| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:12
- Nahlásit
impact
Ináč teda nefim co je v těch granulách jinýho, než bys jí mohla dávat sama a za mnohem nižší cenu...
Maso, lněné semínko, kvasnice atd.... Jen ten ďáblův pařát bys musela sehnat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:12
- Nahlásit
impact
Po ďáblově pařátu určitě
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:14
- Nahlásit
Otázka je, zda to všechno krásně napsaný bude fungovat
Tak tak...
A to vepřový sádlo je tam na co? To nepíčou?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:25 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Já teď dostala čubu za 2 měsíce o 7 kilo dolu. Stačilo mi snížit dávky, ale přiznám e že byli fakt minimální, čuba měla hroznej hlad, ale na druhou stranu aspoň líp cvičila. Teď ji zase nechávám přibrat, ještě, že je tak tvárná a nedělá ji to problém.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:30
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Hele a je moudrý takhle psovi cloumat s váhou? Já teda nevim,ale to není zdravý ani u lidí
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:34
- Nahlásit
Já vím, ale bylo to najednou potřeba, tak jsem musela.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:51
- Nahlásit
impact
Mám zkušenost s Acanou light, ale z dob dávno minulých, takže jestli změnili recepturu, nemusí to platit. Molís sežrala 20 kg pytel, sice jako trochu zhubla, ale srst příšerná, ztratila lesk, byla fakt fuj a odpad obrovský. Už bych to nebrala ani kdyby mi za to platili. Třeba ta nová už je lepší
|
rain
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 14:07
- Nahlásit
Zajímavé, my psochovi kupovali sportovku aby trochu přibral a ani deko... Jinak jestli má falešku tak se divím že tloustne, Ceana jí má třetím týdnem, konečně začínají zabírat léky tak už se lepší, ale první dva týdny mi nežrala skoro vůbec. Takže má zase 15 kilo a lezou jí žebra .
Osobně se taky přiklánín k názoru nedávat granule, ale změnit poměr ingrediencí .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:28
- Nahlásit
Je to faleška. Vona má mlíko.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:46
- Nahlásit
impact
A ty bys jí chtěla tejrat hlady,styď se!!
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:57
- Nahlásit
Teď ji bude týrat žízní.
|
fj1200
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 06:33
- Nahlásit
tak ta fenka může přibírat taky proto ,že se chystá hárat nebo se chystá na falešnou březost taky mně to dost zmátlo ale byl jsem moc spokojenej na hubnutí u všech malej plemen Marp Turkey Light Senior protože jsou malé granulky a nemají problé s trávením malí psi,sice je žrala i bernačka a ta byla nsra.á u žrádla furt jí padaly z tlamy tak zahazovala misku. Ted jsem koupil Marp Farmland bernačka je spokojená ,ale JRT je jí s oblibou nepřibírá ale po jídle krká odbrkává říhá je zpomalená protože ty granule jsou velký a ona je těžko tráví ,jsou dny kdy jí to nesedne a je nevrlá ale jsou dny kdy je super.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:09
- Nahlásit
fj1200
Ta fenka to má hlavně po pěti letech dávno vyřešený, osle!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:31
- Nahlásit
impact
osle
Chudák oslík!
Takové krásné milé a INTELIGENTNI zviřátko !
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:42
- Nahlásit
Fajka
Prdóóón, už mě svrběly prsty!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 12:32
- Nahlásit
impact
Ta fenka to má hlavně po pěti letech dávno vyřešený, osle!
jen aby, jen aby.
Počkej a to tim chceš jako říct, že jí zejtra (nejpozdějc pozejtří) nezačneš dávat Marp Farmland? Byť teda jsou to granule velký, fj1200 fenka po jídle odbrkává a krká a navíc jsou dny, kdy jí to nesedne a je nevrláv
(proč vlastně někdo krmí ultradrahejma granulema, který jeho psovi ani moc neseděj?)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 12:48
- Nahlásit
kachna_
ultradrahejma granulema, který jeho psovi ani moc neseděj
má to dva důvody ... páč může vokázat že na to máááá a druhej že ty granule zpomalej dokonce i JRT ...a nemusej se mu pak tak věnovat..už chápeš ?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 14:34
- Nahlásit
kachna_
jen aby, jen aby.
No i přes původní hendikep - přeražená pánev - je už pár let v nové rodině a dokonce běhá závodně igelity.
Jinak kdyby někdo pátral po fakt dietních granulích, tak vřele doporučuju Essentials Contour a nebo Sam's Field lightky. Na těch zhubla dokonce i naše třínohá Pišta a to je co říct. Bo vyběhat do kondice psa se třema nohama a apetýtem za osum džekraslů není zas taková sranda.
|