Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / zadávání titulů a ocenění
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 11:29
- Nahlásit

PeKrato
uz v normos naky ty otevreny tride bo co - tze uz nedostanem nic

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 11:32
- Nahlásit

Mar
noo, uvidíme samo vám budu držet palec to aby jsi trénovala postoj a klusík

Mar
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:15
- Nahlásit

PeKrato
no! tyjo ale je caaaaas!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:19
- Nahlásit

Mar
JJ, jako cas je ze? Jsem to s malou parkrat uz zkousela, se na me divala jako na blba, jako ze ma jen stat a cucet tak v kruhu budu mit myslim veselo a klusat, to taky jako nechape, ze je druh behu, bud hopsa u nohy nebo to rovnou rozmete

suri
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:29
- Nahlásit

PeKrato
hele a není klubovka jen pro členy klubu sbt? já totiž myslela že jo, tak jsem tuto výstavu vyřadila ze seznamu a taky je M. Boleslav dost daleko, ale kdyby jste tam jeli, jedete autem? a neměli by jste v autě místečko pro jednoho bo dva človíčky a naši spidervepřicu?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:31
- Nahlásit

suri
No v propozicích jsem si teda ničeho takového nevšimla :-/ Ale pročtu to teda ještě jednou, bo v klubu ještě nejsme, na tenhle rok to pro nás nemělo smysl. Tak já jdu číst a dám vědět.
Jedeme autem a určitě by jsme to nějak udělali. Jedeme dva a jeden pes, takže máme tři místa a 2/3 kufru k dispozici

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:35
- Nahlásit

suri
Tak ať čtu jak čtu, tak jediné, co chtějí, jsou papíry, očkovák a vstupní list a omezení na členy teda nikde neuvádí. Propozice najdeš tady: http://www.interdogbohemia.com/

Koko
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:36
- Nahlásit

suri
Na klubovku můžou i nečleni. Akorát snad nemůžeš dostat klubovýho vítěze, ale CAC a BOB jo. V MB je to stejně myslím bez zadávání klub.vítěze.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:38
- Nahlásit

Koko
aha, tak díky za potvrzení je to bez zadání klubový vítěz, takže to je fakt jedno (nám teda úplně, budeme ve štěňatech )

suri
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:45
- Nahlásit

PeKrato
jo propozice jsem už taky projela, i stránky sbt klubu a nikde to nepíšou, ale tak za zeptání nic nedám, tže jdu psát meila, ať se nehlásíme zbytečně

Koko
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:49
- Nahlásit

suri
Opravdu je to i pro nečleny

suri
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 14:24
- Nahlásit

Koko
aha, tak díky za informaci

suri
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

PeKrato
hele a do těch Budějovic nejedete?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 15:24
- Nahlásit

suri
no buď Budějice nebo klubovka. je to časově blízko u sebe a vzhledem k tomu, že jsme jen ve štěňatech nebo dorostu, tak to zatím nechci přehánět právě se rozhoduju, kam jet. zatím jsem víc nakloněná klubovce (i ta Boleslav je mi jaksi milejší skrz cestu ) ono to cestování stojí za prd, počkám až malá doroste, pak to třeba budeme objíždět jinak

suri
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 07:43
- Nahlásit

PeKrato
o.k. taky nemusíme být všude, tak až budeš rozhodnutá kam, tak mi plís dej vědět, u obojího je první uzávěrka do 6.3., tak by jsme se přizpůsobili. díkec

PeKrato
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:00
- Nahlásit

suri
Jasné, dám určitě vědět. Ale spíš počítej s tou Boleslaví, tam se mi chce víc a v českým ráji se mi líbí Každopádně protože velmi brzké ranní vstvávní není moje hobby, určo bych tam chtěla odjet o den dřív a někde tam přespat (jakože odjet odpo třeba i po práci). byl by to problém?

suri
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:50
- Nahlásit

PeKrato
ne v pohodě.....my tak původně úplně stejně plánovali ty Budějky, páč jako vstávat ve čtyry ráno by se mi taky nechtělo

PeKrato
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:57
- Nahlásit

suri
přesně tak, to bych tam pak u toho kruhu asi usnula a že volaji moje číslo bych úspěšně zaspala tak já to všechno o víkendu prostuduju a v pondělí potvrdím. na 90% ale jedu na klubovku. nedali by jste pak jestě v neděli výlet tam někde po okolí. je tam nádherně, byli jsme tam na dovce a vychajda by tam byla good jako že by jsme zůstali až do neděle, ať ten výlet stojí za to

suri
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:17
- Nahlásit

PeKrato
Jéé, tak to nevím ...v pondělí jsou velikonoce a to už bych teoreticky zase v neděli měla být už někde jinde. Jinak já jsem v Českým ráji byla a vím, že je tam krásně, ale to záleží asi aji na počasí, který je v dubnu dost proměnlivý. A ono asi kdyby se jelo takto na celej víkend, tak to bych asik aji možná chlapa ukecala, tže bych pak ani ten odvoz nepotřebovala. Tak si to nějak namysli a já to pak zesinchronizuju

PeKrato
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:30
- Nahlásit

suri
Ajo, ono je potom velikonoční pondělí? Tak to jsem netušila Tak já to nějak s tím mým chlapem doma proberu a vymyslím a dám vědět, jak teda to uděláme

Jinak teprve teď jsem mrkla na tvoje stránky a Suri je príma SBTačka

suri
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:38
- Nahlásit

PeKrato
Jinak teprve teď jsem mrkla na tvoje stránky a Suri je príma SBTačka
jooo to je, jenom to ještě skoro nikdo nepoznal

PeKrato
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:01
- Nahlásit

suri
to neva, stejně je krásná a má stafbulí povahu?

suri
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:28
- Nahlásit

PeKrato
a má stafbulí povahu?
jen tu vítací, miluje lidi a to všecky, ať by to byl kdokoliv cizí, ale ten zbytek....lovečák jak řemen, s kdejakým foxlem by si mohla podat ruku resp. packu

PeKrato
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:39
- Nahlásit

suri
jj, vítačky jsou to děsný se musím poklepat na rameno, už umíme "nesmíš", který nám funguje jako zastavení a navázání na mě při procházení kolem lidí. teda pokud na ni nezačnou šišlat. to je pak amen
lovení zatím nevím, ale zatím to nevypadá, že by ji to nezajímalo, po koroptovi v sadu vyběhla hodně zhurta

suri
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 14:27
- Nahlásit

PeKrato
jako venku je to už s vítáním v pohodě, ale kdokoliv kdo vleze k nám do dveří....., a Amy už taky venku vítá jen známý lidi, horší je to s pesanama, pořád má potřebu jít za každým, ale zase mi venku neloví..... se holky doplňujou. Suri je magor venku, ale doma je mazel a Amy je venku v poho, ale doma se ode mě nehne, se mi pořád někde motá pod nohama.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 16:06
- Nahlásit

suri
tam Redy je ještě mimino, takže stačí náznak ze strany člověka, že chce kontakt a jde k němu. už ale míjíme lidi bez toho, že by je chtěla láskou sežrat, tak to beru jako úspěch
Redyna má šílenou reakci na psy a děti, to je zhruba tak na stejné úrovni zešílí a jakékoliv uklidňování je zbytečné jako už je to lepší a věřím, že se to časem taky semele
pletení se pod nohama a potřeba být všude s tebou je u nás na denním pořádku a zatím mi to potvrdili všichni majitelé sbt někdy je to opuzák

PeKrato
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:12
- Nahlásit

suri
tak víkend za náma a je rozhodnuto nakonec teda na plné čáře zvítězila Boleslav, bo je to blíž a lepší termín chceme to ale pojmout jako výlet, takže odjezd v pátek odpo na pohodu a vracet se chceme až v pondělí velikonoční. což teda je pro tebe asi blbý co?

suri
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:28
- Nahlásit

PeKrato
aha, no to je naprd, tak to asi nic, ale díky za nabídku.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:44
- Nahlásit

suri
jsem si to myslela ale teda příště na tebe budu myslet.

Orsonek
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:39
- Nahlásit

kolikrát vlastně může pesan v jednom roce získat titul cajc

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání