| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 20:28
- Nahlásit
Bože kdo vymyslel takovou slátaninu...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 20:48
- Nahlásit
bullvnouzi
umreli oba - ten pes i ten pan
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 21:10
- Nahlásit
argosek
11111
jako je ten s dogou a 2 mrtvými lidmi
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 21:18
- Nahlásit
bullvnouzi
jako je ten s dogou a 2 mrtvými lidmi
tomu nerozumim
11111
31..neco tezsiho by tam nebylo?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 22:06
- Nahlásit
argosek
Třá ti to pět jedniček vysvětlí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 22:14
- Nahlásit
sarax
No jako nezachápala jsem paní, kdy jsem jela se Salou busem, bus prázdný, kolem plno míst, já seděla úplně vzadu a ona dvě tašky v ruce, bo šla z Lidlu, ne, a normálka psa překročila a procpala se k oknu. Co na to říct, než se škaredě podívat a přesednout si...přece jí neřeknu, paní, vy jste nějaká divná...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 09:09
- Nahlásit
sarax
Mucholabka
čtu teď vaši diskuzi o mhd atd.- jen pro "pobavení"- jela jsem se psem se ZOO, autobus -přestože je to konečná narvanej děsně, vedro taky dost........nacapala jsem tam sebe i psa a nějakej chlápek ve svtělých kalhotách ) mi říkal, že mi vezme Garryho na klín...........nejsou všude jen magoři )
nevím jak by se mu líbila pusinka s kovovým náhubkem..raději jsem odmítla.....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 11:49
- Nahlásit
Všichni
Helejte vy petičníci, potřeboval bych vědět:
Je někde uveřejněno navrhované znění toho zákona?
Ale nemyslím tím zprávy z Blesku ani ten cca čtyři roky starý návrh, ale opravdu to, oč teď běží?
Včera jsem se celkem náhodou dozvěděl, že by se možná dalo pro jeho smysluplnost a případně přijetí/nepřijetí něco udělat, ale je potřeba z něčeho vycházet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 11:52
- Nahlásit
Walda
zeptej se dejavu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
Petice je slátanina, takže můj podpis tam figurovat nebude...
Jinak k MHD... Já pokud vidím, že je ten dopravní prostředek nacpanej tak, že bych se tam musela cpát i já sama (natož ještě s Veverkou), nechám si to ujet a popojdu pár zastávek třeba pěšky a počkám si na další spoj (většinou při cestování se psem nějak moc nespěchám...). Už jsem se kvůli něčemu podobnýmu pohádala s chlapem, kterej mini psa se sebou narval do trolejbusu, aby mohli popojet o jednu zastávku (300 metrů zhruba) a pak řval na kohosi, kdo mu psa příšlápl... Psiska mi bylo líto, to jo, ale páneček mi připadal jako hňup, když argumentoval tím, že "když má šalinkartu, tak přece nebude chodi pěšky" :-/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:56
- Nahlásit
Eimy
nechám si to ujet a popojdu pár zastávek třeba pěšky
Pokud to nejede jednou za 30 minut, proč ne...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:04
- Nahlásit
lidi vždyť je to naprostej nonsens, ta petice je postavná proti něčemu co vůbec neexistuje!!!
Absolutní úlet, to se chcete ztrapnit podpisem něčeho, co nemá žádný právní podklad??????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:08
- Nahlásit
aren
prosímtě nerada ti to říkám, ale vylejzej na veřejnost až když ........... ne nemůžu to napsat, bylo by to žalovatelný.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:10
- Nahlásit
Walda
prosímtě, zjisti si info na ČMKU.
Na webu DKČR jsou nějaké údaje, ale jen komentář Jednoho metru, nicméně jejeich webmaster by to mohl mít celý.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:12
- Nahlásit
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jeronym-tejc .php?itemid=2956
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 01:25 - Změnil/a: Filip
- Nahlásit
Vtipné, takže vlastně petice majitelů psů za košík pro bojová plemena a za přísnější tresty za přestupky a t.č. majitelů psů
Prostě se opět ukazuje, stejně jako u kupírovaných psů, že pokud jde o různé zákazy a omezovaní svobody majitelů psů, dokáže průměrný český pejskař, naše zákonodárce a jejich návrhy zákonů hravě překonat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:18
- Nahlásit
Filip
přiznej se, tys študoval užití interpunkce u Luďka, že?????
Neznáš náhodou hru "Nalepte oslíkovi ocásek" ?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:49
- Nahlásit
A co tahle petice....?
http://tuat-web.info/psi/petice/index.php
|
mag
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:58
- Nahlásit
Pán se zase seknul, ustanovení o pokutách není nesmyslným přílepkem, ale pouze sjednocením legislativy.
Zákon nelegitimuje 1200 vyhlášek obcí, ty obce přijímali vyhlášky podle zákona na ochranu zvířat proti týrání už od počátku zákona a předtím podle zákona o obcích, zakázat toto smaosprávě by mohlo být protústavním krokem.
|
mag
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 13:02
- Nahlásit
A ještě vsuvka, aby obec nemohla vydat na toto téma vyhlášku, musel by existovat zákon, který by sám upravoval volný pohybpsů na volném prostranství. Pak teprve bychom zírali, jak by časem nabobtnal.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:14
- Nahlásit
bullvnouzi
A co tahle petice....?
Ta je geniální Taky jsem podepsala.
|