Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / ocenění...a vše okolo výstav
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:01
- Nahlásit

Anonymní
V pohode, lepsi se zeptat, nez pak tajtrlikovat a poletovat zoufale po arealu...

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 14:04
- Nahlásit

To si taky myslím, proto jsem se ptala... Občas totž když jsem byla na výstavě kouknout a viděla jsem ty některý lidi jak byli zoufalí a pak díky zoufalství začli pěkně zuřit.... Taky pěknej pohled... Kačka

Danuš
# Zasláno: 6 Led 2006 15:06
- Nahlásit

fifi

Kromě MVP v Praze, kde se stále zapisuje v kruhu . Velmi to urychluje posuzování. hahaha. Dělávám tam zapisovatelku a je to vážně maso.

Danuš
# Zasláno: 6 Led 2006 15:09
- Nahlásit

Kačko, je to trošku složitější. Na každý výstavě je to jinak. Někde projdeš jen veterinární přejímkou, kde zkontrolují očkovák a pak ti dají katalog (po předložení vstupáku), další dostaneš v kruhu. Jinde dostaneš při přejímce s katalogem i desky, kde jsou veškeré papíry, které budeš potřebovat.

Úplně nejlepší by pro tebe bylo svézt se s nějakým zkušenějším vystavovatelem, který by si nad tebou vzal "patronát" a do vystavování tě zasvětil. Není to žádná věda, ale je dobré s sebou mít někoho, kdo ti řekne co a jak. A navíc ušetříš náklady na cestu

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:10
- Nahlásit

Danuš
Fakt? Ja tam byla ted na NV... Pristi rok maji obe Prahy byt MVP, tak to se bude zapisovat v kruhu po obe vystavy??? Co se vsechno nedozvim...
A jak dopadly ty fenkopejsci???

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:12
- Nahlásit

Danuš tak jsem ráda že jsem nenapsala blbost na první straně

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:17
- Nahlásit

Petra
Tak to opet sorry, ale co jsem byla na poslenich x vystavach, vzdycky to bylo, jak jsem napsala... A driv to podle tvyho receptu chodilo vsude, ale opravdu jsem se s tim, abych nechavala PP hned v kruhu, uz nesetkala... Ale nebyla jsem na vsech vystavach v CR, tak verim Danus, a timto se jeste jednou omlouvam.

Danuš
# Zasláno: 6 Led 2006 16:23
- Nahlásit

Fifi

kdyby se ti to snad někdy stalo, tak až do odeslání přihlášky vrhu to není žádný problém. . Volala jsem na plemenku a vzhledem k tomu, že se ta paní, co nás má na starosti ani moc nesmála, tak buď je tak velmi taktní anebo to není až tak neobvyklé, že se chovatel takhle strašně sekne .

Ohledně Prahy - zatím jsme na všech výstavách v Praze, kde jsem byla buď jako zapisovatel nebo jako vystavovatel zapisovali v kruhu. Doufám, že už konečně přijdou na to, že by bylo lepší ve výstavní kanceláři. Ale i přes toto drobné nepohodlí mám pražskou výstavu ráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 16:31
- Nahlásit

Danuš
se ta paní, co nás má na starosti ani moc nesmála, tak buď je tak velmi taktní anebo to není až tak neobvyklé, že se chovatel takhle strašně sekne

Hlavne, ze se to vyresilo...
Prazskou vystavu mam taky rada, jen me tam trosku desi ty cedulky o moznych zbytcich jedu na mysi...

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 17:23
- Nahlásit

Fifi
zrovna jsem dostala přihlášku na Prahu a Budějovice,tak si počkám na rtg a pak se uvidí

shiba
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 20:47
- Nahlásit

No nevím, ale ne na všech výstavách se musí jít "za těmi slečnami" v kruhu. Je to různé, někde vám dají číslo při přejímce v kanceláři. Asi by fakt bylo nejlepší jít s někým zkušenějším.

A k tomu nalepování čísla - na nohu to není zrovna košér, hlavně pokud má člověk velkého psa. Protože pak není číslo vidět a vedoucí kruhu potažmo rozhodčí bývá rozladěn, že na číslo nevidí. A jak víme, počítá se každá chybička, když jde do tuhého, i když třeba jen podvědomě

arsiela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 15:02
- Nahlásit

Nejste někdo z okolí Pardubic?Potřebuju trénovat na výstavu a potřebovala bych ještě někoho,kdo by "blbnul"se mnou.Díky

suesie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 15:08
- Nahlásit

Já bych taky někoho potřebovala, ale z ostravy a okolí.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:09
- Nahlásit

arsiela

Co si představuješ okolí Pardubic. Já jsme z okolí a taky potřebuji blbnout na výstavu.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání