Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Případy laxnosti úřadů - veterinárních správ, obecních úřadů, policie...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 21:19
- Nahlásit

Vlčáčková
hlavně že p. Hůza vydává nebo je mu prodávána kniha o výcviku loveckých plemen............nekup to
jinak dost málo odměn za bolest zvířete..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 21:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

žanda
Cože? Hůza vydává knížku? A má tam napsáno, jak se dávají elektrické šoky, až pes dělá kotrmelce ve vzduchu?
A taky, jak se do takovýho elektrikou zblblýho psa kope při výcviku. Jestlipak to byl jeho pes nebo nějaký, za jehož výcvik byl placen v rámci svého živnostenského podnikání?
Pro osvěžení:
http://tn.nova.cz/vase-zpravy/pomozte-najit-tyrana .html

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 21:49
- Nahlásit

Vlčáčková
to nevím,ale kamarádka kupovala k vánocům výcvik loveckých psů pro dědu....a tato kniha byla taky v nabídce, možná jí najdu,mmt

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 21:52
- Nahlásit

omouvám se, to byl p. zelníček.................matu davy,ale to je skleroza........i když mám pocit, že tento pán má taky někde máslo na hlavě..proto mě to zaujalo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 22:00
- Nahlásit

žanda
No, tak na pana Zelníčka bylo prý 150 stran trestních oznámení pro týrání zvířat svěřených do hotelu a na výcvik. Odloženo údajně proto, že to nebylo uznáno za týrání, protože nemlátil do krve stále stejného psa.
O tom by tady věděla jedna zdejší diskutérka víc, páč se k TO přidávala.
Jo a nedávno mi přišel mail, který nabízel jeho služby. Stále sídlí na Kraví hoře v Brně. No, tak jsem si psy odvezla raději řádnou štreku do Lanškrouna, než na Monte Bú, byť ji mám "za rohem".

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 22:05
- Nahlásit

Vlčáčková
já vím,že jsem o něm nějaký klady někde četla..........ještě jsem si říkala, jak se můžou páníci nechat takhle zblbnout....
diskuze někde probíhala,nemám sice loveckýho psa,ale kamarádka ano a často s ní řeším výcvik na bázi selského rozumu tedy
a nad ten není,jak mi zkušenost ukázala......protože na každýho platí něco jinýho-jak psa tak i člověka tedy...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 22:27
- Nahlásit

No jo. Co naděláš. Některým lidem strčíš důkazy až pod rypák a oni stejně nevěří.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání