nahlásit

Biluška
No tak tohle období zvonění policie u dveří už mám právě za sebou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 15:19
- Nahlásit

Dneska se mi stalo něco podobného. Kříženec bulla, docela pěkný, s náhubkem na tlustéém laně uvázaný u okenní mříže na pekelném slunku, zatímco o metr dál byl stín. Když jsem nakoupila a šla zpátky, byl tam pořád, štěkal a snažil se dostat pryč. Obešla jsem barák a byla tam skupinka nepřizpůsobivých s lahváčem v ruce. Když jsem je poprosila, ať psa (řekli že je jejich) přesunou do stínu, řekli Proč? Tak jediné, co mi zbylo, je že jsem se s nima dohádala, měla jsem trochu bobek, ale proti pěti černým sama nic nezmůžu :-/

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:33
- Nahlásit

Přendat do stínu se nenechal?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání