Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Pes darovaný špatným lidem. Co dělat, ukrást ho?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
wikyp
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 21:15
- Nahlásit

Arguskaaa
I to je varianta, ale to od stolu těžko zjistíme

Lenda7
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 23:16 - Změnil/a: Lenda7
- Nahlásit

Arguskaaa, wikyp
Neměli jsme žádný důvod nevěřit lidem, kteří říkali, jak se tam se psem zachází. No a další vývoj věcí nám dal za pravdu.

Po dalších peripetiích, kdy se nám donesly další zprávy o tom, že tam o štěně opravdu není dobře postaráno, jsme si říkali, že je šance, že možná přece jen budou ještě nakonec rádi, kdyby se mohli psa nějak elegantně zbavit. Tak jsem prostě počkala, až paní půjde venčit (oni mě neznají) a když jsem jí jako běžný okolojdoucí potkala, začala jsem se rozplývat nad štěnětem, že jsem takové vždycky chtěla a tak a pak jsem se prostě zeptala, jestli není na prodej. Nemohla jsem ani veřit, když mi paní řekla, ale jo, je! Napovídala mi spoustu lží (vůbec nepřiznala, že je z utulku, řekla, že ho našli) došla pro očkovák a za 10 minut pes jel se mnou domů!!!

No pes je docela v mizerném stavu, špatná srst, vet nám pro něj dal i krmivo pro rekonvalescenty, aby nabral sílu. Při odchodu k těm lidem už byl naučený, že čurat má jen venku, tedka čůra doma jakoby nic, takže všechno učení, co s ním kamarádka předtím udělala, já dělám znova.
Ale právě pro tohle všechno jsme strašně rádi, že jsme psa přece jen nakonec získali, že jsme se nenechali uchlácholit myšlenkami, že "ono to tam u nich možná přece jen nebude tak špatné" (k čemuž jsem nakonec také už měla tendenci). Až když ho má člověk v rukou a vidí ho zblízka, tak opravdu pozná, v jakém je stavu (a to ještě jenom fyzickém).

moll
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:00
- Nahlásit

tak to je fajn, že to dobře dopadlo, přeju hodně hezkých společných chvil

venda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:20 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

Lenda7
tak to je supr řešení!!! to je bezva, že to tak dopadlo

jelikož jsem v jednom útulku dělala brigádu, tak bych na jejich pomoc totiž moc nespoléhala, nemyslím to ve zlém, o psy tam bylo postaráno dobře, ale byli tam rádi, že pejska udali a co je s ním dál už moc nesledovali a do "cizích" věcí se plést nechtěli, ten pán, co se o ně staral byl takový typ, který si rozumněl nejlíp se psy a dvanáctiletými dětmi, když tam přijel vandrák na kole, že by chtěl pejska, tak mu ho dal, i když viděl, že má sebou pro něj jenom šňůru, žádný obojek nebo vodítko (pejsek mu naštěstí utekl a přiběhl zpět do útulku, protože bych moc nedala za to, že ho měl mít k večeři, vybíral si ho i podle rozměrů, aby byl tak akorát) takže pán z útulku věřil, že všichni maj psy rádi jako on a nic by jim neudělali...

Arguskaaa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:33
- Nahlásit

Lenda7
No tak to je úžasný! Vidíš, že jste ho ani nemuseli krást
je vidět, že se ho asi opravdu potřebovali elegantně zbavit

Veru
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 14:44
- Nahlásit

Já bych šla do toho! Ale jak ho chceš ukrást? I kdyby náhodou psa u tebe našli, tak můžeš říct, že jsi ho našla toulat se venku a tím pádem budou tamti zlí majitelé nezodpovědní, tak jim ho možná nevrátěj. No, ale to asi jo. Určitě chcete, aby se chudinka pejsek měl konečně dobře, tak se neboj! Musíš za něj bojovat! Bůh ví, co se mu tam všechno děje...

Veru
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 14:47
- Nahlásit

OK, nepřečetla jsem si to do konce. Takže VÍTĚZTVÍ!!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 15:00
- Nahlásit

Lenda7
Dala bys fotečku chuďátka? Necháš si ho?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání