| Autor |
Zpráva |
Tami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 14:54
- Nahlásit
fromeli
Ty máš jezevčíka? A jaké pásy pro něj máš?
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 16:37
- Nahlásit
Hm...A co když si vezeme (teoreticky) malé štěňatsko domů od chovatele,celé mlalé a vyklepané. To by jako taky muselo mít pásy? Chudák štěně
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 08:27
- Nahlásit
Tami
pásy do auta od Trixie.
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 12:25
- Nahlásit
fromeli
Dík ,našla jsem to
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:21
- Nahlásit
Vcelka
Ty samé pásy mají na Baron.cz, ale o dost levnější. Já je koupila, a jsem s nima moc spokojená. Ty od Trixie jsou vepředu užší, Bernina je podle mě lepší.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:42 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Řešili jsme to i na srazu. Tohle není opravdu žádná buzerace. Ono ani tak nejde o to, aby pes posádku auta neohrožoval při řízení (nelezl řidiči za krk nebo pod pedály), ale je to spíš o tom, že když dojde k nehodě, tak za Vámi do auta musí záchranáři a hasiči a to tak, aby je pes nemohl napadnout. Pročež je docela logické, že kdekterý pes napadne cizí osobu dobíjející se do auta i normálně, natož když je v šoku po autonehodě.
Je to dobře hlavně pro nás. Za prvé nám lékaři mohou poskytnout pomoc okamžitě a za druhé nemusejí čekat na policii, než nám psa zastřelí, aby mohli k nám dovnitř.
Já mlčím úplně, protože když mě zastaví silniční hlídka, těžko jim mohu vysvětlovat, že já mám psa zabezpečeného, když ten hystericky řve na policisty a jediným skokem přeskočí z kufru dopředu, aby vyhnal vetřelce z auta. Já budu šťastná za festovní mříž.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:55
- Nahlásit
Garfield
Jde o to, jestli ti policajt uzná mříž jako zabezpečení psa. Některý na to může mít jiný názor. Já se s jedním o tom o víkendu bavila a ten mi natvrdo řekl, že by to neuznal. Takže těžko říct co by pro ně bylo zabezpečení.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:48
- Nahlásit
Tina
koukám, na ně že je asi taky objednám, nejlepší by asi byli ty jak tam jsou za tři litry, ale to fakt nejsem blázen abych tohle kupovala. Doufám že tyhle od Berniny taky něco vydrží a nepudou hned do háje.
My máme tu autodeku, ale ta asi stačit nebude.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:27
- Nahlásit
Našli jste někdo ty pásy Bernina na nějakém jiném e-shopu než u Barona. Pokud ano, hoďte mi sem odkaz. Díky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:03
- Nahlásit
wami
Jen k té síti jsem si vzpomněla na loňský prázdniny, kdy Veverka jela v kufru (právě za sítí) a celkem bez problému se jí povedlo dostat do vnitřku auta... Ale je fakt, že Tvoje skorovlky si při tom představit nedokážu
Takže se nedivim, když někdo řekne, že mu to jako zabezpečení nestačí, ale každopádně by to mělo být stanovený přesně a ne to nechat na uvážení policajtů. Protože to, co jednomu stačí, druhýmu stačit nemusí...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 16:41
- Nahlásit
ja mam psa na zadnim sedadle a obojem ma provleceny na zadnich dveri- na tom drzaku zadnich dveri. je to akorat na takovou dalku aby si mohjl v klidu lehnout ale nedosahl na ridice...taky sem premyslela jestli by to nebyl problem...
|
Rita
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 17:11
- Nahlásit
Martina
Levné autopásy mají na www.spokojenypes.cz .Objednala jsem ty od Berniny(tam píšou od Trixie) a jsou dobré k tomu,aby pes nepobíhal v autě.V případě opravdové bouračky by to ty plastové spony nevydržely a pes by stejně proletěl vzduchem.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 09:22
- Nahlásit
No já hned po zavedení boďáku koupil pás odtud:www.greendog.cz, byl celkem drahej, ale má polstrování přes celý hrudník a ke a ty popruhy jsou ze stejnýho materiálu, jako bezpečnostní pásy do auta, tak snad když je to bezpečné pro nás, tak mám jistotu, že to ochrání i Mery...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:27
- Nahlásit
Teď v autě jsem slyšela o těch třech kauzách policejních orgánů
a) Bublanova limuzína 170 km/hod po dálnici bez majáků, spěchal na letiště. PS: Já taky občas spěchám, tak snad to poliši pochopí.
b) Opilý řidič - policista Michael Čaš, který vlastně vůbec neřídil, ale řídila osoba blízká a on se ocitl za volantem náhodou. Resp. výstražná světla nelze zapnout jinak, než ze sedadla řidiče. PS: Řekla bych, jdi do prdele, ale je to vulgární.
c) Nějaký ten exot, co si za mega přestupky naordinoval 10.000,- Kč pokut a zákaz 3 měsíce řízení. PS: Já už nevím, co dodat, chci utéct z této země, třeba do Jihoafrické republiky, ale utéct.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:37
- Nahlásit
Garfield
Jako právník bys měla vědět, že jsou rovní a rovnější a že na chudý lid musí být přísnost.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:44
- Nahlásit
Meta
Jistě, aneb
1. Kup si svou spravedlnost.
2. Vyšlechti si svou pravdu.
3. Vyžehli si svou bezúhonnost.
4. Dejte napít ovcím páry, než se stádo rozprchne.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:48
- Nahlásit
Celý ten zákon je test, co si necháme líbit. A jak je vidět, ovečky spokojeně pobekávají...Stát se to třeba ve Francii, každá křižovatka bude zablokována řidiči a ti se nehnou, dokud blbost nebude odvolána.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:56
- Nahlásit
Na idnes je něco o cyklistovi (plnoletém), který bez požití alkoholických nápojů havaroval zavaděním o obrubník na kole, nikomu se nic nestalo, jen on sám osobně se zramoval a skončil v záchrance, ale dle zákona spáchal nehodu, při níž byl zraněn člověk a tak musí do správního řízení, kde ho čeká snad až 15.000,- Kč pokuta.
Ať se ODS a ČSSD přestanou hádat, posadíme si do vlády Spejbla a Hurvínka a bude nám dobře.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 20:25
- Nahlásit
Garfield
Jak to tak sleduju, tak brácha měl štěstí, že ho při tom jak si namlel tlamku nechytli policajti... Kocourkov hadra
A opět mám chuť sme napsat jednu básničku od Žáčka
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:15
- Nahlásit
Eimy
No, priznavam, ze kdyz ta sit byla jednou volnejsi, tak Lump taky proskocil vrchem dopredu... Od te doby tu sit upevnujem lepe.
Garfield
Ty voe, takze kdyz jsem se sejmula na kole posledne ja (podobnym zpusobem), sice jsem neskoncila v nemocnici, ale spachala jsem prestupek, jo? Bych se asi mela nahlasit a zaplatit si skodu na sobe a na kole...
Jinak jeste k te nehode:
Mas samo pravdu, ze jde o rychlou zachranu, ale myslim, ze v nasich pripadech je to sumak, ty hystericky rvouci bestie muzou byt treba v kleci, ale stejne tam preventivne nikdo nevleze...
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 10:25
- Nahlásit
Chtěla jsem se zeptat někoho, kdo má pásy od Trixie, jak mu přijdou nabízené velikosti. Koupili jsme pro labradorku L (i když podle textu na obalu by mělo stačit M) a je jí ne sice malá, ale na fest. Takže podle mě je to dost podhodnocené. Nevím do čeho by se pak narval opravdu veliký pes
Díky
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:28
- Nahlásit
Vanda
mame.. kupoval sem nevim jakou velikost, ale tu 70-90cm tusim - mohl sem byval klidne vzit mensi.... jo a mam GR, kolem 30kg
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
michalm
asi máme mamuta a ne labradorku
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 19:01
- Nahlásit
Vanda
no ja ji zmeril pres hrudnik, jelikoz sem nemel jinej metr nez takovyto 5m pasmo z ocelovy pasoviny nebo z ceho to je, tak sem to kolem ni namotal a rekl si ze vetsi pujdou stahnou - jdou, ale je to takovy divny... kazdopadne ucel to plni, kdyz zacvaknu karabinu
|
wikyp
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 23:46
- Nahlásit
Já psu nechám vodítko a přivřu ho do pátých dveří. Za 1 nemůže dopředu přes sedadla a za 2, když otevírám páté dveře, mohu vodítko držet ještě před otevřením a mám zároveň jistotu, že mi nikam nevlítne, když mu otvírám někde u silnice apod.
|