| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:48
- Nahlásit
30.7. 2008 ZMĚNA FCI SKUPIN PŘI MVP Č. BUDĚJOVICE
Omlouváme se všem vystavovatelům přihlášeným na MVP České Budějovice, ale z důvodu termínové kolize s MVP Tulln budou na MVP České Budějovice zcela výjimečně přesunuty FCI skupiny, aby bylo umožněna účast vystavovatelů na obou výstavách. Na MVP České Budějovice budou v sobotu FCI skupiny I, II, IX a neuznaná plemena. V neděli pak skupiny III, IV, V, VI, VII, VIII a X. Přihlášení vystavovatelé budou o této skutečnosti informováni také zvláštním upozorněním odeslaným společně se vstupními listy.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:51
- Nahlásit
To je úžasný. A já už mám v sobotu naplánovaný závody. Fakt skvělý, letos mi to snad všichni dělají schválně
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:46
- Nahlásit
kde to najdu oficiálně?
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
tak nic, už to mám - na čmku
|
Rocco
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:46
- Nahlásit
Organizátoři výstavy v ČB jsou asi lehce mimo, proč to kvůli Tullnu mění ? To nevěděli dříve ? Stránky výstavy taky nějak postrádají úroveň a hodnotu http://www.intercanis.cz/
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:49
- Nahlásit
Ufff chtěla jsem tam ještě , že jsem nejela bych byla extrémně naštvaná,... Omg co se to v kynoligii poslední dobou děje?
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:14
- Nahlásit
taky koukám co se to děje. No já tam jedu a doufám že vyhraju
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:07
- Nahlásit
Martík
S čím jedeš? Podle fotky argentinská doga?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:10 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Weroniica
ja bych tipla boxika - podle fotky s fretkou - NENE tak sem koukla poradne a wono to nema placatej rypak!
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:24
- Nahlásit
Mar
mrknu a vidím ne? ty vidíš ty placatý taky všude
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 17:20 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Weroniica
ale jako asi mas pravdu widim neco kratkosrstyho a hnedka tomu kratim cumak
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:51
- Nahlásit
Jedete někdo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:52
- Nahlásit
WhiteWolf
Jestli nezaspíme tak joooo. Jedem v neděli a jsme akita
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:56
- Nahlásit
Fajka
My jedeme v sobotu a jsme beauceron
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:11
- Nahlásit
Jedeme v sobotu a jsme hovawart
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:27
- Nahlásit
Jedem v sobotu a jsme kupodivu korgi Ale jen na koukandu, malej si musi zvykat.
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:24
- Nahlásit
Já jsem z Budějovic a jdem jen na čumendu. Nevíte, kdy jsou staffbullíci? Zkouknu to na netu, ale kdybyste to věděli dřív než já
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:45
- Nahlásit
Barus
Letos jsou výjimečně v neděli
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:11
- Nahlásit
Dík, to už jsem taky našla, ale nemůžu najít v kolik přesně...Na intercanis.cz je jen rozpis kruhů a v jakej den, bo jsem slepá??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
taky to nemůžu najít
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
Barus
Přesnej čas ti nikdo neřekene - většinou se ve všech kruzích posuzuje od devíti a skončí se až "dojdou" psi - některý kruhy třeba ještě dopoledne, některý jednou nonstop i 5 hodin
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 21:45 - Změnil/a: Barus
- Nahlásit
Dines
Tak dík . Jdete se podívat? Nebo snad dokonce vystavovat?? My to možná zkusíme příští rok.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 08:34
- Nahlásit
Barus
Vystavovat ne, a podívat ještě nevím
Možná něco málo nakoupit (jestli teda neomarodim, to by bylo celý v loji)
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
Moc prosím, poraďte nám mimobudějovickým, co se chystají prvně, kde je lepší parkovat. U Tesca, nebo spíš z druhé strany?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:21
- Nahlásit
Já jedu poprvé ani nevím ulici v který to je ani místo prostě nic nemůže to sem někdo hodit prosím?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:23
- Nahlásit
corgi
Já parkuju u Tesca, musí se to pak sice obejít, protože vchod u Tesca neni (nebo teda aspoň nebyl), ale parkuješ zadarmo. Parkoviště z druhé strany, naproti hlavní bráně je placené...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:31
- Nahlásit
corgi
My vždycky parkujeme na hlavním parkovišti před výstavištěm, jeden čas dávali k Tescu cedule, že parkování pro návštěvníky výstavy je zakázáno a zamykali bránu, tak to neřešíme...NEbo parkujeme zdarma až u Kauflandu a dojdem
Fajka
Dej si do google.cz výstaviště ČB, to nemůžeš nenajít...To se snad nikomu nestalo, aby se tu ztratil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:34
- Nahlásit
Meta
To se snad nikomu nestalo, aby se tu ztratil
hele jak maj Budějky víc baráků než tady u nás (je jich tu cca 6)tak sem schopná se ztratit všude...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
Tak finančně je určitě lepší parkovat u Tesca, ale zase obcházíte celý výstaviště (zadní brána otvíraná nebývá) a je to dobrá čtvrthodinka chůze (normální), jinak přímo před hlavní bránou výstaviště je velké placené parkoviště - cca 2 minuty chůze
Kdo jezdíte vystavovat - není tam náhodou povolený vjezd autem až dovnitř? Myslím že onehdá to tu tak bylo (samo taky placený)
Fajka
Ulici snad ani nehledej . kohokoliv zastavíš a zeptáš se na Výstaviště, tak tě nasměrujou.... jinak je to tady - Budějice jsou díra a je to vlastně hned u hlavní silnice, takže žádný velký proplýtání se nikde
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:38
- Nahlásit
Fajka
Výstaviště ČB..to najdeš. Z kterýho směru přijedeš?
|