Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Páneček - alkoholik
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:08
- Nahlásit

Ahojky,prosím o pomoc.Včera u nás Akimek opět spal ,protože jak jsem jinde psala kretén má jít opět do nemocnice.Právě se vrátil od doktorky a 8.1.2007 nastupuje do Ostrova na psychiatriji na 6 týdnů na léčení.Už když o tom mluvil,tak jsem ho upozornila,že Akimka budu hlídat pouze za předpokladu,že mi podepíše papír,že když k němu Akimek ,potom nebude chtít jít,že se ho dobrovolně vzdá v můj prospěch.Nelíbylo se mu to a říkal,že přeci proto že jde do nemocnice,tak nemůže přijít o psa.Řekla jsem mu ,že o Akimka přišel už dávno,že má radši mě.Prohlásil,že sežene někoho jiného na hlídání.Měl dvě varianty.Buď rodiče toho souseda ke kterému chodí/v životě je A.neviděl/,nebo onu známou od které má Akimka.Ta bydlí rovněž v Ostrově,že by byl Akimek u ní.Asi obojí padlo.Říkala jsem mu,že těžko najde nějakého troubu,který mu bude hlídat psa 6 týdnů zadarmo..Dnes když přijel od doktorky,tak přišel s prosíkem.Řekla jsem mu ,že Akimka ráda pohlídám,ale jenom když mi podepše,že když k němu nebude chtít jít,tak se ho vzdá.Potřebuji proto poradit,jak přesně by měla dohoda vypadat,aby potom netvrdil,že to podepsal pod nátlakem a v nouzi.Pokud mi někdo může poradit budu mu moc vděčná.Konečně by jsme se kreténa na vždycky zbavili.A konečně by měl Akimek řád a domácí pohodu.Díky předem.

pama
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:28
- Nahlásit

jitka HS
Předem vám chci říct, že neznám váš příběh, ale očividně vám na pejskovi záleží. Teď jak jsem si přečetla váš příspěvek, napíšu jen svůj názor:
1/ nejsem právník, ale přístup "pohlídám, ale podepiš" mi přijde jako nátlak,
2/ jak budete dokazovat, že pejsek k němu nechce. Pes je podle zákona věc, tudíž zřejmě nemůže chtít nebo nechtít.
To je můj názor, přeji hodně štěstí.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

Pro pamu,tento případ se táhne již tři roky.Celé je to popsané na této diskuzi,nebo na pro jitku HS.Je to nátlak,ale po třech letech trápení Akimka,kdy ho denně přivazoval za každého počasí u cukrárny kam chodí na pivo na několik hodin .Většinou až do zavíračky.Akimek než jsem se do toho vložila já proseděl denně u cukrárny 2 až 6 hodin.Na posled tam seděl na štědrý den.A nebýt mě, tak tam seděl taky celé dopoledne.Jak budu dokazovat,že k němu nechce?Pozvu si svědky,případně pracovníka ž.p..Nechce k němu už teď.Když si pro něj přijde,tak uteče do bytu a někde se schvá.Na štědry den zalezl pod stromeček.Musím ho vytahnout a předat mu ho a on potom Akimka vleče po schodech,a on se snaží dostat spátky ke mě.Nahraji si jeho návštěvu na video,tak to snad bude stačit.

želva
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:29
- Nahlásit

jitka HS
já neumím radit, ale doufám, že ti to vyjde a zůstane u tebe to ti velice moc přeju, páč já bych jednala stejně

Bent
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:45
- Nahlásit

jitka HS
A nešlo by ho pod záminkou dohody pozvat na kafe, pak ho ožrat a podstrčit mu nějakou smlouvu že ti ho daruje třeba ze zdravotních důvodů ??

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:09
- Nahlásit

Pro Beneta,já ho k nám do bytu nezvu.Kamarádí se s různými podobnými individuji a já bych nerada měla nezvanou návštěvu.Už jsem o tom uvažovala,ale on se ožírá převážně v kolektivu podobných kamarádů právě v té cukrárně.Nebo potom večer v hospodě a tam, ani tam já nechodím.No uvidíme mám na to zhruba dva měsíce.Třeba se ještě něco stane.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:16
- Nahlásit

[im
gs]http://www.your-url-to-image-here.com/image.jpg [/imgs]
Takhle čeká Akimek u cukrárny,nevím jestli se mi to povede.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:32
- Nahlásit

jitka HS
Tak mu v průběhu těch 6 týdnů řekněte, že Akimek umřel, ostříhejte ho dohola a nabarvěte na černo a v tomhle stavu ho udržujte na věky věkův.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:36
- Nahlásit

Pro Mucholabku,to nejde ,protože dochází za kamarádem k nám do domu,a potkáváme se na chodbě.A ten samí kamarád pracuje ve stejném domě,kde já mám obchůdek.To bych se musela jedině odstěhovat.Protože jinak ho potkávám skoro každý den.

Bent
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:53
- Nahlásit

jitka HS
Tak jsem se poptával, pokud by jste uzavírali nějakou dohodu, měl by u toho být i nějaký svědek, nejlépe dva kteří to podepíšou taky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:55
- Nahlásit

jitka HS
V nejhorším bych to asi udělala-i kdybych ho měla venčit třeba po nocích...
kdo ví, jak na tom bude po léčbě.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 11:03
- Nahlásit

Ahojky,potřebovala bych poradit,kde bych našla vzor nějaké smlouvy,nebo dohody.Jak má taková dohoda vypadat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:05
- Nahlásit

jitka HS
Snad všechny možné smlouvy najdeš na www.pravnik.cz . Ale tohle teda fakt nevím. Zkus ho spíš donutit, aby ti psa prostě daroval. Eventuelně prodal. Myslím, že když mu za něj nabídneš peníze tak takové individuum neodolá.

daliva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:19
- Nahlásit

jitka HS
Milá Jitko, strašně moc ti fandím a držím palce (což je ti pochopitelně prakticky k ničemu), i když fundovaně poradit neumím. Z laického pohledu bych si dala pozor na to, že fakt, že "pejsek nechce k majiteli" asi není důvod k tomu, aby se ho majitel vzdal - "věc" (jak je pes v zákoníku definován) o sobě nemůže moc rozhodovat... Takže by bylo dobré smlouvu formulovat jako darovací nebo kupní a podepisovat rozhodně s jedním či více svědky. Ve smlouvě darovací nebo kupní není nutné uvádět důvod, proč ti ho majitel dává či prodává...takže jde spíš o to, jak to navléct s ním. Opravdu ho neprodá? Nabídnout např. pětistovku a příp. pohrozit, že budeš chtít zpětně uhradit veškerou předchozí péči?

Jo, a máš naprostou pravdu - do bytu si takové individuum rozhodně nepouštěj!

Lexa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:09
- Nahlásit

jitka HS
a mas aspon nejake uctenky - od veterinare nebo tak neco?Ja bych se asi domluvila s vetem,nechala si vystavit ockovak na svoje jmeno,pejska bych nechala cipovat...Proste udelat vsechno,aby v papirech bylo jen tvoje jmeno.A potom treba tvrdit,ze ti psa daroval.Neni to hezke,ale co se da delat...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:47
- Nahlásit

daliva
Máš dobrý nápad. Jitka HS ho pohlídá, ale až týpos po 6 týdnech přijede, udělá podpásovku a dá mu to hlídání za prachy-běžná cena v hotelu kolem stodvaceti korun na den. A může přidat i tu veterinu, řekne, že jí pes rozkousal židli a že ho nevydá, dokud všechno nezaplatí.
Na druhou stranu...co když ten chlap fakt nikoho jiného nemá? Opravdu u něho Akimek tak moc trpí?

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:56
- Nahlásit

Pro BILUŠku,děkuji už jsem se tam dívala.Psa nechce prodat ,ani darovat.Je to jeho jedinný majetek,a asi kamarádi z mokré čtvrti mu nakecali,že má velkou cenu.Verinář mi říkal,že nemá žádnou cenu,je to prostě ořech,protože vůbec neodpovídá normám pro čivavu.Nabízela jsem mu za 8 letého psa 2000.-kč,ale nechce prodat.Jediné na co Akimka potřebuje je,že s ním spí.Přitom se blbec chlubí,že když si doma otevře láhev,tak že Akimek zaleze pod stůl,a že to nemá rád.

Pro dalivu,no právě to je ten velký problém,že věc nemůže o sobě rozhodovat.Opít a donutit ho něco podepsat,by se mi asi ve spoluráci s koleginěmi z oklolních obchůdků podařilo.Už jsme dnes o tom mluvily.Jsou to rovněž pejskařky,a mají ho stejně jako já plné zuby.Když si pro Akimka přijde za mnou do práce s opicí,že sotva stojí na nohou,tak by jsme ho nejradši svorně srazily ze schodů.Potíž je v tom ,že u darovací smlouvy musí být uvedeno rodné číslo,a to nezískám.On u sebe občanku nenosí,protože už ho několikrát cikáni okradli,když zůstal ležet na ulici.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:00
- Nahlásit

Pro Lexu,bohužel účtenky nemám,a Akimek už čipovanej je.Já jsem si účtenky nikdy nebrala.

daliva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:48
- Nahlásit

jitka HS
Pokud máš svědky (ty známé prodavačky např.) na to, že se má Akim u majitele zle, je permanentně někde uvázaný (foto, video) nebo v péči tvojí (účty si rozhodně schovávej - veterinář, krmivo apod.), možná bych s tímto materiálem zkusila kontaktovat nějaké ochránce zvířat - jestli by nebyla šance ho odebrat...

Bent
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:56
- Nahlásit

jitka HS
A nebo ho zkus ukecat ať ti ho zatím za ty 2000 přenechá ( pro jistotu kdyby se s ním za dobu jeho nepřítomnosti něco stalo) a až se vrátí že mu ho za ty peníze zase vrátíš, a samozřejmě písemně uzavřít smlouvu, ale bez toho že mu ho vrátíš. A pak doufat že ty prachy prochlastá a už je nedá do kupy. A i kdyby, Akimek bude tvůj a už ho nedáš...

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:29
- Nahlásit

Pro Mucholabku,bohužel si na něm nic nevezmu,protože je to invalida,a celý důchod mimo nájmu propije.Ani nejí ,aby mu zbylo na pivo.Je to chudám celá rodina mu umřela,je mu 55 let a je to kretén/je malinký a má hrb/,váží asi 30 kg.Ano je mi ho líto,že nikoho nemá.Za to ,že mu rodina umřela samozřejmě nemůže,ale že se z něj stal alkoholik je jeho vina.Znám ho již 32 let,kdysi hrával loutkové divadlo,hrál na kytaru.Chodil do německého společenství,jezdil na zájezdy.Jenomže když mu zemřela matka,což je 5 let,tak se chytil flašky a postupně o vše přišel.Z divadla ho vyhodili,protože na něj nebylo spolehnutí a nepamatoval si text.Do společenství/je to u nás tam ,co mám obchod/začal chodit opilý,snažili jsme se mu pomoct,ale flaška mu byla milejší.Má to rodové jeho otec byl ,taky alkoholik a v zimě opilý venku umrzl.Když byl na tom léčení loni/má deprese a bere léky na které se nesmí pít alkohol/,tak mě všichni prosili,abych mu Akimka nebrala ,abych mu ještě dala šanci.Dala jsem mu jí a co z toho.Hned druhý den už byl zase namazaný.Problém je to,že si nepřipouští,že je alkoholik.Má už mozek úplně vygumovaný a už si nic nepamatuje.Ze mě má sice trochu respekt a když mu vynadám,tak slibuje hory , doly a druhý den je namazaný zase.Nabízela jsem mu ,že by u něj Akimek jenom spal a jinak byl u mě,ale ani na to nepřistoupil.On ho má přeci rád,tak moc,že když jsem byla loni na operaci,nebo potom 5 týdnů v lázních,tak celou tu dobu Akimek proseděl u cukrárny.Mám už to tak zřízené,že když tam Akimek je přivázaný,tak mi hned dobří lidé dají vědět,a já když jsem doma,tak všeho nechám a jdu si pro něj.Naposledy to bylo 24.12.Akimka si vezmu,jemu vynadám.Akimek je šťastnej,že jsem ho vysvobodila.Ochmelka v klidu popíjí ,a až se mu zachce,tak si pro něj přijde.Podle toho jak moc je opilej,když sotva stojí na nohou,nebo padá,tak ho vyhodím a Akimka mu nedám.Bohužel se vždycky zase vrátí.Bohužel právě někdy zapomene mi ho přivézt,potom ho naháním mobilem a mám starost co je s Akimkem.Ano je to chudák,mnohým lidem je ho líto,ale já to beru z pohledu Akimka.Když jsem ho začala hlídat,tak to byl ustrašený,vyděšený pes.Všeho se bál,byl hubený a zablešený.U veterináře nebyl dva roky.Když jsem ho poprvé večer venčila,tak tahnul k putice,tam se schoulil do rohu u dveří,byl tak zvyklej na něj čekat i v noci.Ukázal mi všechny hospody,kam chodili.U nás rozkvetl,chodil po čase na volno.Stal se z něj šťastný pes ,který se po trápeních dostal do milující rodiny a našel v našem Jimíkovi kamaráda.Akimek asi ve třech letech přišel o milujícího páníčka/umřel/.Potom byl rok v útulku ,a byl darován nezodpovědnou osbou tomuto pánovi.Která se dmnívala,že kvůli psovi přestane pít.Když se po 6 týdnech vrátil/za celou dobu se ,ani jednou nezeptal jak se Akimek má/,tak k němu Akimek vůbec nechtěl jít.Komu by se chtělo spátky do srabu,když poznal že se jěště může mít líp.Od té doby je Akimek se mnou skoro každý .Je u mě 2h až 14 dní ,podle okolností.Náš den vypadá asi takto:Ráno jdu s Jimmíkem do práce,otvírám v 9 h .Akimka mi většinou přivede hned po deváté a odchází za kámošema.Z práce po 11 h odcházím již se dvěma psi.Jdeme tak na 30 až 40 minut na procházku,podle počasí.Potom jsme doma,v půl druhé odcházím opět do práce již jenom s Akimkem,a jdu s ním ještě na procházku.Ve 14 opět otvírám.Je se mnou většinou,až do 17 h ,někdy si pro něj přijde,tak pět minut před pátou.Ví že dělám do pěti.Potom jdeme pro Jimmíka a jdeme se zase projít.Kretén přijde podle toho jaká se sejde parta,když dobrá,tak až po zavíračce,když ne tak dřív.Což znamená do sedmnácti hodin.O víkendu je se mnou v létě,když jsem doma,tak na zahrádce,tam se mu moc líbí.Moc rád jezdí autem.Prostě u nás Akimek poznal,spoustu věcí, které se mu líbí.Mám kamarádku,která má také nyní již dvě fenky.Když jdeme společně na procházky,tak je nás celá banda.Akimek s holkama lítá a je šťastnej.V zimě chodíme do jedné ohrady krmit koně/ty jsem taky adoptovala/.Když je viděl po prvé,tak byl u vytržení.Máme takový okruh na dvě hodiny.Nakrmit koně a potom lesem zpět.Je to nádherná procházka,psi se vyblbnou a jěště uděláme dobrý skutek.Jestli Akimek u svého pána trpí posuď sama.Podle mne ano,má sice vodu a granule.Věčně opilého páníčka a to je všechno.Když není se mnou,tak je zavřený doma sám,nebo přivázaný někde u hospody.Ano jsou chudáci oba,ale Akimek bohužel neměl možnost si vybrat.A když by nyní chtěl být u nás,tak nemůže.Když ho od nás/už se kamarádí i s manželem a synem/vleče,tak to těžce nesu.Jdou spolu tím způsobem jako,když malé dítě za sebou veče hračku na špagátu.Akimek se na mě zoufale dívá,nechápe proč ho dávám pryč.Kolikrát musím utéct do bytu,protože se na to nemůžu dívat.Deptá mě to už tři roky,tak nakonec jsem asi největší chudák já.Omlouvám se nějak jsem se rozkecala.Hned se mi, ale trochu ulevilo.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:37
- Nahlásit

Pro dalivu,potíž je právě v tom,že jsme na malém městě,kde je onen páníček známá figurka,kterou litují,že je chudák,že nikoho nemá.Na týrání jsem se ptala,ale pokud má granule a vodu,tak se prý o týrání nejedná.Navíc nad ním drží ochannou ruku na výboře jedna dosti vlivná osoba.Už jsem to hlásila,ale bylo mi sděleno,že na popud oné vlivné osoby s tím nic dělat nebudou.Znají se jěště z jeho lepších časů.On o této protekci ví a hřeší na ní.

Sylva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 21:43 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

jitka HS
To je ale začarovanej kruh. I bez té jeho vlivné známosti, bys měla těžké se s ním pouštět do nějakého boje. Jako ukrást mu Akimka, chtít ho odebrat pro týrání, což fakt nelze, jsou li základní potřeby psa uspokojeny. Tj. jak píšeš voda, granule. Ochlasta by ti udělal ze života peklo. Napadlo mě, jestli by nebyl ten vet ochotnej přijet, když ti ochmelka pejska dává na hlídání, nebo si ho bere, a vysvětlit mu, že jeho pes je bezcenný. Takže dáváš li 2tis. jsi velkorysá, tak ať je bere a je rád. NA názor odborníka možná dá. Takže hned napsat dvě věty o .. asi ne prodeji. Od prodejní smlouvy může odstoupit. U Jiných smluv je to asi složitější. NEvím přesně, ale to ti určo poradí Garfield. Vlastně dej ochmelkovi jen 1tisíc. Vet nepřijede zadara.
Jinak ti fandím a jsem ráda, že jsi se přidala do této diskuze. Já jsem taky širokým okolím, i svými přáteli-?, považována za magora proto, že nedokážu ignorovat strádá li nějaké zvíře. Tak mě těší, že těch stejných bláznů je víc!
Kéž by nás bylo ještě víc!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

jitka HS
Já to myslela takhle:
Až ho uvidíš, řekneš mu, že jste si to rozmysleli a že ho pohlídáš těch 6 týdnů, aby byl ve známém prostředí.
Až přijede po 6 týdnech, budeš po něm chtít onu sumu. Kterou on samozřejmě nebude mít. Ty mu psa nevydáš, dokud nezaplatí. On při svojem způsobu žití nezaplatí. Tobě zůstane pes jako "záloha na poskytnutou službu".
Taky je možnost, že je mu pes tak vzácný, že na to skutečně našetří nebo si někde půjčí...v tom případě bych prachy nevzala, psa mu dala a brečela bych nad ím, jak jsem mohla být tak hnusná.
A další možnost, že od kamarádů z hospody dostane nového psa, nějakou podplotovou mixáž. Bude to krásné štěňátko, a až mu jednou bude zima, nevydržíš jeho pohled, jak čeká před cukrárnou...a budete mít dalšího psa.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 22:51
- Nahlásit

Pro Sylvu,děkuji za vlídná slova i já jsem tady mezi vámi moc ráda.Mám si alespoň kde postěžovat,když je mi těžko na duši.Kurňa já pořád nemůžu přijít na to ,jak se dělá to zvýraznění jména.Děkuji za podporu a budu čekat na Garfilda,určitě mi poradí.

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 22:59
- Nahlásit

jitka HS
Musíš kliknout na to jméno, které chceš zvýraznit, tj. tomu člověku odpovědět.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 23:09
- Nahlásit

pro Mucholabku,to je ten můj problém ,že já jsem moc velký dobrák a o ty peníze bych si nedokázala říct.Když jsem mu minule hrozila,že mu Akimka nedám,tak vyhrožoval,že si něco udělá.Potíž je to,že jsme oba z malého města,kde nás oba dobře znají a lidi ví ,že se o Akimka celou tu dobu starám bezplatně.Tak kdybych po něm taď chtěla nějaké peníze,tak by se to obrátilo proti mě.Mám živnost ,a to by mě mohlo poškodit.Vždyť on má jenom malý invalidní důchod,tak na to nemá.N ejvětší vinu dávám té paní,ktrá mu Akimka přivedla,mohl si ho vzít z útulku někdo jiný.Ano vím,že mám úchylku,pomáhat za každou cenu.Na štěstí mám doma manžela,který mě krotí.Musím Akimkovo pánečka vyfotit,aby jste pochopili o kom je řeč.Je zajímavé,že se tato moje úchylka projevila,až od té doby co máme Jimmíka.Když jsem byla malá,tak nám doma žádné zvíře rodiče nedovolili,tak si to teď asi vynahrazuji.Jak můj manžel rád říká:" Ty máš málo starostí,tak si je musíš sama přidělávat".Má ale zatím se mnou svatou trpělivost,za což mu děkuji.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 23:10
- Nahlásit

Lola1
Díky,tak jsem zase o něco chytřejší.

Sylva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 23:35
- Nahlásit

jitka HS
Přesně to jsem chtěla k radě Mucholabky napsat. Tedy to, že nemůžeš chtít jen tak po někom za něco peníze, pokud to není ofic služba, na které jste se dohodli, nejl. písemně. Takže by na tebe mohl vyrukovat s krádeží. A když ti vyhrožoval, že si něco udělá, když mu nevrátíš pejska.. Přišel by svět o hodně? Su hnusná, ale kdo má ze života tohoto chlapa prospěch? Ani on ne.
Ta ženská co alkáčovi Akima dala je blbá, ale není vyjímečná. Použít živého tvora, nejčastěji dítě, jako donucovací prostředek mají ženské v oblibě.
Já ti tady radím a sama jsem smutná pro jiného psa, co je na řetazu, bez pořádné boudy, trvale sám.. POkusím se uskutečnit poslední nápad a pak taky budu zakládat téma s prosbou o radu.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 00:35
- Nahlásit

Sylva
Normálně se prý takto postižení lidé dožívají,tak 40 let.Bohužel tento ochmelka má výdrž.Na to že je tak malý,hubený,vydrží hodně.Mě by to už dávno zabilo.Má výhodu on celý rok nejí pořádně,jenom úplné minimum.Dřív chodil i na obědy, nechával si prát oblečení.Na to už mu nezbývá.V nemocnici ho dají do kupy,trochu ho za těch 6 týdnů vykrmí .A on bude zase vesele popíjet dál.Má velikou výhodu,že ta moje kamarádka bydli ve stejném domě,jako ochmelka.A tak jako já se starám o Akimka,tak ona bezplatně dělá servis jemu.Když je ožralý a nemůže trefit domů,tak ho uloží.Když zaneřádí chodbu,tak to po něm uklidí.Vzbudí je třeba ve tři ráno,že má depresi ať mu zavolají pohotovost.A další,a další švíky.Vždycky 23.12 se picne nejvíc.Potom třeba nemůže domů,protože ztratí klíče,tak musí volat někoho,kdo by mu otevřel.Na štědrý den mu vždycky dá večeři,cukroví a postará se ,aby neměl hlad.Když potřebuje,tak mu i vypere.To já s ním takový soucit nemám.Ona je tu pro lidi ,a já pro psi.Když o tom teď píšu,tak se má vlastně dobře,má bezplatný servis jako málokdo.Tak to máš taky špatné.Doufám,že to s tím pejskem dopadne dobře.Pro dnešek už končím,měj se hezky a dobrou noc.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání