Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / MVP Brno 11.-12.2.2006
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 13:34
- Nahlásit

[imgs]rdQGgo6aAP[/imgs]Tak snad se mi to povede. Jmenuje se Christie Agátha

Frog
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 13:35
- Nahlásit

Hm, tak znova

ludka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 13:38
- Nahlásit

Jsem úplnej začátečník a mám 11-ti měsíční fenku bernskýho salašnickýho psa. Svod mladých jsme absolvovaly naprosto v pohodě a tak bychom se chtěly ukázat i na nějaké výstavě. Jen nějak nerozumím skupinám pro výstavy. Na některých propozicích jsem berňáky nenašla a vůbec nevím, do jaké skupiny podle FCI patří? Můžete mi vy zkušenější poradit?

suesie
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

Frog
Jůůů, ta je hezoučká. S tou by se hnedka náš Cllif kámošil. Dogy mu mooooc imponujou. I když jsou o moc větší než on.

Frog
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:02
- Nahlásit

suesie
Naše Agátha miluje maličký pejsky.Vyrůstala s malým kníračem a doteď spolu řádí

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:06
- Nahlásit

ludka
Klasifikace FCI: SKUPINA 2 , pinčové, knírači, plemena molosoidní a švýcarští psi

monika
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:15
- Nahlásit

Frog
Agátka se do výstavy dá to fazony uvidíš.Bude krásná a pro tebe stejně ta nejkrásnější.Co mám říkat já s Dorinkou.Ještě že nemáme PP, to by mě fakt mrzelo jak dopadla.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:18
- Nahlásit

ještě jednou Agátka.snad se to povede

Frog
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:34
- Nahlásit

monika
Ahojky,
no abych pravdu řekla, tak už jsem smířená,že nic moc výsledek nebude.Ale pro mě už bude veliká zkouška, že se zůčastníme.A myslím si, že pro Agušku také.
Ale tehdy jsem trochu obrečela ,když mi pan doktor řekl, že když byla malá, tak byla příšerná.Ale teďka, že se vybarvuje, tak ať tu výstavu zkusíme. Pro mě totiž byla a je ze všech nejkrásnější.
A co Dorka? Jak oslavila narozky? Nás to čeká teďka v únoru

monika
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:59
- Nahlásit

Frog
Narozky byl v poho.Nakoupila jsem jí plno nesmyslů, které teď sbírám po baráku.Jinak se strašně těším na mrňouse. Renda teď nakrývala Babbunku s Kubínem tak doufám, že to vyjde.Mělo by se to narodit kolem 2.4. Dorísek bude mít kamarádku.

ludka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 15:00
- Nahlásit

to White Wolf
Dík za odpověď a kde jsi to našel(a)?

Frog
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 15:10
- Nahlásit

monika
Taky bych k Agušce chtěla kámošku,ale budu si na to muset ještě počkat Nejdřív se mi musí podařit přesvědčit přítele
Budeme Babbu držet palečky,ať zabřezne a ty se konečně dočkáš miminka.

bubonic
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 09:02 - Změnil/a: bubonic
- Nahlásit

ja idem s havinkom plemena akita inu. prvý krát budeme v kruhu štyria, tak som veľmi zvedavá. ináč Frog, nič si nezob z toho že ti tvrdia, že nie je pekná. Falco má zasa trochu dlhšiu srsť a väčšie oči ako ostatní. ale občas sa skrátka rozohodcovi páči a obča nie, veď ide len o zábavu. aj ja sa pokúsim dať sem Falcovu fotku.

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 09:52
- Nahlásit

bubonic

Jééé ten je kráásnej. Brácha mého otce si taky pořídil Akitu je taky tak krásná,ale je docela ostrá. Akita byl vždycky velký sen mojí mamky, ale my jsme jí jako děcka ukecaly na Labradora a teď už 9 let chová Labíky

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:36
- Nahlásit

Frog
Hele, nechodite nahodou s Agatou na Rybnicek...? Chtela jsem se nejprve mrknout na fotku, nez se zeptam, ale me se nejak neobrazuje...

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:14
- Nahlásit

wami
Jo chodíme, ale teďka hárá,tak už jsme tam dlouho nebyly.Ty tam chodíš taky?

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:22
- Nahlásit

wami
Frog
hi hi, mě to taky napadlo, že znám Agátu dogišku!
Já tam taky chodím a dlouho jsem nebyla!
A obě máte černej puntík, že jste nebyly na schůzi!
Já jsem ta s boxerkou zrzavou co si cvičí sólo...
Tak pojďte někdy venčiti aspoň...

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:32
- Nahlásit

Frog
Jasne, chodim, ale ted v zime, co jsou cvicaky jen o vikendech, chodim akorat v tydnu dopoledne na kousacky...

Ja jen, ze si te pamatuju... Byvala jsem v te "pokrocilejsi" ( ) skupince, blondyna se skorovlkem... ;)

Jo a onehda jsem tam potkala Chitu, Agatinu segru, az jsem si holky spletla - je super a kouse skvele...

Denisa
Nevim, jestli mam, ale ja Alici rikala (utery pred schuzi), ze o vikendech tu proste nejsem...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

wami
však si dělám šprťouchlata...

Jo a taky skvělej dogouš je ten od, sakryš, vypadlo mi jméno té holčiny, víš kterej... pěkně kouše i poslušní!!!
Jsem říkala Frog, že by to mohl být jejich ženich... taky skvrnitej!

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:04
- Nahlásit

Denisa
wami
Jééé ahój holky. Na schůzi jsem byla jen na začátek, abych zaplatila poplatek a pak jsem zase letěla na úrazovku, jelikož si přítel málem zlomil nohu na ledě, když byl venčit Agů. Na procházku můžem určitě někdy zajít, ale až mi ta potvora dohárá Cheetka je naší Agů docela podobná, že? Ale narozdíl od Agáty je šikovnější

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:32
- Nahlásit

Frog
ahá, a já zas přišla pozdě na schůzi, takže jsme se krásně minuly...
Však se určitě na cvičáku potkáme, tak pak můžeme něco domluvit...

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:32
- Nahlásit

Denisa
Myslis Spikea od Agnieszky, ze... Jo, tak ten je suprovej, ale zere maly jedly psy...

Frog
Ona Cheeta je stejne sikovna, jako Agata, ale zatimco s normalni poslusnosti se obe jejich majitelky morite stejne, tak na kousacky s ni byla Gabina (vycvikarka z Lisne), ta si ji pochvalovala, jenze ta uz holt ma prece jen neco nacvicino...

Ale jinak je Cheeta jak Agatino dvojce, fakt jsem si myslela, ze je to ona, az mi Gabca rekla ze ne, ze je to jeji segra...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:17
- Nahlásit

wami
My jsme zkoušely taky kousat, ale ona se mi z toho složila.Strašně ji napoprvé vyděsil ten bič, ale rozhodně nic nevzdáváme a časem to taky zvládnem

wami
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:23
- Nahlásit

Frog
Z toho si nic nedelej, ja figurantovi zakazuju pouzivat bic do dneska (a to je Lumpovi 13 mesicu), proste to jde i bez bice a hotovo. Reakci na vystrel Lump nema, ale taky ho to nijak nenabudi, kdyz ma figurant bic, jen ma Lump zbytecne premrsteny respekt, takze taky kousem bez bice...
Da se to domluvit, neboj...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:06
- Nahlásit

wami
jo to jsou oni! Na jméno psa jsem si pak sama vzpomněla, ale na paničku nee... Hele, vtipná (ha ha) story - já si do nedávné doby myslela, že Spike se jmenuje normálně Doga! Protože A. jak cvičila, tak jsem pořád jen slyšela Doga, doga, doga... jenže nebylo to doga, ale noga!!! jakože k noze samozřejmě Takže žádnej Doga...! A já si myslela jak je to origoš jméno říkat doze Doga...
Frog
jo, to "dvojče" Agátky, tu sl. dogovatou jsem tam taky jednou viděla... je super kolik tam chodí dogoušů!
Vlastně jsem byla u toho jak Agátka moc nechtěla s figurantem komunikovat... to už bylo u plotku u klubovny. Ale neboj, to se všechno ještě ukáže... je to ještě dogouší "mimino"!
wami
Jo vím, že "Doga", teda Spike nemá rád moc hafany, navíc prý nesnáší boxery, takže s ním asi nee neb jedlá je Giordi dost, taky ji pěkně vykrmuju!

Ale jinak bychom se pak domluvit mohly, my 3. Třeba bychom ještě v Zamilcu potkaly tu žlutou dogu jak si s ní Lump hrál a Giordi jen čučela a asi přemýšlela, zda je to pes nebo už koník!

zabicka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 22:10
- Nahlásit

Ahojik, ja jedu do Brna s leopardim psem:

vice info na: http://leopard.unas.cz

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:46
- Nahlásit

Denisawami
Ahojky holky,
jakej byl víkend? Naše Agáta konečně dohárala, tak už konečně mohla lítat v lese.
V sobotu už dorazíme na cvičák a musím ji úplně odrovnat, aby mi na výstavě v neděli nedělala psí kusy.Ale bude to těžký, jelikož je Agáta tornádo.
Jojo Spike je moc krásnej pejsek a Agátu má rád..
Ona Agáta při těch obranách totiž nemohla pochopit proč je ten pán, kterej se s ní před chvilkou mazlil na ní najednou naštvanej a zlej
Tu procházku určitě domluvíme, ale varuji vás naše Agů je nezničitelná

wami
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:15 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
Tak me polstina nevadi, ja jsem na ni zvykla...

Frog
Tak na vystave vam fandit nebudem , ja jdu v sobotu - kouknout na sedivaky (CsV)...
A k tem obranam - tak at to Mira nedela na zlobu, ale na hru, Lump absolutne neni nasiraci, ale je lovici, a to uz je nejaka korist, co muze u figuranta ziskat! (Jen me ji pak nechce dat, sprostak, prej proc by se delil... )

Denisa, Frog
Jo, nejaky venceni by mohlo vyjit - tenhle tyden skoro kterekoliv odpoledne, tak kdy mate cas, holky?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:46
- Nahlásit

Frog
wami
jó, super, tak my můžeme na prochajdu st, čt, pá. Tak nějakej den navrhněte, já se ještě domlouvám s jinýma lidma, tak ať jim můžu dát taky vědět!
budeme se těšit!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:27
- Nahlásit

Frog

wami

tak co děvčata kdy kde?

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání