| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 15:46
- Nahlásit
sarax- no ted přes zimu ještě malinko přibral ( což je na mou váhovou kategorii taky docela blbý,když třeba jsou obrany atd...
Kdy budeš mít holku a od koho?
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 15:55
- Nahlásit
Já musím říct, že můj malej 7 let, dřív šahal taky na každýho psa a i když jsem mu to zakazovala, ale dneska už je opatrnější, už si dává pozor, snažím se mu to vysvětlit, ale byl zvyklej, že mu u známejch a i rodičů žádnej neublížil, ale občas ho nechám aby se podíval na zpávy, kde pes dítěti ublížil, takže ví že každej není jako ta naše pupinka, ke který si může dovolit všechno.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 20:12
- Nahlásit
sarax
žanda
Náš mazánek má skoro 40 kilo a udržet ho, když se rozhodne lovit je docela záhul
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 00:17
- Nahlásit
redhead
teda 40 je i dost Malej obřík
žanda
holka k nám přibude za měsíc,tak ten snad už vydržím,je to od našich známých ze Západních Čech ,
no to co přibral určitě na jaře shodí...bude víc pohybu,komu by se chtělo teďka,ta zima je děsně dlouhá
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:29
- Nahlásit
redhead- to já už bych asi nezvládla, jelikož jsem od přírody prcek a drobek ) myslím, že těch 31 a něco co má teď naše zlato je až až-i tak chodím na cvičák v pořádnejch botách,pokud je malinko vlkho,jinak ujíždím i se psem za figurantem )
sarax- doufám, zima je dlouhá, pohybu bylo méně, to je fakt.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 21:31
- Nahlásit
žanda
Já mám taky co dělat,abych ho udržela. U nás na sídlišti je taková rodinka odrzlých zajícú, ze psú si moc nedělaj a ten náš mamlas je z nich úplně u vytržení a veškerá výchova jde stranou.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 08:39
- Nahlásit
readhed, no když jdeme sami na vychajdu,je nám zajda docela fuk,ale když venčím s kámošky loveckou fenou,probouzí se v něm lovec, to pak holt nastává "buzer" plac, nedá se svítít...nemíním si zlámat vaz )
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 22:14
- Nahlásit
žanda
Já ho taky buzeruju, ale zatím je to furt silnější než on a včera strhnul flexinu, když vyrazil na lov
Tak jsem z toho torza udělala stopovačku a panáček má smúlu, už si ho ohlídám. Urval se totiž přítelovi, tak to schytali oba
|