Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / kolik váš pes zhubnul po dietních granulích?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:40
- Nahlásit

impact
Nevím co má nadváha společného s psíma zápasama . Jestli tím narážíš na to, že má Buca zhubnout přesně na 23,5 tak upozorňuju, že já mám taky optimální váhu svých psů spočítanou na desetiny kg. Třá Belina vypadá (a běhá) nejlíp když má 9,8 . Při 10 už začíná shazovat laťky, při 9,5 jí lezou žebra a vypadá blbě A přísahám, fakt s ní nezápasím (i když by ji to určitě děsně bavilo )
tak prumerne inteligentni pitbull pry umi rozeznat, kdy je v ringu a kdy ne a podle toho jedna.
Tomu by se i dalo věřit. Když to srovnám s jinými sporty tak většina psů pozná kdy je např. na coursingu a loví se střapec a kdy je na poli a v dálce vlaje igelitka zaseklá v křoví....Ale fakt se mi nezdá, že by pes trénovaný na zápasy mimo arénu běhal se smečkou jiných psů na volno. Jakože Bucu už jsem tak viděla xkrát . Na Silvestrovské vycházce dokonce ustála situaci kdy ji Enja otravovala, provokovala a lezla jí na nervy. Spousta jiných psů co znám by Enju už dávno osolila a zmlátila . To by musela být Bucka mooooooc inteligentní aby na jednu stranu dokázala přehlížet Enju, nebo peroucí se Pumu s Orou a na druhou stranu bojovat v aréně

impact
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:51
- Nahlásit

Nj, tobe se to nezda a ja zase nikdy v zivote neuverim tomu, ze mi pes po coursingu nebude lovit. Kazdej mame svoje.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:51
- Nahlásit

impactpani studovat muzete jak chcete,ale ja vam rikam,ze bucca si nechava delat veci,ktere muj pes teda ne a to neni pit,nevim jak vy,ale do vycviku delam dost dlouho abych si o nekom udelala jakyz-takyz obrazek a muchos mi to absolutne nestymuje,hlavne netrpi zadnym komplexem menecenosti,aby si to zkousela na psech,zda se mi,ze je na svuj vek dost rozumna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:22
- Nahlásit

impact
Nj, tobe se to nezda a ja zase nikdy v zivote neuverim tomu, ze mi pes po coursingu nebude lovit. Kazdej mame svoje.
No tak věřit si můžeš čemu chceš, to je tvoje věc. Ale bylo by fajn, kdyby sis dávala pozor na to co o kom píšeš, hlavně když to není pravda

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:28
- Nahlásit

No jinak mě pes začal hubnout po Canidae Light Platinum granclích a teď hubne po Acana Salmon Potatoes. Hubne teda hooodně pomalu, ale hubne. Od února má dole 1,5 kila. Je to malej pejsek, tak i tohle je na ní docela vidět.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:29
- Nahlásit

Nemethova - pani, verte si cemu chcete. To ja vam neberu.

Much - stydis se?

impact
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:32 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Kamca
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:35
- Nahlásit

Gerda

No jinak mě pes začal hubnout po Canidae Light Platinum granclích a teď hubne po Acana Salmon Potatoes. Hubne teda hooodně pomalu, ale hubne. Od února má dole 1,5 kila. Je to malej pejsek, tak i tohle je na ní docela vidět.

To jsou přímo light granule? My teď dáváme Acana Adult Light a hubnutí se nám nedaří, i když dáváme nižší dávky než by naše feňule měla dostávat (fenka je kastrovaná a teď přes zimu dost přibrala - mj. i proto, že nebylo moc tréninků agi. Doufám, že teď částečně zhubne i díky častějšímu pohybu, ale ráda bych to podpořila i vhodnou stravou). Díky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:45
- Nahlásit

Kamcalightka ma min procent tuku a je spise pro obezni psi a salmon and potato,je sled s ryzi,takze spise holistikum na kuzi a streva a dava se spise psum pri precitlivelosti na krmeni,canidae je super ale nikde jsem ho nevidela,,jinak ja krmim brit care-salmon and potato,taky to neni spatny,ono je to hodne specificky,zalezi kteremu psu co sedi

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:55
- Nahlásit

Kamca
To jsou přímo light granule?
Jo a eště hypoalergenní. Jen jí moc nechutnaly, ty Acany Salmonový jí chutnaj moc, smrděj jak ryba, taky dávám nižší dávku než má být, ale zase dávám víc odměn.

Kamca
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

nemethova5
Gerda

díky

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 17:27
- Nahlásit

nemethova5
salmon and potato,je sled s ryzi ne, že by mě nějak moc překvapilo, kdyby to tak bylo, ale podle názvu by to měl být losos s bramborem

jitka HS
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 19:52
- Nahlásit

venda
Ahojky,já mám podobný problém s manželem,taky váží 120 kg a protože pacuje doma,tak tráví s pesany více času,než já.Našeho staršího psa 12 letého jezevčíka vykrmil na 12 kg.Nemohla jsem moc dělat,oficiálně je to mužův pes.Po kastraci asi ve třech letech a po problémech s páteří,kdy se málo pohybuje je z něj kulička.Když jsem nechala vykastrovat i naší 2 letou jezevčici(ta je moje),tak jsem se zařekla,že se to nesmí opakovat.Krmím je oba granulemi Brekkies excel light,docela jim to oběma chutná a malá po nich nepřibírá.Mužovi jsem zakázala jí cokoliv mimo dávat a denně s ní chodím na procházky.Máme psího kamaráda,taky mladého pesana,tak se spolu vyblbnou.Už to bude 5 měsíců a zatím si drží stejnou váhu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 20:02
- Nahlásit

mac1jezismarja pani,me uz hrabe!omlouvam se ano losos s ryzi,no jo,ja se pipina divala na bento kronen a tam jen losos a ryze,jeste pridan nejaky losos,ja to spletla,hluboka omluva,ano ted krmim brit-care,jak pise mac1,je to salmon and potato,losos a brambor,jak rikam,uz me z toho krmeni hrabe!

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 09:11
- Nahlásit

Psíček
Btw pokud tohle Buca dela, tak zrejme podle kriterii me milofane Muchoš neni poradny pitbull, aspon tedy podle kriterii, ktere jsem tu na toto tema pred par mesici cetl
Ovšem poté zůstává otázkou, proč ze štěněte argentiy, následně stafa bez PP udělala pitbula s registrací.

Jaj, no driv si tvrdila, ze mas rada psy. Takze bud a nebo a ani jedno neni moc lichotive .... halt proste pejskari a zachranci to je sorta sama pro sebe )
Nechápu?

koukam, ze jsi chtela mit vlastni nazor .... inu ja to vzdy rikal, ze vystrkovat rohy ze stada se nevyplaci
Hm, já je vystrkovat budu vždycky. Jako bys mě neznal...

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 09:18
- Nahlásit

Kamca
Já si myslim, že s tím hubnutím je to podobný jak u lidí, stravou to můžeš ovlivnit, ale jenom díky jídlu nebudeš hubnout (nebo ne zdravě hubnout ) Prostě to chce upravit i pohyb atd... Ty light granule můžou pomoct, ale taky nutně nemusí

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 12:01
- Nahlásit

Psíček
No po těch psech je mi kulový. Spíš mě sejří, že jeden je tady za to odsouzen k zastřelení a druhej je tu blahoslavený...

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 13:14
- Nahlásit

Psíček
Tak jako light granule maj o něco málo nižší obsah tuku, takže si myslim, že to tomu hubnutí pomůže (zas vycházím z lidských předpokladů )
No že je to třeba línej pes a je potřeba ho donutit se hejbat víc přeci ne? Třeba jak tu mou potvoru dostat z mimochodu do normálního klusu nebo ji dokonce donutit rychleji běžet

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 13:42
- Nahlásit

Psíček
No já jsem ve fázi tvorby.

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 14:02
- Nahlásit

Psíček
co v žádným případě?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 15:27 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Psíček
Ty woe, seš slepej....

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 10:47
- Nahlásit

Psíček
Hele pane, podle měpomůžou, páč prostě nejsou tolik tučný Pokud najdu obyč granule, který budou mít stejně tuku jako lightka, klidně budu kupovat i ty, ale ty light granule v tomhle jaksi "vedou" Dyk pokud chci zhubnout, tak přece taky nebudu žrát k obědu každej den bůček nebo slaninu nebo podobný fuj věci, ale libový maso... Chápeme?
Už neřeším to, že ve většině případů to fakt jen zarazí nárůst váhy, ale hubnout začnu až když se začnu hejbat nebo teda zdravě hubnout s tím, že mi půjdou pryč špeky a nééé svalová hmota

impact
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 17:37
- Nahlásit

Psíček
Hledat - jen témata - od nicku - Mucholabka. Jak jednoduché. Překvapuješ.

Ke zbytku se vyjadřovat nemůžu. Nejede mi mozek po welmi wtipné debatě na iFuně.

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 18:41
- Nahlásit

Psíček
nebo mi chces tvrdit, ze by pak pes nemel dostatek vseho moznyho ostatniho?
Mne jde o to, že by pes měl pak hlad což je docela podstatnej problém

Takze z libovyho masa zhubnes jo?
Nepřekrucujte pane Řikám, že strava ti zhubnout pomůže, ne že budeš jen díky ní hubnout Samože je to ovlivněný ještě jinejma faktorama

A furt kurna rikam, že je hubnutí a hubnutí můžu hubnout tuk, ale nabírat svaly, takže hmotnost může bejt klidně stejná, ale budu vypadat jakože líp a taky líp spalovat díky tomu, že budu mít víc svalů, který žerou víc energie Nebo můžu hubnout svaly a tuku mít furt stejně nebo i víc, což je ten horší případ A beztak to nejde napsat do pár řádků

impact
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 20:17
- Nahlásit

Psíček
Špatný postup zlato.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání