| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 19:29
- Nahlásit
inu
také kvůli němu pátrám po tom Ústí v té Beethovenově ulici, protože mám o Čiku dost starost - jestli jí vůbec venčí a věnuje se jí. Teď po mne chce její očkovák a nechce ho převzít osobně. Já mu ho poštou prostě nepošlu a když už, tak v pořádném balíku a se svědky co tam dávám a s fotodokumentací a dodejkou - mám pro Čiku už dávno koupený i dárek pod stromeček tak i ten jí pošlu. A stejně tam na jaře jedu na kontrolu co s Čikou je a on se může stavět na hlavu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:29
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Nic mu neposílej! Dokaď máš aspoň něco v ruce, můžeš odrážet to jeho vydírání!
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:58
- Nahlásit
podala jsem daňák i za rok 2007 a za rok 2008 a odečetli mi z toho děti a 0 od nuly pojde, takže ani pokutu za zpoždění neplatím a milej zlatej moula si může jedině tak ......
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
A má po vydírání Tak to jsem ráda.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
aren
na rok 2008 mám ještě čas, ale už to mám předepsané a spočítané ale prý budou nové papoše - tak to jen přepíšu a podám v lednu a tak musím čekat do ledna - ale také to bude 0
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
a to jsem tam pro jistotu přiznala i ty penízky od andílků na Bajtíčkovo plenušky ) a vůbec jsem nemusela odečítat náklady - koupení těch plenek, tak nechápu o co mu šlo. Je velký podnikatel, tak tohle přeci musel vědět.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:07
- Nahlásit
je to akorát tak velký hajzl ukřičenej arogantní sebestřednej. Vůbec ho neznám, ale úplně ho před sebou vidím
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:14
- Nahlásit
inu
kdybys ho poznala v reále, tak bys ho asi musela přetrhnout na několik kousků - víš jak se půlí na 10 kusů? Strašně lituji toho, že jsem si s ním někdy tykala - brrrrrr
|