| Autor |
Zpráva |
Jassica
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:02
- Nahlásit
Psíček
Mohl by sis ušetřit podobné poznámky o psech? Některým z nás totiž tohle vadí. Já se tady snažím něco zjistit, nepřišla jsem si vyslechnout věci jako tohle. Dík.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:23
- Nahlásit
Jassica
používám natures guardian spray a pinzetu a nemám nemocné psy , jen je mi proti srsti do nich cpát chemie víc, než je nutné URL
Aby se pes mohl nakazit boreliozou. je třeba ( prý) , aby kliště na něm bylo přisáté alespoň 24 hodin .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:02
- Nahlásit
mac1
Omluva za O.T.
hele pani, v pátek jsem dávala k Davídkový odkaz na jednoho špringra v útulku, viděla jste? Máte možnost ho frknout na nějaký fórum špringrů v nouzi?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:04
- Nahlásit
poslala jsem to už minulý týden na dtb , mrknu jestli to tam je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mac1
díky, díky, díííky
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:47
- Nahlásit
mac1
A jaké jsou zkušenosti zabírají ty spoty? Díkes
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 12:16
- Nahlásit
Aby se pes mohl nakazit boreliozou. je třeba ( prý) , aby kliště na něm bylo přisáté alespoň 24 hodin .
Ja nekde cetla pocet hodin o dost mensi.
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 12:34
- Nahlásit
Jassica
Spot-on Natures Guardian s úspěchem používám u obou feňulí a nemůžu si stěžovat.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:58
- Nahlásit
Nahoda
mac1
Takže vám ten spot Natures Guardian ty hmyzáky odpuzuje? Mě se totiž tohle zatím zdá nejschůdnější, není v tom chemie.. jen nevím jak účinnost.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:50
- Nahlásit
Psíček
Je tedy lepší Natures Guardian nebo NIC? záleží na lokalitě
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:31
- Nahlásit
Psíček
Tak plzeňská klíšťata jsou soudě dle roku minulého vůči NIC imunní.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:36
- Nahlásit
Tak jsem četla o levandulovém oleji, ale tam než to začne něco vůbec dělat musíte čekat několik týdnů.. ten spot s kokosovým olejem zjevně na někoho účinkuje a na někoho ne, hmm.. asi zkusím Guardian.
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:40
- Nahlásit
Jassica
Používala jsem ho vloni i letos ho aplikuji a nestěžuji si, akorát to má opravdu grády
Feňule se tvářily ůplně normoš, akorát my nějak trpěli.
Pro představu: nalij do aromalapičky celou lahvičku aroma olejíčku a kápni tam trochu vody
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:42
- Nahlásit
Jassica
Jó a na plzeňská klíšťata to funguje (bydlím kousek od Plzně)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:09
- Nahlásit
Psíček
Nahoda
fakt ne můžu potvrdit jsem z plzenska a mám pocit, že jsem z naprosto jinýho světa co nikde neni, tady je, co všude působí, tady fakt ne
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 20:12
- Nahlásit
mac1
Aby se pes mohl nakazit boreliozou. je třeba ( prý) , aby kliště na něm bylo přisáté alespoň 24 hodin
Já ti nevím, u psů je to možná jinak, ale přítel měl loni boreliózu od KOMÁRA - ten na něm 24 hodin neseděl...
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:34
- Nahlásit
ankaras
Vždyť jsem psala, že jsem TAKY z plzeňska!!!!
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:36
- Nahlásit
corgi
přesně tak, synátor měl taky boreliózu a také od komára. Žádné klíště přisáté cca 24 hod se nekonalo.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:48
- Nahlásit
Jo, mimochodem, ten náš boreliózní komár, to je taky plzeňsko
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:37
- Nahlásit
corgi
Nádhera, ještě komáři. Jako by nestačily klíšťata.
Nahoda
Já ti nevím, koupila jsem si Natures Guardian, ale také jsem našla stránku http://www.bloggingpet.com/entry/sergeants-natures -guardian-to-pester-away-pests-from-pets/ kde jsou na tenhle přípravek dost negativní názory. Tak teď nevím, abych holčině spíš neuškodila než pomohla. Dneska jsem už na ní chytla klíště, takže už se tady "rojí".
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 21:32
- Nahlásit
naši feňuli potírám obojek cedrovým olejem nebo eukaliptovým,(někde na diskusi jsem četla--skusila )spot v kožichu ale taky máme --klíšťata ale nemáme,a nebo nejsou u nás v lese
|