| Autor |
Zpráva |
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:33
- Nahlásit
jorkaAmálka
díky mojí kapse spadl kámen ze švu
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:33
- Nahlásit
Syska
jo já to myslela že počítám že budeme v 9 tam tak okolo 8:30 bychom mohli vyrazit nebo jsi to myslela jinak?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:35
- Nahlásit
kiwikik
Ne, jen jsem nepochopila, jak jsi to myslela ty...
Takže v 8,30 na zastávce ju? Kdyby se změnil time, dám vědět smskou...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:41
- Nahlásit
Syska
ahoj, ty se mnou vůbec neluvíš
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:41
- Nahlásit
blanulinka1
Jakto?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:44
- Nahlásit
blanulinka1
nevim,estli s tebou mluví nebo nemluví Sys,ale znám lidi,co ses tebou nebaví fakt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:24
- Nahlásit
Lidi, jedete někdo zítra do toho Brna? Já jedu s bráchou a Bucou. Můžeme se když tak potom nějak různě potkat a sejít? Prosím, kdo tam budete, abyste se ke mně hlásili, ráda Vás všechny poznám.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:31
- Nahlásit
Mucholabka
Já tam budu rozhodně s číňankou na čumendu ( vystavujeme až v neděli ). Jdu se podívat na briardíky a na portugalský vodní psy. A samozřejmě koupit blbůstky co nutně potřebujeme )
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:39
- Nahlásit
Mucholabka
Noo, my tam budem s ko4kou a menšim strakatym modrookym a vetšim bloňďatym (australák a goldenka), tak pokud tě potkáme a nebo ty nás, tak se klidně hlaste Rádi Vás poznáme.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:41
- Nahlásit
Doufám, že budu nezaměnitelná, páč budu mít bílého psa s flekama a brácha bude mít velký foťák a budu mluvit ostravsky, bo mam kratky zobak. Musíte se hlásit vy ke mně, já vás nikoho neopznám, a když přijdu a řeknu čáááu, ty si kočtyřka? každému s australanem, tak nevím portugalce taky skouknu, zajímá mě jedna fena.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:42
- Nahlásit
Od kolika hodin to tam probíhá?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:43
- Nahlásit
Mucholabka
No já se tam taky chystám . Ale v neděli. Doginu nechávám doma,protože začala hárat.. no ještěže jsem se prozřetelně nepřihlásila. Bych se asi zbláznila, kdybych vyhodila 700,- oknem ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:44
- Nahlásit
Já, Mar3 a kiwikik se chystáme, ale v neděli...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:47
- Nahlásit
Frog
se tam potkáme budeš u dog ne?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:50
- Nahlásit
Mar3
Jo jo , budu. Už se na vás těším. Ještě se půjdu podívat na Giordinku k boxerům. Holky budou vystavovat, tak jsem slíbila,že se stavím
Jéééé tam bude lidí . Ještě musím Agudíně koupit pořádný vodítko na obrany... už se těším,jak zase utratím celou výplatu za psa . Jen Ondřeje asi róhne ..
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:52
- Nahlásit
Mucholabka
Fajn, tak pokud tě uvidíme, tak se budem hlásit, ačkoliv my moc přehlídnutelný asi taky nebudem Tedy aspoň zatím se nám se to nikde nepodařilo. Začíná to v 9. My se tam předtím ještě musíme taky dopravit od nádraží.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:54
- Nahlásit
Sterkule
Odkud pojedete?
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:04
- Nahlásit
Mucholabka
Ze Žďáru nad Sázavou. Akorát se rozhodujeme, jestli máme jet tak,ať jsme na nádru v půl 8 a nebo ve čtvrt na 9
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:06 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
My pojedem od nás 5:27 a na nádru budem v osm. Zkouknem v Brně náměstí a pak pojedem šalinó na výstaviště, snad nebudem čekat dlouho v řadě. Stačí očkovák?
Bych tam pak nerada sháněla nějakého veta kvůli blbé výstavě. A páč u nás to není zvykem, chodit se psem do ZOO, tak si tam pak možná i skočíme.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:07
- Nahlásit
Frog
tkato máme stejný,chcu obojek a postroj dneska došly prachy, v pondělí už skoro nebudo uzase
tak to pudeme giordince taky zafandit!!! neviš asi, v kolik sou boxeři co?
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:07
- Nahlásit
Mucholabka
U portugalců mě najdeš, budu tam asi jediná s naháčem ) Která fenka tě zajímá ?
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:08
- Nahlásit
Mar3
Doufám že se na nás přijdeš podívat !!!! Kiwikik bude mít prej transparent na podporu )))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:08
- Nahlásit
Nevím, jak je celým jménem. Je taková menší, černá, import z Holandska Maui, a hlavně mě zajímá její majitelka
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:09
- Nahlásit
jorkaAmálka
Kiwikik bude mít prej transparent na podporu
tak to s ní odmítám jet v šalině... Né, to byla legrace. Se těším...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:10 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
jorkaAmálka
jo,dojdeme - nebo teda chci dojít tam bude lidííí,snad to všeck ozvládnem voběhnout )) deš s juniorkou?
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:13
- Nahlásit
Mucholabka
no se spolehlivostí ČD počítám, že pokud pojedeme tím prvním vlakem, tak by jsme tam snad mohli být i včas,abychom stihli výstavu a nebo jednou přijedem včas a budem taky courat po Brně, aby se pesani prošli. My máme očkovák a i razítko od veta, který nám vetka radši dala.Naštěstí je v poho a nic za to nechce, takže jsme orazítkovaný kamkoliv,ale očkovák by měl stačit.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:38
- Nahlásit
Mar3
Jasně, ale jak už jsem tady psala dřív - pokud dohárá. Nebo spíš pokud to na ní nebude moc vidět, zatím je to jak z vodovodního kohoutku ))
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 23:21
- Nahlásit
My tam budeme taky, v neděli u čínánků+ modrá šeltička,kdyby měl někdo zájem nás poznat, budu ráda.
|
Kira
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 01:10
- Nahlásit
Nemáte někdo náhodou místo na MVP v autě? Mám hodnou fenku AD, která celou cestu prospí. Přípěvek na PH je samozřejmostí. Praha - Brno dogoss@post.cz
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 12:26
- Nahlásit
Ahojky.....
Kdo máte katalog...napsali by jste mi jména Bišonků-psů-třída otevřená????Děkuji moc
|