| Autor |
Zpráva |
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 18:38
- Nahlásit
Tak Kikina nebude dneska si jí někdo vzal.Jsem zklamaná i naštvaná.Sehnala jsem jim 214kg krmiva a ani mi nemohli počkat se psem do neděle.I když jsem tam ve středu volala,že si pro ní přijedeme v neděli,že dřív nemůžu.Řekl mi pan Dytrich,že takhle dlouho psi nerezervuje,že mám zavolat dnes a dneska mi řekl,že už je pryč.Vysvětlovala jsem mu v jaké jsem situaci,že hlídám dlouhodobě psa,ale nebylo to nic platné.Očekávala jsem trošku vztřícnosti.Nevím, nevím jestli jestli se jěště budu pro tento útulek angažovat.Budu hledat pejska jinde.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 20:11
- Nahlásit
jitka HS
Máš to daleko do Ostravy? Vím o jednom pesečkovi, kterého dlouhodobě nikdo nechce, ale je moc hodný, hravý, malinký, krásný, náruživě aportuje (včera mi sám odaportoval náhubek mojeho psa a půl hodiny jsme ho hledali). Je to kříženeček, pětiletý.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 23:57
- Nahlásit
Myslím, že za chvilku se všechno vrátí do starých kolejí a Akimka budeš hlídat zase. Pro Kikinnku se netrap, snad se bude mít dobře a je spousta pejsků, kteří na páníčka čekají. Pokud chceš jezevčíka, tady v Praze jich je v útulku hodně a myslím, že existuje i jezevčík v nouzi, určitě si s některým padnete do oka.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2007 17:24
- Nahlásit
Mucholabka
Děkuji za nabídku,ale jsem ze sokolovska/západní čechy/a to je k vám daleko.Už jsem se s tím smířila,ale včera mě to bylo moc líto,že se mi nic nedaří.Budu sledovat nabídku na internetu v okolních útulcích.Poblíž mám Ostrov nad Ohří,M.Lázně,Cheb a K.Vary.Chci nějakého staršího tak 3 až 7 let.Štěně neumím vychovat,nejsem důsledná.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2007 18:08
- Nahlásit
bea
Ahojky,děkuji za podporu.Dnes už je to lepší,ale mrzelo mě,že se mi nic nedaří.Bohužel si Kikinu oblíbil i můj muž,který mi teď vyčítá,že kvůli Akimkovi,který nikdy nebude náš jsme o Kikinu přišli.Líbila se nám už v tom prosinci,když jsme do útulku vezli krmivo.Chtěl si jí vzít hned,ale já jsem měla už domluvené to hlídání Akimka,tak to nešlo.Smůla byla,že tam čekala celou dobu a dva dny před tím ,než jsme si pro ní chtěli jet si jí někdo vzal.Kdyby odešla dřív,tak to bylo jiné.Jinak je mi jedno co to bude za psa.Chceme jenom menšího a hlavně hodného a přítulného.Určitě časem nějakého najdu.Jak jsem psala výše budu sladovat nabídky k adopci na inernetu.Nikdy jsem dva psi nechtěla,ale Jimmíkovi je už 10 let a je nemocný a já se bojím dne,kdy odejde.S dalším psem bych to lépe zvládla,alespoň si to myslím.
|