| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:12
- Nahlásit
corgi
tak jsem přečetla tučná slova to jsem o něm slyšela, ale naštěstí jsme s nim měli zatim dobrou zkušenost, sice pronesl, když ayrin nechtěla ukázat zuby : "ona nechce ukázat zuby, ta je ale blbá", ale ve smyslu jakože srandy a tak já srandu beru takže mi to vůbec nepřišlo já za něj byla ráda, že byl ochotnej si k ní kleknout jsou i mnohem horší asi .....
My letos asi pojedem i na KV Rokycany
-zrovna hledam přihlášku máme to 11 km, tak frčíme taky , tak se určitě teda na jedný potkáme, velšíka jsem ještě nikdy naživo neviděla
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:44
- Nahlásit
ankaras
A Plzeň nejedete? Nebo ty Klatovy? Letos v Klatovech poprvý národka, je to tam skvělý každej rok, tak doufám, že se to i letos povede. Hořák tam ale na seznamu není, měl by nás tam posuzovat prezident klubu, tak jsem na něj zvědavá.
Hele, corgi naživo, to může bejt taky dost šok. Hlavně pro lidi, co mají přítulný hravý roztomilý mazlicí pejsky, který neustále vrtěj ocáskem a vyžadujou páníkovu pozornost. Když pak někdo zažije tuhle lišku nafoukanou a vyčůranou, která má sebevědomí stokrát vyšší, než nohy, tak to kolikrát komentujou různě...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 18:06
- Nahlásit
corgi
čáu, já nemůžu najít to forum s výstavama v okolí plzně
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 22:23
- Nahlásit