| Autor |
Zpráva |
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 13:18
- Nahlásit
Grin
Vám se pořád něco nelíbí
http://www.obchudekpropsy.cz/detail.php?zbozi=2643 273
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 13:27
- Nahlásit
fidalka
lepší
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:23
- Nahlásit
Grin
já mám jen jednu botičku pro hafana. pesan jí nosil,když měl nějaký bebí na tlapě.....ale taky to moc nedrželo a to měla být kvalitní.....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:54
- Nahlásit
žanda
Grin měl poraněnej polštářek a nosil právě tu trixie neoprenovou a úplně v pohodě, jenom mu to víc klouzalo na sníh by to asi bylo dost o držku...
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:52
- Nahlásit
fidalka
docela koukám - doga (nespecifikována) vel. 7, německý ovčák vel. 8 - to mají ovčouni takové tlapy, jo?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:55
- Nahlásit
Tony
Já se koukala na krysaříky, dál jsem to nestudovala, ale dobrej postřeh, třeba sem nějakej majitel ovčáka a dogy napíše rozměry tlapy pro porovnání
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:54
- Nahlásit
Grin
Kdyby to pomohlo, tak to investuju, lepší než dívat se na zvíře, co naříká a mlátí sebou jak na rozpálené plotně. Robustnějších botiček s podrážkou se dá najít na netu víc, ale mám obavu, jestli budou sedět a nevyzouvat se. Mám s nimi někdo zkušenost? Opravdu v tom pes může normálně chodit?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:25
- Nahlásit
Petra Bailie
No tak to ja samozrejme taky, jenze ja fakt myslim ze ji to nebude. Zkousim je sehnat v krame aby si je mohla vyzkouset ale zatim vsecko (krom ponozek ktery jsou naprd) je velky... Ona ma ty tapicky tak centimetrovy, centimetr a pul max.. A sirka 3,5 cm se mi zda na to velikanska proste.
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 14:09
- Nahlásit
Grin
Navlíkla bych jí ponožky, ale to je podle mě na nic a možná ještě horší, páč se to do toho nasákne...
A co zkusit ponožku, igeliťák, ponožku? Ta vrchní bude mokrá, ale aspoň se to nebude klouzat a neprodře se, když by byl jen igelit a nemělo by se vlhko dostat na tu vnitřní. I když na nějaké delší vycházky to není a navíc na krysaříkovi už to budou asi pěkné bambule, ale na bordeře jsem to viděla a fungovalo to dobře i při aktivním pohybu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:10
- Nahlásit
RaduM
zkusila jsem to teďka při procházce, ale po tom igelitu se ta druhá ponožka zřejmě hrozně šoupe protože mi pes v tom jakoby klouže. Asi by se to mělo víc utáhnout, jenže když jsem to zkusila, čuba odmítla jít bohajeho...
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:49 - Změnil/a: RaduM
- Nahlásit
Grin
protože mi pes v tom jakoby klouže
V tom případě bych asi zkusila ne přímo mikroteňák, ale něco míň klouzavého. Nebo gumového, možná třeba rukavici na úklid? Do té největší by se mohla krysaříkova noha možná vtěsnat Nebo si jen kousek ustřihnout a použít ho.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:04
- Nahlásit
RaduM
ufff co bych jí tam tak narvala... ty rukavice musim koupit, doma mám jenom jedny a eště malý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:07
- Nahlásit
Grin
Hele a co pracovní rukavice kožený? Ty mají větší prsty, ale nevím, jestli byse kůže nepromáčela ve sněhu? Je to jen nápad...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:17
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a co pracovní rukavice kožený?
tak ty už vůbec nemám je možný že je bude mít větnamec,půjdu se mu tam zejtra mrknout. Vlastně by tam mohl mít i nějaký jiný věci, něco, co by mě třeba inspirovalo a tý čubě bych to na nohy nandala..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:19
- Nahlásit
Grin
No to jsem ani nemyslela, že bys je doma měla jenom mě napadlo, že ta kůže by jí neklouzala venku a když by se do nich dal pytlik nebo něco nepromokavýho
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jako nejepesnější by bylo udělat fleecovou vrstvu a na to nějakej nepromokavej matroš, v tom by jí bylo i teploučko ajk řikám, mrknu zejtra jak je vietnamec vybavenej
|