| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:09
- Nahlásit
me je to tentokrat sumak, deticky maji volno, takze mi pada druha prace... Muzu mit volno kterekoliv odpoledne...
Asi to zustane na Frog, az se tu objevi...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:22
- Nahlásit
Posouvám...
Hledá se Frog, aby se vyjádřila k venčení...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:04
- Nahlásit
Denisa
No já v týdnu pracuju do 16:00 než se dokodrcam dom, tak je 17:00. Středa nebo čtvrtek jsou ok. Takže napište kam a kdy mam dojet, abych věděla kolik času mam počítat na cestu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:05 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Co treba Zamilec v Reckovicich...? (od KrPole nadrazi busem c. 42 nebo 70 na zastavku Letovicka, tam uz pockam... , z toho nadrazi je cesta cca 10 minut)
Ve stredu...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:08
- Nahlásit
Frog
wami
jo jo ve středu please! to by se hodilo úplně nejvíc! a čas je mi jedno a pro Zamilec jsem taky, je to tam dobrý!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:11
- Nahlásit
wami
Tak jo. Já bych se tam objevila tak v 18:00. Není to pozdě?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:15
- Nahlásit
Frog
ještě ti sem dám mejlíka a kdybys chtěla, tak si můžeme poslat čísla na mobil... kdyby něco, kalamita, zbloudění a tak...
takže můj mejlík je giopi@seznam.cz tak pošli svůj se svým číslem... já ti pošlu svůj... jestli teda chceš.
Na wami mám taky číslo.
Pro mě 18.h dobrá.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:23
- Nahlásit
Frog, Denisa
Tak jo, v 18 sice uz bude tma, ale tak ja koupim baterky do blesku, at ty fotky za neco stoji, treba se povedou...
Tak ve stredu v 18, pokud se nedomluvite vy dve na ceste spolu, tak se Frog prosim ozvi Denise, at ti da na me cislo. Pak to funguje tak, ze me prozvonis, jak nasednes do autobusu a ja te na Letovicke pockam (Denisa do Zamilca uz trefi)...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:28
- Nahlásit
Frog
wami
bezva!
wami
jó a ještě fotečky budou, jupíííí! Na tom snížku se povedou, vždyť ty s G. a Lumpem jsou tak krásný!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:30
- Nahlásit
Denisa
Moc se netes, vis, ze se povede tak 1/10...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:33
- Nahlásit
wami
Denisa- Jo tak jsem ti poslala ten e-mail.Dej kdyžtak vědět jestli došel.
Já vezmu digitál, třeba něco vykouzlíme Tak se mějte já musím jít zase pracovat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:34
- Nahlásit
wami
no jo, ale ta 1/10 co se povede je fakt POVEDENÁ!!! Takže já se těším!
|
snoopy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 22:34
- Nahlásit
Ahojky, já jdu s mou německou ovčačkou do mladých. Nenašel by se někdo z Brna, kdo by mi udělal vodiče? Když ji vedu já, tak tolik netáhne a pak se tak pěkně nepředvede. Jinak je hodná a nechá se předvést. Kdyžtak napište, budu moc ráda. Díky
|