| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:19
- Nahlásit
Biluška
Rudík je člen pumoklubu?
Paní nevím jak by vyřešil tedy socijální kontakty mezi členy, ale asi tachjóny fungují i na lidi, su v tom teprve začátečník tož nevím Ale ne bude přece přenášet velkopsycholog lidskej, sám pan předseda
Přestanu chodit do kina, nezaplatím poplatek do knihovny a zruším oututývý. Místo toho všeho budu jezdit na schůzi
a jooo to je pak jiný.. ono když si to ještě natočíš na kameru, tož to budeš moct pouštět dokola a to se vyplatí
i stěžuj, Belina je jediná stříbrná širokodaleko, nejspíš ve středním vesmíru
se kaju paní, sem zapoměla odpuste mi
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
leila
Tenhle okruh bude na druhé kolo.... A nebo vykradu nějaký ústav s financema a vyrazím na delší dovolenou a vezmu to najednou. Přece jen 8 je víc než 4 a to se vyplatí. Kdyby k tomu byl jště nějaký akční bonus nebo něco zdarma.... Zase z toho nebudu spát a budu celou noc přemýšlet.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
leila
stejně jako titul BOS pro CACIB psa či fenu, který nedostane BOB ;)
no, to asi ne : bude zaveden titul BOS udělovaný nejlepšímu jedinci druhého pohlaví než získalo BOB.
BOBa nemusi dostat prave a jen pes/fena s CACIBem, ne?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:25
- Nahlásit
Majesty
Něco jako "Dáme Vám 8x šampióna a k tomu cestovní misku zdarma!"...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:25
- Nahlásit
Majesty
hele budeš moct dráže krýt a dráže prodávat štěnda s takovýma otitulovanýma rodičema
nejlépe pokud chováš české plémě to na severu určo nebude a tituly získáš v podstatě zdarma
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:27
- Nahlásit
Roxana
jojo omlouvám se zapomela jsem zapocitat mlade a veterany... ale stejne mi ten BOS prijde jako kravina
opet jen honba za titulama, co ten BOS vyresi? nejaky dalsi cekatel na sampiona aby to lidi nutilo jezdit na vystavy? Uz ted mi to prijde znacne slozite a komplikovane...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:33
- Nahlásit
leila
me ne - ten titul se zadava v rade zemi, UK a USA - proste je to jen Best of Opposite Sex .. to neslouzi prece k nejakemu dalsimu zadani titulu, stejne jako BOB, je to jeho ekvivalent .. to mi fakt nevadi ..
spis mi prijde skoda ze uz neni nutno mit zkousku pro plemena se zkouskou
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:36
- Nahlásit
corgi
Něco jako "Dáme Vám 8x šampióna a k tomu cestovní misku zdarma!"...
leila
nedělám to pro peníze, ale pro radost jako koníčka a už tak to do peněz dost leze. to aby si člověk vážně pořídil několik mnoho psů aby se to aspoň trochu vrátilo....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:40
- Nahlásit
Roxana
no jo no... sem psala, ze uz tak mi to prijde slozity...
spis mi prijde skoda ze uz neni nutno mit zkousku pro plemena se zkouskou
to jo, ale tohle si prosadili jisti lide co jsou na vrchu, psi jim nemakaji tak nemuzou mit sampiona tak od pristiho roku uz muzou dokonce mam takove matne tuseni kdo za to muze, ale verejne to psat nebudu staci mi jeden klub ktery jde proti me...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:42
- Nahlásit
Majesty
hele je mi to jasne ja jen psala k tomu ze chces za to neco zdarma
Ja vystavy beru jako prilezitost setkat se s prateli, ktere jindy moc nevidim... ale asi uz to v budoucu taky nebudeme moct praktikovat, kdyz si kazdy objede jen co musi na uchovneni, jak jsem slyslela od nejednoho cloveka....
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
Co chtějí budou mít. Zkrátka to bude jen pro vyšší vrstvu a ty více "zúčastněné". Škoda, že jsem se nenaučil leštit kliky, mohl jsem teď mít výhodu. Zřejmě se to budu muset doučit.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:18
- Nahlásit
corgi, Majesty
Si z toho děláte srandu, ale nám se ta recipročka hodila, udělali jsme si super výlet a za 2x návštěvu Pobaltí je Auri o další 4 tituly bohatší. Nemyslím, že mi to nějak pomůže při prodeji štěňat, ale jsme ráda, že jsme tam byli a měli i úspěch, potkali jsme další zajímavé lidi a alespoň nakoukli do jiných zemí. Navíc tam máme i krycího psa.
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:28
- Nahlásit
no cio sem osobně postřehla u nás na klubu tak proti tomu ani nikdo protestovat nemohl bo o tom nikdo netušil .-))
|
Katyyy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 22:08
- Nahlásit
No náhodou - já jsem spokojená, protože už nám stačí jen čekat
Mám psa plemene s pracovní zkouškou, kterou sice taky dělat budu, ale tohle je aspoň tutovka Navíc ji ještě nemáme a kdoví, kdy (a jestli) ji mít budeme
A vidím, že jsem asi jedna z hodně mála, které se čekání na Ch.-CZ ulehčilo a která je spokojena s klubem (tudíž mi nevadí jezdit na klubovky, které beru jako jeden velký sraz kamarádů).
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:33
- Nahlásit
Tak prý už se blýsklo k lepšímu - CAC z klubovky nebude nutný
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:27
- Nahlásit
corgi
Ahojky, odkud máš tu informaci?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:31
- Nahlásit
Tutuli
Zatím jsem si to neověřovala, mám to z facebooku, že ČMKU opravila zápis a místo spojky "a" dala "nebo" (CAC z klubovky)
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:33
- Nahlásit
corgi
Aha, já jsem se zrovna dívala na ten zápis a tam je to pořád stejné, ale je možné, že jsem si stáhla dřívější verzi. Ještě na to kouknu
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:40
- Nahlásit
corgi
Tak už jsem to našla, je to na hlavní straně na webovkách ČMKU (kopíruju):
5.3. 2010 Podmínky pro přiznání titulu ĆESKÝ ŠAMPION
Děkujeme kynologické veřejnosti za upozornění na chybu v zápisu. Podmínky pro přiznání titulu ĆESKÝ ŠAMPION byly v otázce typu výstav myšleny stejně u pracovních i nepracovních plemen. Správné znění je tedy následující:
1) Plemena nepodřízená zkoušce: 5x CAC z toho min. 1x
z MVP a 1x z MVP nebo z výstavy pořádané klubem.
2)Plemena podřízená zkoušce:
a) 2x CAC z toho min. 1x z MVP nebo z výstavy pořádané klubem + zkouška zařazující na MVP do tř. pracovní
b)5x CAC z toho min. 1x z MVP a 1x z MVP nebo z výstavy pořádané
klubem.
Rozhodnutí mezi variantou a, b přísluší majitelům psů.
Ostatní požadavky týkající se např. počtu rozhodčích nebo výstavních sezon zůstávají stejné.
Vladimíra Tichá
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:54
- Nahlásit
Tutuli
Tak to mi trochu zvedlo náladu, teď už "jenom" to všechno posbírat...
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:46
- Nahlásit
Že by chybička??? Spíš si myslím, že neočekávali takový odpor kynologické veřejnosti, tak to takhle hezky elegantně upravili..... Aspoň něco, i tak si myslím že je ten počet zbytečně velký.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 21:01
- Nahlásit
Majesty
neočekávali takový odpor kynologické veřejnosti, tak to takhle hezky elegantně upravili
Taky mám takový pocit...
|